Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a):naproxen mocniejszy i lepszy:razz: przywieziesz? :razz: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Alfa kazała Altacet, to biorę Altacet :p Altacet sprzedają też w żelu!!! Bardzo wygodny! Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale ja mam do apteki ho, ho.....a może i jeszcze dalej :evil_lol: aaaaa to już większy ból :razz: :razz:.....ale nie zawijaj ciasno tego bandaża.... Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='halbina']Altacet sprzedają też w żelu!!! Bardzo wygodny! dokładnie taki zażywam :lol: [quote name='Alicja'] aaaaa to już większy ból :razz: :razz:.....ale nie zawijaj ciasno tego bandaża.... ciasno to nie jest - na noc se zdejmę Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):przywieziesz? :razz: dla ciebie wszystko:loveu: mozesz tez sobie zetrzec ziemniaki na tarce zawinac w gaze taka packe i okładac noge:razz: sciaga stany zapalne (zobaczysz jak szybko sie nagrzewaja) Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a):dla ciebie wszystko:loveu: mozesz tez sobie zetrzec ziemniaki na tarce zawinac w gaze taka packe i okładac noge:razz: sciaga stany zapalne (zobaczysz jak szybko sie nagrzewaja) ziemniaki poszły na obiad....makaron może być? :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):ziemniaki poszły na obiad....makaron może być? :razz: :mdleje: idz spac lepiej Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a)::mdleje: idz spac lepiej nie mogę - mówiłem, że czeka mnie spacerek wieczorny :p co tak mdlejesz :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):nie mogę - mówiłem, że czeka mnie spacerek wieczorny :p co tak mdlejesz :razz: to niech Alfa idzie\ bo tak jakos Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a):to niech Alfa idzie\ bo tak jakos Alfa?? :crazyeye:.........:roflt::roflt::roflt:.....Ona by nie dotknęła ziemi, tak by furgotała na wietrze :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Alfa?? :crazyeye:.........:roflt::roflt::roflt:.....Ona by nie dotknęła ziemi, tak by furgotała na wietrze :evil_lol: :mdleje: zero pozytku z tej Alfy Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a)::mdleje: zero pozytku z tej Alfy Hehehehe......dlatego jest Alfą :evil_lol: śmigam na spacerek Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wieczornych wstawień fotek ciąg dalszy :razz: c.d.n. Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :razz: :razz: o widzę ze dokuśtykałeś ..... jaki papuśny Argon :loveu::loveu::loveu: http://img248.imageshack.us/img248/3558/img2021ww8.jpg Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']:razz: :razz: o widzę ze dokuśtykałeś ..... jaki papuśny Argon :loveu::loveu::loveu: http://img248.imageshack.us/img248/3558/img2021ww8.jpg Potrafi zasłodzić swoim widokiem :lol:....widzę, że zdjęcia przyciągają Ciebie jak magnes:razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Potrafi zasłodzić swoim widokiem :lol:....widzę, że zdjęcia przyciągają Ciebie jak magnes:razz: a szczególnie boxiowe :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To jeszcze na dobanoc :razz: dobrej nocki :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']a szczególnie boxiowe :loveu::loveu::loveu: no to jeszcze masz 5 :razz:......dobrej nocki :multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']no to jeszcze masz 5 :razz:......dobrej nocki :multi: widziałam :multi::multi::multi:dzięki :loveu: Dobrej nocki Quote
Agniest Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dobry dzionek :multi: choć pogodowo kiepski :evil_lol: taka paskuda dziś za oknem...... Quote
apple Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witaj Menrzusiu ja tylko na sekundke bo dzisiaj mam kupe roboty w sumie więcej niż sądziłam i troche mnie nie bedzie na Dogo:placz:...wiem wiem że bedziesz tęsknił :diabloti: ale nie rozpaczaj fróce na pewno i zaraz się tu zamelduje....W ogóle to bede zagladać rano więc jakby co to czekam na sygnał :cool3: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 I jak nóżka ....:razz::razz:...aaa i dzień doberek :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake: Tak więc może mnie parę dni nie być :-( Quote
shirrrapeira Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Biedny menrzus wspołczuje, ładne masz łapki i długie paluszki. Trzymaj się. Quote
Recommended Posts