Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
jasne ze słodka:loveu: Tigierka tez lubi miec wszystko dla siebie:evil_lol:

Widać tak już ta przeciwna pć jest - wszystkie przyjemnostki dla siebie :shake:

:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Widać tak już ta przeciwna pć jest - wszystkie przyjemnostki dla siebie :shake:

lajf is brutal:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

..... i oczywiście zabrał.

Pełna załamka :shake:

A Sylwa wciąz memła zabawkę nr 2

Gackowa próba odbicia zabawki.....

.....spełzła na niczym. Sylwa wymownie spojrzała i dał sobie spokój :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']lajf is brutal:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Nooooooo - faceci mają zawsze przerąbane :shake:
[quote name='Alicja']:roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

biedny Argon :placz::placz::placz:
http://img518.imageshack.us/img518/1619/obraz151dz8.jpg

I co się śmiejesz? Jeszcze jedna uświadomiona ...tylke dobrych uczynków ostatnio wykonałem :evil_lol:

Sama widzisz - tak wygląda zdominowany facet :placz:

Posted

[quote name='evaxon']nie pfffyfaj tak :eviltong::eviltong:To siem proszem tu ze mnie nie wyśmiewać jak głośno sobie myśle:roll:

[quote name='Menrzuś']Jak zawsze - milutka wesoła rozmówka :evil_lol:Jak zawsze:diabloti:

Witaj Menrzusiu:multi::loveu:

Jakie fajne foto - story.....hihihihihihi ja bym je nazwała " Ciężkie jest życie mężczyzny"
A ta załamka..................biedny Argonek hihihihihihihi:errrr:
http://img518.imageshack.us/img518/7610/obraz145uh7.jpg

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! Boooooooooooooooskie zdjęcia!
Witaaaaanko Izuniu :multi::multi:
To tylko krótka historyjka....zresztą jedna z wielu. Sama widzisz co się tutaj dzieje :shake: Chciał sobie chłopak w spokoju,pod stołem pomymłać sznureczek, a tu te dwie dogowe bestie wszystko mu zabierały :shake:
Eeeeeeech......ciężkie jest życie faceta :shake:
[quote name='apple']To siem proszem tu ze mnie nie wyśmiewać jak głośno sobie myśle:roll:

Jak zawsze:diabloti:

Witaj Menrzusiu:multi::loveu:

Jakie fajne foto - story.....hihihihihihi ja bym je nazwała " Ciężkie jest życie mężczyzny"
A ta załamka..................biedny Argonek hihihihihihihi:errrr:
http://img518.imageshack.us/img518/7610/obraz145uh7.jpg
biedny Argonek hihihihihihihihi?????? Ale jeNdza :mad:
On jest "biedny Argonek buuuuuuuuuuuuu:placz:" :eviltong:

Czeeeeee Jabłuszko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']
biedny Argonek hihihihihihihihi?????? Ale jeNdza :mad:
On jest "biedny Argonek buuuuuuuuuuuuu:placz:" :eviltong:

Czeeeeee Jabłuszko :multi::loveu:No przeciez powiedziałam że biedny jest a to hihi to mi się wympskło - przepraszam:roll:

Posted

[quote name='apple']No przeciez powiedziałam że biedny jest a to hihi to mi się wympskło - przepraszam:roll:
Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaa.... Wympskło.... srutu- tutu.... :cool3:
A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu:
[quote name='Menrzuś']Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1:

:evil_lol:Tak jest!:p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaa.... Wympskło.... srutu- tutu.... :cool3:
Chociaż Ty mnie rozumiesz :calus:
[quote name='apple']A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu:
Tak jest!:p
Jaka agresywna z samego rana :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1:

Jakie macie? Jakie macie? Przecież ja nic nie mówiłam!!!! :roll:

[quote name='apple']A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu:
Tak jest!:p

Bo ja się odzywam bez pytania! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Jaka agresywna z samego rana :diabloti:Kto agresywny? JA:crazyeye: Coś ci się wydaje chyba:roll:

[quote name='Iza i Avanti']
Bo ja się odzywam bez pytania! :eviltong:No prosze....jaka zgodna:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zgodna, czy nie, muszę się brać do roboty! :placz: Papa Koffffffffffffffani!ja też muszę spadać.......na zakupki i zanim Ala pójdzie spać muszę jeszcze zmiksować ziemniaki na placki.....mój Pan i Władca sobie zażyczył:evil_lol:

No to PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']Kto agresywny? JA:crazyeye: Coś ci się wydaje chyba:roll:

No prosze....jaka zgodna:loveu:
Jaka agresywna? No, sama zobacz co narobiłaś - Iza się przestraszyła i uciekła :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zgodna, czy nie, muszę się brać do roboty! :placz: Papa Koffffffffffffffani!

[quote name='apple']ja też muszę spadać.......na zakupki i zanim Ala pójdzie spać muszę jeszcze zmiksować ziemniaki na placki.....mój Pan i Władca sobie zażyczył:evil_lol:

No to PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Czymcie się ciepło....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaka agresywna? No, sama zobacz co narobiłaś - Iza się przestraszyła i uciekła :placz:Iza uciekła bo sie za dużo opiernicza a potem musi za dwóch robic:evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Czymcie się ciepło....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu:Noooo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad:

witojta gospodarzu :multi:
Przecież dopiero dwie stronki :crazyeye:
Odezwała się ta, co to nie wypowiada się na forum, a miłe modki tak na piękne oczy, licznik nakręcają :evil_lol:

witojta kszestna :multi:

Posted

[quote name='Alicja']:splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad:

No masz....pojechała:evil_lol: ta co to nie dyskutuje od rana i ta co to u niej się przez tony stron nie przebijasz:evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Przecież dopiero dwie stronki :crazyeye:
Odezwała się ta, co to nie wypowiada się na forum, a miłe modki tak na piękne oczy, licznik nakręcają :evil_lol:

witojta kszestna :multi:no własnie...........bardzo dobrze powiedziane:p

Posted

[quote name='apple']Iza uciekła bo sie za dużo opiernicza a potem musi za dwóch robic:evil_lol:

Noooo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

No wiesz co? Ja się opierniczam? Pf!

hihihihi :evil_lol: