Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 evaxon napisał(a):jasne ze słodka:loveu: Tigierka tez lubi miec wszystko dla siebie:evil_lol: Widać tak już ta przeciwna pć jest - wszystkie przyjemnostki dla siebie :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Widać tak już ta przeciwna pć jest - wszystkie przyjemnostki dla siebie :shake: :evil_lol: lajf is brutal:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Iv_']:p czuje się uświadomiona przez Menrzusia (obojętnie jak to zabrzmiało) :evil_lol: :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny Argon :placz::placz::placz: http://img518.imageshack.us/img518/1619/obraz151dz8.jpg Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ..... i oczywiście zabrał. Pełna załamka :shake: A Sylwa wciąz memła zabawkę nr 2 Gackowa próba odbicia zabawki..... .....spełzła na niczym. Sylwa wymownie spojrzała i dał sobie spokój :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='evaxon']lajf is brutal:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nooooooo - faceci mają zawsze przerąbane :shake: [quote name='Alicja']:roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny Argon :placz::placz::placz: http://img518.imageshack.us/img518/1619/obraz151dz8.jpg I co się śmiejesz? Jeszcze jedna uświadomiona ...tylke dobrych uczynków ostatnio wykonałem :evil_lol: Sama widzisz - tak wygląda zdominowany facet :placz: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Doberek Menrzusiu! Boooooooooooooooskie zdjęcia! Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='evaxon']nie pfffyfaj tak :eviltong::eviltong:To siem proszem tu ze mnie nie wyśmiewać jak głośno sobie myśle:roll: [quote name='Menrzuś']Jak zawsze - milutka wesoła rozmówka :evil_lol:Jak zawsze:diabloti: Witaj Menrzusiu:multi::loveu: Jakie fajne foto - story.....hihihihihihi ja bym je nazwała " Ciężkie jest życie mężczyzny" A ta załamka..................biedny Argonek hihihihihihihi:errrr: http://img518.imageshack.us/img518/7610/obraz145uh7.jpg Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! Boooooooooooooooskie zdjęcia! Witaaaaanko Izuniu :multi::multi: To tylko krótka historyjka....zresztą jedna z wielu. Sama widzisz co się tutaj dzieje :shake: Chciał sobie chłopak w spokoju,pod stołem pomymłać sznureczek, a tu te dwie dogowe bestie wszystko mu zabierały :shake: Eeeeeeech......ciężkie jest życie faceta :shake: [quote name='apple']To siem proszem tu ze mnie nie wyśmiewać jak głośno sobie myśle:roll: Jak zawsze:diabloti: Witaj Menrzusiu:multi::loveu: Jakie fajne foto - story.....hihihihihihi ja bym je nazwała " Ciężkie jest życie mężczyzny" A ta załamka..................biedny Argonek hihihihihihihi:errrr: http://img518.imageshack.us/img518/7610/obraz145uh7.jpg biedny Argonek hihihihihihihihi?????? Ale jeNdza :mad: On jest "biedny Argonek buuuuuuuuuuuuu:placz:" :eviltong: Czeeeeee Jabłuszko :multi::loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś'] biedny Argonek hihihihihihihihi?????? Ale jeNdza :mad: On jest "biedny Argonek buuuuuuuuuuuuu:placz:" :eviltong: Czeeeeee Jabłuszko :multi::loveu:No przeciez powiedziałam że biedny jest a to hihi to mi się wympskło - przepraszam:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']No przeciez powiedziałam że biedny jest a to hihi to mi się wympskło - przepraszam:roll: taaaaaaaaaaaa.... Wympskło.... srutu- tutu.... :cool3: Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']No przeciez powiedziałam że biedny jest a to hihi to mi się wympskło - przepraszam:roll: Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1: :evil_lol: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaa.... Wympskło.... srutu- tutu.... :cool3: A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu: [quote name='Menrzuś']Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1: :evil_lol:Tak jest!:p Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaa.... Wympskło.... srutu- tutu.... :cool3: Chociaż Ty mnie rozumiesz :calus: [quote name='apple']A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu: Tak jest!:p Jaka agresywna z samego rana :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Macie odpuszczone.....ale żeby mi tu to było ostatni raz :cool1: :evil_lol: Jakie macie? Jakie macie? Przecież ja nic nie mówiłam!!!! :roll: [quote name='apple']A ty co się odzywasz....pytał się ciebie o coś ktoś:mad::diabloti::evil_lol::loveu: Tak jest!:p Bo ja się odzywam bez pytania! :eviltong: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jaka agresywna z samego rana :diabloti:Kto agresywny? JA:crazyeye: Coś ci się wydaje chyba:roll: [quote name='Iza i Avanti'] Bo ja się odzywam bez pytania! :eviltong:No prosze....jaka zgodna:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Kto agresywny? JA:crazyeye: Coś ci się wydaje chyba:roll: No prosze....jaka zgodna:loveu: Zgodna, czy nie, muszę się brać do roboty! :placz: Papa Koffffffffffffffani! Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jakie macie? Jakie macie? Przecież ja nic nie mówiłam!!!! :roll: To było językiem z "60 minut na godzinę" :evil_lol: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zgodna, czy nie, muszę się brać do roboty! :placz: Papa Koffffffffffffffani!ja też muszę spadać.......na zakupki i zanim Ala pójdzie spać muszę jeszcze zmiksować ziemniaki na placki.....mój Pan i Władca sobie zażyczył:evil_lol: No to PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Kto agresywny? JA:crazyeye: Coś ci się wydaje chyba:roll: No prosze....jaka zgodna:loveu: Jaka agresywna? No, sama zobacz co narobiłaś - Iza się przestraszyła i uciekła :placz: Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zgodna, czy nie, muszę się brać do roboty! :placz: Papa Koffffffffffffffani! [quote name='apple']ja też muszę spadać.......na zakupki i zanim Ala pójdzie spać muszę jeszcze zmiksować ziemniaki na placki.....mój Pan i Władca sobie zażyczył:evil_lol: No to PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Czymcie się ciepło....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka agresywna? No, sama zobacz co narobiłaś - Iza się przestraszyła i uciekła :placz:Iza uciekła bo sie za dużo opiernicza a potem musi za dwóch robic:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Czymcie się ciepło....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu:Noooo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad: witojta gospodarzu :multi: Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']:splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad: witojta gospodarzu :multi: Przecież dopiero dwie stronki :crazyeye: Odezwała się ta, co to nie wypowiada się na forum, a miłe modki tak na piękne oczy, licznik nakręcają :evil_lol: witojta kszestna :multi: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']:splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad: witojta gospodarzu :multi:No masz....pojechała:evil_lol: ta co to nie dyskutuje od rana i ta co to u niej się przez tony stron nie przebijasz:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Przecież dopiero dwie stronki :crazyeye: Odezwała się ta, co to nie wypowiada się na forum, a miłe modki tak na piękne oczy, licznik nakręcają :evil_lol: witojta kszestna :multi:no własnie...........bardzo dobrze powiedziane:p Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Iza uciekła bo sie za dużo opiernicza a potem musi za dwóch robic:evil_lol: Noooo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: No wiesz co? Ja się opierniczam? Pf! [quote name='Alicja']:splat: bosh a te już od rana tu rajcują :cool1:.... potem człowiek tylko szkła przeciera bo stron przybywa :mad: witojta gospodarzu :multi: hihihihi :evil_lol: Quote
Recommended Posts