apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Agniest']koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll: dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;) Ano te chłopy mają słabe nerwy....wkurzył go serwer busy :evil_lol: No to ja baaardzo czekam na opowieści i jakby co to służe rada sama nie dawno to przechodziłam więc jestem na świeżo w temacie:lol: Quote
shirrrapeira Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No wlasnie ja wczoraj bylam out. Wiec teraz skladam mezusiowi zyczenia zdrowia, szczescia, pomyslnosci, milosci i przede wszystkimi milosci psiejskiej czarodziejskiej. Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Agniest']PRZEZ KILKA DNI NIE MIAŁAM NETU !!! :placz::placz::placz: więc nie przyszłam zaśpiewać ci STO LAT ale jeśli dziś możesz wysłuchać to uwaga: śpiewam ! sto lat sto lat (itd. :evil_lol: ) i jeszcze mam taki wierszyk ;): "Jeśli rano budząc się stwierdzasz, że jesteś w ubraniu, masz podkrążone oczy, masz kaca i twój dom wygląda jakby przeszedł po nim huragan to oznacza.... że dobrze świętowałeś urodziny i czas na poprawiny !!! i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej: mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Agniest']koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll: dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;) Noooooo...to jest wiadomość :multi::multi:.....to teraz tutaj będzie więcej zdjęć maluszków niż psów :evil_lol: I jak się Jabłkowa i Iza dołączą, to zrobią wątek pieluszkowy....eeeeeech:p Dzięki za życzenia :loveu: dzisiaj też mam urodziny więc przyjmuję - szkoda, że pliku audio nie dołączyłaś :evil_lol: Obchodziłem widać nieciekawie - mieszkanie nie zmieniło wyglądu. Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No to Huuuurrrraaaa:multi::multi::multi: trza to oblac Wyrodna matka - potem będzie procentami na dziecko chuchać :shake::eviltong: [quote name='apple']Ano te chłopy mają słabe nerwy....wkurzył go serwer busy :evil_lol: A bo nie lubię jak mnie w konia robia. Na głównej stronie jest napisane, że przy największym obciążeniu portalu - najwyżej 50% mocy jest wykorzystana. A tu od pewnego czasu ciągle serwery są busy :shake: [quote name='evaxon']hej robaczku:loveu: Ja Ci dam robaczka :mad:....dżdżowniczko :evil_lol: [quote name='shirrrapeira']No wlasnie ja wczoraj bylam out. Wiec teraz skladam mezusiowi zyczenia zdrowia, szczescia, pomyslnosci, milosci i przede wszystkimi milosci psiejskiej czarodziejskiej. Dzięki ..... za psią czarodziejską też ;) Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 aaaaaaaa a Menrzuś tu cichaczem urodzinki obchodzi......no no no .... 100 lat życzymy i jeszcze więcej Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wow......:crazyeye:....... dzięki wielkie :multi:......to było mocne wejście :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Wow......:crazyeye:....... dzięki wielkie :multi:......to było mocne wejście :evil_lol: ma się ten styl Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']ma się ten styl Kto jak kto, ale Ty to potrafisz :razz: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Kto jak kto, ale Ty to potrafisz :razz: no wiesz ... lata praktyki....ale ciiiiii bo mi wiek wyliczą Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']no wiesz ... lata praktyki....ale ciiiiii bo mi wiek wyliczą Jedna śle mi cycusie, Ty znowu ślesz.....lepiej nie powiem co - robicie ze mnie erotomana :placz: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::drink1: stolat stolat... itd patrz... jak impra to zara wyczuwam ... :grins: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Jedna śle mi cycusie, Ty znowu ślesz.....lepiej nie powiem co - robicie ze mnie erotomana :placz: no jak to erotomana ....no przecie raz w roku facetowi się należy fajne ciacho :grins: Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::drink1: stolat stolat... itd patrz... jak impra to zara wyczuwam ... :grins: Taaaa ....pewnie. Wyczuwasz pod koniec dwudniówki :evil_lol: Ale dzięki za te pieśni :loveu: [quote name='Alicja'] no jak to erotomana ....no przecie raz w roku facetowi się należy fajne ciacho :grins: ale to był jakis beret :diabloti: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaa ....pewnie. Wyczuwasz pod koniec dwudniówki :evil_lol: Ale dzięki za te pieśni :loveu: jak pieśni to mamy coś jeszcze .... a kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje .... ale to był jakis beret :diabloti: o masz ...jeszcze powiedz ze moher :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hehehehe.....pieśni sa fantastiko :loveu:..... a "moher" jakby spod Twoich rąk :happy1: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Menrzuś napisał(a): Ja Ci dam robaczka :mad:....dżdżowniczko :evil_lol: :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 evaxon napisał(a)::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: śmigam spać - dobrej nocki :multi: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Menrzuś napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: śmigam spać - dobrej nocki :multi: nie za wczesnie??:razz: Quote
AgaiTheta Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 evaxon napisał(a):nie za wczesnie??:razz: ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']aaaaaaaa a Menrzuś tu cichaczem urodzinki obchodzi......no no no .... 100 lat życzymy i jeszcze więcej Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Wyrodna matka - potem będzie procentami na dziecko chuchać :shake::eviltong: No a czy ja powiedziałam że procentami bede opijać....no przecież ja pije tylko piffko bezalkoholowe :diabloti: [quote name='Alicja']aaaaaaaa a Menrzuś tu cichaczem urodzinki obchodzi......no no no .... 100 lat życzymy i jeszcze więcej Alu!!!! No wiesz :oops: A czy ty 18 lat skonczyłas że ci taki tort sprzedali :evil_lol: Witaj Menrzuś:loveu:.....no no no.....wczoraj wchodze widze cykóśki ......dzisiaj wchodze widze TAKIE sceny....boszzzz co bedzie jak tu jutro zajrzę:roll: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='AgaiTheta']Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu: no i stydam [quote name='apple'] No a czy ja powiedziałam że procentami bede opijać....no przecież ja pije tylko piffko bezalkoholowe :diabloti: taaaaa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alu!!!! No wiesz :oops: A czy ty 18 lat skonczyłas że ci taki tort sprzedali :evil_lol: :hmmmm: nie pamiętam ile to zimek temu nazad to było :evil_lol: Witaj Menrzuś:loveu:.....no no no.....wczoraj wchodze widze cykóśki ......dzisiaj wchodze widze TAKIE sceny....boszzzz co bedzie jak tu jutro zajrzę:roll: Menrzuś to co dziś już chyba bez poprawin :razz::razz:....berek :multi: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 evaxon napisał(a):nie za wczesnie??:razz: AgaiTheta napisał(a):ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!! Nocami przeważnie sypiam :eviltong:;) Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='AgaiTheta']Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu: A za co Ona niby jest taka :loveu:???? Za te bezeceństwa co mi wysłała?:evil_lol: [quote name='apple'] No a czy ja powiedziałam że procentami bede opijać....no przecież ja pije tylko piffko bezalkoholowe :diabloti: Alu!!!! No wiesz :oops: A czy ty 18 lat skonczyłas że ci taki tort sprzedali :evil_lol: Witaj Menrzuś:loveu:.....no no no.....wczoraj wchodze widze cykóśki ......dzisiaj wchodze widze TAKIE sceny....boszzzz co bedzie jak tu jutro zajrzę:roll: Taaaaa...już widzę to pifko bezalkoholowe :eviltong: Sam się bajam, co też nowego mi podeślą :roll:.....na szczęście dwudniówka sie skończyła [quote name='Alicja']no i stydam Menrzuś to co dziś już chyba bez poprawin :razz::razz:....berek :multi: Dobry wieczorek.....tortów mam juz dosyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts