Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiedziało się kiedy wyjść na świat :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: ja musialabym czekać 3 miesiące ;) ale i tak wbiłam się między Barbórkę i Mikołaja ...tak że jako berbeć świętowałam 3 dni :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: ja musialabym czekać 3 miesiące ;) ale i tak wbiłam się między Barbórkę i Mikołaja ...tak że jako berbeć świętowałam 3 dni :loveu:

No, faktycznie - miałaś i masz lepiej :p.....chociaż takie kilkudniówki mogą wykończyć :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No, faktycznie - miałaś i masz lepiej :p.....chociaż takie kilkudniówki mogą wykończyć :shake::evil_lol:

taaaa ale w tamtych ;) czasach to było supcio :evil_lol:..teraz już tylko 1 swięto obchodzę ;)

Posted

[quote name='Alicja']taaaa ale w tamtych ;) czasach to było supcio :evil_lol:..teraz już tylko 1 swięto obchodzę ;)

Bidulka :glaszcze:.......za to doszło Ci nowe święto - za 6 dni :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bidulka :glaszcze:.......za to doszło Ci nowe święto - za 6 dni :razz:

aaaaa no faktycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....toż to marzec już :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A coś Ty taka wczorajsza?
A gdzie dzień faceta?? :-(

ja to już jutrzejsza jestem :diabloti:....zaczynam kolejną turę niekończącego się remontu w domu :diabloti:

no jak gdzie ....dzień chłopaka:razz: :razz: jest 30 września :grins:

Posted

[quote name='Alicja']ja to już jutrzejsza jestem :diabloti:....zaczynam kolejną turę niekończącego się remontu w domu :diabloti:

Cuś wiem na ten temat - łączę się z Tobą w bólu ;)

no jak gdzie ....dzień chłopaka:razz: :razz: jest 30 września :grins:

Ale to tylko chłopaka, w szkole, ale nie faceta tak ogólnie :shake:

Posted

Argon też chciał trochę mizianka....

....ale szybko został skarcony chwytem za piszczel :evil_lol:

... ale on już nie jest taki strachliwy - odpowiedział skokiem na grzbiet :evil_lol:

Jednak Sylwa wygrała mizianka

c.d.n.

Posted

:loveu::loveu::loveu:nie ma to jak boxiowe zaczepki i mizianka :multi::multi::multi:

Harley potrafil mojej mamie o wzroście 152cm wskoczyć delikatnie na plecy zachęcając ją do zabawy :evil_lol:a potem też było drapanko po klatusi i brzuszku :loveu:,

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:nie ma to jak boxiowe zaczepki i mizianka :multi::multi::multi:

Harley potrafil mojej mamie o wzroście 152cm wskoczyć delikatnie na plecy zachęcając ją do zabawy :evil_lol:a potem też było drapanko po klatusi i brzuszku :loveu:,

znam to też - Argon swobodnie kijka z 1.80 chwyta....a i wiele razy nie wytrzymując napięcia przedspacerkowego, lądował na moich plecach :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też już śmigam do łóżka - dogobranoc Tobie..... i miłych snów :hand:

jako że nie pamiętam jakie były sny ;) życzę Miłego Dnia :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']wieczorek Alicjo :razz:

Do mnie też chyba nie dotarła. Na spacerku w lesie tylko trochę gałązek sosnowych na ziemi znalazłe. Ostatnia wichura większe szkody wyczyniła.

A może to Ty, tak przypadkiem, jadąc zahaczyłaś tym lusterkiem o cuś?:cool3:Zaprzeczam jakobym była niedzielnym kierowcą urywajacym lusterka.....no! ja jezdem miszczem kierownicy

A teraz WITAJ!

Aha i widziałam foty piesóffff:loveu::loveu::loveu: Ćliczne piesy :grins:

Posted

[quote name='Alicja']
jako że nie pamiętam jakie były sny ;) życzę Miłego Dnia :multi:

No,ale koszmarów napewno nie miałaś, bo byś pamiętała :lol:
Przyjemnego remonciku :cool3:

[quote name='apple']Zaprzeczam jakobym była niedzielnym kierowcą urywajacym lusterka.....no! ja jezdem miszczem kierownicy

A teraz WITAJ!

Aha i widziałam foty piesóffff:loveu::loveu::loveu: Ćliczne piesy :grins:

A, jak miszczem, to faktycznie - nie mogłaś zgubić :roll::evil_lol:

Cześć Jabłkowa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']No,ale koszmarów napewno nie miałaś, bo byś pamiętała :lol:
Przyjemnego remonciku :cool3:

A, jak miszczem, to faktycznie - nie mogłaś zgubić :roll::evil_lol:

Cześć Jabłkowa :multi:No przeca mówie że nie zgubiałam:diabloti:

Witaj wstanięty Menrzusiu!

Posted

witam poniedziałkowo :multi:
jak weekendzik?
u mnie trochę podmuchało, ale spodziewałam się gorszego...... jedna z choinek na podwórku wykrzywiła się prawie o 45 st i tak jej zostało.....biedactwo :roll: będziemy musieli ją jakoś naprostować.

Posted

[quote name='apple']No przeca mówie że nie zgubiałam:diabloti:

Witaj wstanięty Menrzusiu!

Ale zawsze mogłaś nie zauważyć....:diabloti:
A witam, witam "wstającą przed świtem" :evil_lol:

[quote name='Agniest']witam poniedziałkowo :multi:
jak weekendzik?
u mnie trochę podmuchało, ale spodziewałam się gorszego...... jedna z choinek na podwórku wykrzywiła się prawie o 45 st i tak jej zostało.....biedactwo :roll: będziemy musieli ją jakoś naprostować.

Oj działo się, działo :evil_lol:
Noooo....mając hektary upraw, to trzeba się liczyć ze stratami. Jak to jest duże drzewko, to ciężko będzie z dobrym skutkiem naprostować - powodzenia:p

Agniestka przyszła - znaczy się jest poniedziałek :evil_lol:

Witanko :multi: