Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll:

dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;)
Ano te chłopy mają słabe nerwy....wkurzył go serwer busy :evil_lol:

No to ja baaardzo czekam na opowieści i jakby co to służe rada sama nie dawno to przechodziłam więc jestem na świeżo w temacie:lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']PRZEZ KILKA DNI NIE MIAŁAM NETU !!! :placz::placz::placz:

więc nie przyszłam zaśpiewać ci STO LAT ale jeśli dziś możesz wysłuchać to uwaga: śpiewam ! sto lat sto lat (itd. :evil_lol: )

i jeszcze mam taki wierszyk ;): "Jeśli rano budząc się stwierdzasz, że jesteś w ubraniu, masz podkrążone oczy, masz kaca i twój dom wygląda jakby przeszedł po nim huragan to oznacza.... że dobrze świętowałeś urodziny i czas na poprawiny !!!

i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej:
mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Agniest']koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll:

dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;)

Noooooo...to jest wiadomość :multi::multi:.....to teraz tutaj będzie więcej zdjęć maluszków niż psów :evil_lol: I jak się Jabłkowa i Iza dołączą, to zrobią wątek pieluszkowy....eeeeeech:p

Dzięki za życzenia :loveu: dzisiaj też mam urodziny więc przyjmuję - szkoda, że pliku audio nie dołączyłaś :evil_lol:
Obchodziłem widać nieciekawie - mieszkanie nie zmieniło wyglądu.

Posted

[quote name='apple']No to Huuuurrrraaaa:multi::multi::multi: trza to oblac

Wyrodna matka - potem będzie procentami na dziecko chuchać :shake::eviltong:

[quote name='apple']Ano te chłopy mają słabe nerwy....wkurzył go serwer busy :evil_lol:
A bo nie lubię jak mnie w konia robia. Na głównej stronie jest napisane, że przy największym obciążeniu portalu - najwyżej 50% mocy jest wykorzystana. A tu od pewnego czasu ciągle serwery są busy :shake:

[quote name='evaxon']hej robaczku:loveu:

Ja Ci dam robaczka :mad:....dżdżowniczko :evil_lol:

[quote name='shirrrapeira']No wlasnie ja wczoraj bylam out. Wiec teraz skladam mezusiowi zyczenia zdrowia, szczescia, pomyslnosci, milosci i przede wszystkimi milosci psiejskiej czarodziejskiej.

Dzięki ..... za psią czarodziejską też ;)

Posted

[quote name='Alicja']no wiesz ... lata praktyki....ale ciiiiii bo mi wiek wyliczą

Jedna śle mi cycusie, Ty znowu ślesz.....lepiej nie powiem co - robicie ze mnie erotomana :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jedna śle mi cycusie, Ty znowu ślesz.....lepiej nie powiem co - robicie ze mnie erotomana :placz:

no jak to erotomana ....no przecie raz w roku facetowi się należy fajne ciacho :grins:

Posted

[quote name='clockwork']i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::drink1:

stolat stolat... itd

patrz... jak impra to zara wyczuwam ... :grins:

Taaaa ....pewnie. Wyczuwasz pod koniec dwudniówki :evil_lol:
Ale dzięki za te pieśni :loveu:

[quote name='Alicja']
no jak to erotomana ....no przecie raz w roku facetowi się należy fajne ciacho :grins:

ale to był jakis beret :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa ....pewnie. Wyczuwasz pod koniec dwudniówki :evil_lol:
Ale dzięki za te pieśni :loveu:

jak pieśni to mamy coś jeszcze ....

a kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje ....

ale to był jakis beret :diabloti:

o masz ...jeszcze powiedz ze moher :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']aaaaaaaa a Menrzuś tu cichaczem urodzinki obchodzi......no no no ....

100 lat życzymy i jeszcze więcej

Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wyrodna matka - potem będzie procentami na dziecko chuchać :shake::eviltong:

No a czy ja powiedziałam że procentami bede opijać....no przecież ja pije tylko piffko bezalkoholowe :diabloti:

[quote name='Alicja']aaaaaaaa a Menrzuś tu cichaczem urodzinki obchodzi......no no no ....

100 lat życzymy i jeszcze więcej

Alu!!!! No wiesz :oops: A czy ty 18 lat skonczyłas że ci taki tort sprzedali :evil_lol:

Witaj Menrzuś:loveu:.....no no no.....wczoraj wchodze widze cykóśki ......dzisiaj wchodze widze TAKIE sceny....boszzzz co bedzie jak tu jutro zajrzę:roll:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu:

no i stydam

[quote name='apple']
No a czy ja powiedziałam że procentami bede opijać....no przecież ja pije tylko piffko bezalkoholowe :diabloti:

taaaaa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Alu!!!! No wiesz :oops: A czy ty 18 lat skonczyłas że ci taki tort sprzedali :evil_lol:

:hmmmm: nie pamiętam ile to zimek temu nazad to było :evil_lol:

Witaj Menrzuś:loveu:.....no no no.....wczoraj wchodze widze cykóśki ......dzisiaj wchodze widze TAKIE sceny....boszzzz co bedzie jak tu jutro zajrzę:roll:

Menrzuś to co dziś już chyba bez poprawin :razz::razz:....berek :multi:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ala ja zawsze w Ciebie wierzyłam, jestes :loveu:

A za co Ona niby jest taka :loveu:???? Za te bezeceństwa co mi wysłała?:evil_lol:

[quote name='apple']

Taaaaa...już widzę to pifko bezalkoholowe :eviltong:

Sam się bajam, co też nowego mi podeślą :roll:.....na szczęście dwudniówka sie skończyła
[quote name='Alicja']no i stydam

Menrzuś to co dziś już chyba bez poprawin :razz::razz:....berek :multi:

Dobry wieczorek.....tortów mam juz dosyć :evil_lol: