Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake:

Tak więc może mnie parę dni nie być :-(

oj to trzymam :kciuki: za szybki powrót do domeczku :calus:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake:

:kciuki::kciuki::kciuki::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake:

co ci chrupneło:crazyeye: to to chrupie?:roll:ojojjjjj bidula

Posted

[quote name='Menrzuś']Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake:

Tak więc może mnie parę dni nie być :-(czeee kustyczku i jak tam kulasek

Posted

Co też mu mogło chrupnąć... :roll: a w piątek... kulawych palą... ponoć... mówiła moja śp Mama... :oops:
Zbyszku, trzymamy kciuki za Twoje zdrówko! :buzi: :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']wracaj Menrzuś .....MY Cię tutaj możemy wyleczyć taaaaa Alutka ci zaaplikuje lewatywke.....ponoć na wszystko pomaga :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: nie było emoty z bańką :roll:No to so mnie kijem groźisz.......ja tylko mówie co widzę:roll:..........ale siem na mnie nie gniewasz so?:roll:

Posted

[quote name='apple']No to so mnie kijem groźisz.......ja tylko mówie co widzę:roll:..........ale siem na mnie nie gniewasz so?:roll:

:glaszcze: no so TY .... :calus:

Posted

[quote name='Alicja']......zemdlałaś ....:hmmmm: Wiesz to te emocje związane z oczekiwaniem na twoją odpowiedź........słabe mam nerwy ostatnio :roll:

Posted

[quote name='apple']Wiesz to te emocje związane z oczekiwaniem na twoją odpowiedź........słabe mam nerwy ostatnio :roll:

spójrz na świat przez różowe okulary ...zaraz bedzie Ci lepiej

Posted

[quote name='Alicja'] spójrz na świat przez różowe okulary ...zaraz bedzie Ci lepiej Poczekaj bo może moje się trochu zabrudziły .........oooo od razu lepiej :evil_lol::loveu: