Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziało się kiedy wyjść na świat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja musialabym czekać 3 miesiące ;) ale i tak wbiłam się między Barbórkę i Mikołaja ...tak że jako berbeć świętowałam 3 dni :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: ja musialabym czekać 3 miesiące ;) ale i tak wbiłam się między Barbórkę i Mikołaja ...tak że jako berbeć świętowałam 3 dni :loveu: No, faktycznie - miałaś i masz lepiej :p.....chociaż takie kilkudniówki mogą wykończyć :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No, faktycznie - miałaś i masz lepiej :p.....chociaż takie kilkudniówki mogą wykończyć :shake::evil_lol: taaaa ale w tamtych ;) czasach to było supcio :evil_lol:..teraz już tylko 1 swięto obchodzę ;) Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']taaaa ale w tamtych ;) czasach to było supcio :evil_lol:..teraz już tylko 1 swięto obchodzę ;) Bidulka :glaszcze:.......za to doszło Ci nowe święto - za 6 dni :razz: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Bidulka :glaszcze:.......za to doszło Ci nowe święto - za 6 dni :razz: aaaaa no faktycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....toż to marzec już :roll: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']aaaaa no faktycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....toż to marzec już :roll: A coś Ty taka wczorajsza? A gdzie dzień faceta?? :-( Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A coś Ty taka wczorajsza? A gdzie dzień faceta?? :-( ja to już jutrzejsza jestem :diabloti:....zaczynam kolejną turę niekończącego się remontu w domu :diabloti: no jak gdzie ....dzień chłopaka:razz: :razz: jest 30 września :grins: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']ja to już jutrzejsza jestem :diabloti:....zaczynam kolejną turę niekończącego się remontu w domu :diabloti: Cuś wiem na ten temat - łączę się z Tobą w bólu ;) no jak gdzie ....dzień chłopaka:razz: :razz: jest 30 września :grins: Ale to tylko chłopaka, w szkole, ale nie faceta tak ogólnie :shake: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cisza się zrobiła, to wkleję troche fotek :p Nunuś :evil_lol: Mizianko Sylwy Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu:aaaaaaaaaaaaaaaaa fafluniasta mordencja :loveu: http://img341.imageshack.us/img341/5269/img2000yk5.jpg Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Argon też chciał trochę mizianka.... ....ale szybko został skarcony chwytem za piszczel :evil_lol: ... ale on już nie jest taki strachliwy - odpowiedział skokiem na grzbiet :evil_lol: Jednak Sylwa wygrała mizianka c.d.n. Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu::loveu:aaaaaaaaaaaaaaaaa fafluniasta mordencja :loveu: http://img341.imageshack.us/img341/5269/img2000yk5.jpg Każda zabawa jest podwoziem do góry :lol: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wiedziałam kiedy przyjść:loveu: To sie nazywa siódme oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:nie ma to jak boxiowe zaczepki i mizianka :multi::multi::multi: Harley potrafil mojej mamie o wzroście 152cm wskoczyć delikatnie na plecy zachęcając ją do zabawy :evil_lol:a potem też było drapanko po klatusi i brzuszku :loveu:, Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Medorowa napisał(a):Wiedziałam kiedy przyjść:loveu: To sie nazywa siódme oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mówisz o tym za prawym uchem? :razz: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:nie ma to jak boxiowe zaczepki i mizianka :multi::multi::multi: Harley potrafil mojej mamie o wzroście 152cm wskoczyć delikatnie na plecy zachęcając ją do zabawy :evil_lol:a potem też było drapanko po klatusi i brzuszku :loveu:, znam to też - Argon swobodnie kijka z 1.80 chwyta....a i wiele razy nie wytrzymując napięcia przedspacerkowego, lądował na moich plecach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']a ja przyszłam rzec Dogobranoc Ja też już śmigam do łóżka - dogobranoc Tobie..... i miłych snów :hand: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też już śmigam do łóżka - dogobranoc Tobie..... i miłych snów :hand: jako że nie pamiętam jakie były sny ;) życzę Miłego Dnia :multi: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']wieczorek Alicjo :razz: Do mnie też chyba nie dotarła. Na spacerku w lesie tylko trochę gałązek sosnowych na ziemi znalazłe. Ostatnia wichura większe szkody wyczyniła. A może to Ty, tak przypadkiem, jadąc zahaczyłaś tym lusterkiem o cuś?:cool3:Zaprzeczam jakobym była niedzielnym kierowcą urywajacym lusterka.....no! ja jezdem miszczem kierownicy A teraz WITAJ! Aha i widziałam foty piesóffff:loveu::loveu::loveu: Ćliczne piesy :grins: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] jako że nie pamiętam jakie były sny ;) życzę Miłego Dnia :multi: No,ale koszmarów napewno nie miałaś, bo byś pamiętała :lol: Przyjemnego remonciku :cool3: [quote name='apple']Zaprzeczam jakobym była niedzielnym kierowcą urywajacym lusterka.....no! ja jezdem miszczem kierownicy A teraz WITAJ! Aha i widziałam foty piesóffff:loveu::loveu::loveu: Ćliczne piesy :grins: A, jak miszczem, to faktycznie - nie mogłaś zgubić :roll::evil_lol: Cześć Jabłkowa :multi: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No,ale koszmarów napewno nie miałaś, bo byś pamiętała :lol: Przyjemnego remonciku :cool3: A, jak miszczem, to faktycznie - nie mogłaś zgubić :roll::evil_lol: Cześć Jabłkowa :multi:No przeca mówie że nie zgubiałam:diabloti: Witaj wstanięty Menrzusiu! Quote
Agniest Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 witam poniedziałkowo :multi: jak weekendzik? u mnie trochę podmuchało, ale spodziewałam się gorszego...... jedna z choinek na podwórku wykrzywiła się prawie o 45 st i tak jej zostało.....biedactwo :roll: będziemy musieli ją jakoś naprostować. Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']No przeca mówie że nie zgubiałam:diabloti: Witaj wstanięty Menrzusiu! Ale zawsze mogłaś nie zauważyć....:diabloti: A witam, witam "wstającą przed świtem" :evil_lol: [quote name='Agniest']witam poniedziałkowo :multi: jak weekendzik? u mnie trochę podmuchało, ale spodziewałam się gorszego...... jedna z choinek na podwórku wykrzywiła się prawie o 45 st i tak jej zostało.....biedactwo :roll: będziemy musieli ją jakoś naprostować. Oj działo się, działo :evil_lol: Noooo....mając hektary upraw, to trzeba się liczyć ze stratami. Jak to jest duże drzewko, to ciężko będzie z dobrym skutkiem naprostować - powodzenia:p Agniestka przyszła - znaczy się jest poniedziałek :evil_lol: Witanko :multi: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale zawsze mogłaś nie zauważyć....:diabloti: Quote
Recommended Posts