Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='GoniaP']Cześć Śpiochy :) Miłego dnia!![/quote] Daj się rozciągnąć....cześć ranny ptaszku :multi: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ale z Was ranne ptaszki, ja dziś miałam pretensje, że obudziili mnie o 10;30:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Medorowa']Ale z Was ranne ptaszki, ja dziś miałam pretensje, że obudziili mnie o 10;30:roll::evil_lol:[/quote] Jakże śmieli Siężniczkę przed południem budzić!!! Też coś... :roll: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakże śmieli Siężniczkę przed południem budzić!!! Też coś... :roll:[/quote] To samo sobie pomyślałam, zero kultury:shake::shake: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Medorowa']To samo sobie pomyślałam, zero kultury:shake::shake:[/quote] A chociaż śniadanie do łóżka podali? :razz: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A chociaż śniadanie do łóżka podali? :razz:[/quote] Nie:placz::placz::placz: Chyba się wyprowadzę:roll: Quote
credita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no ładnie a ja od 8.00 na nogach,a czas mi ucieka i za chwile wieczór,koszmar na nic nie ma czasu :shake: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Medorowa']Nie:placz::placz::placz: Chyba się wyprowadzę:roll:[/quote] To musiałaś prawdziwego szoka przeżyć :shake:......ale Ci się dzień zaczął :shake: :evil_lol::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='credita']no ładnie a ja od 8.00 na nogach,a czas mi ucieka i za chwile wieczór,koszmar na nic nie ma czasu :shake:[/quote] Ty to się lepiej połóż - przecież TZ-ta masz, tak, czy nie??? ;) Quote
credita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Tak ,tak nawet opiekę dostał nad chorą żoną ma teraz wolne ,ale niektóre rzeczy wolę porobić sama mam czasu mało,a jeszcze mamy remont piętra koszmar,cały czas sobie tłumaczę że w szpitalu odpocznę ;) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='credita']Tak ,tak nawet opiekę dostał nad chorą żoną ma teraz wolne ,ale niektóre rzeczy wolę porobić sama mam czasu mało,a jeszcze mamy remont piętra koszmar,cały czas sobie tłumaczę że w szpitalu odpocznę ;)[/quote] Woli sama - Zosia-Samosia :evil_lol: Może i dobrze, że do szpitala na końcówkę wrócisz - wieczorem zaczynam czary ;)......boszsz, drugi chłopak na moim wątku sie rodzi :multi:.... oby był conajmniej taki jak Asiorkowy Kacperek:p Śmigam z pieskami na sika, bo mnie nosi :oops::evil_lol: Quote
credita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale fajnie ja też bym chciała na spacer :placz: Twoje psiaki to mają z tobą raj :p No i dobrze czaruj tam od wieczora ;) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='credita']ale fajnie ja też bym chciała na spacer :placz: Twoje psiaki to mają z tobą raj :p No i dobrze czaruj tam od wieczora ;)[/quote] Jeszcze się nachodzisz;)......z wózeczkiem i boksiami do ochrony One mają raj, tylko za bardzo wykorzystują swoją pozycje w stadzie. W łóżku mnie obkładają, na kanapie Sylwa z tyłu, a Argon na kolanach, gdzie pójdę, to wloką sie za mną....... mają raj ze mną :evil_lol: Spoko.....już to jest wypraktykowane.....:razz: Quote
Asior Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Menrzuś'] oby był conajmniej taki jak Asiorkowy Kacperek:p [/QUOTE] oooo taki :) [img]http://images31.fotosik.pl/129/cc14adab91322c05.jpg[/img] [img]http://images32.fotosik.pl/129/8307c153e2b15514.jpg[/img] [img]http://images33.fotosik.pl/129/ccebf71ac26a61ea.jpg[/img] [img]http://images23.fotosik.pl/151/9ba6d32829e685a0.jpg[/img] [img]http://images31.fotosik.pl/129/aee5077a01c57c31.jpg[/img] Buziaki od mnojego małego dogomaniaka :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Właśnie taki :multi: Przyjmuję z przyjemnością :loveu:....i wzajemnie Quote
shirrrapeira Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Asiorku pomozesz mi znalezc pokoj w Krakowie na 2 dni?? Quote
Asior Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hmmm, może w jakimś hostelu??? Tam jest dość niedrogo.. Bo nikt ze znajomych moich niestety nie ma do wynajęcia :( A ja mam malunie mieszkanie :( Quote
halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kacperek mnie rozczula... ja wstałam o 7.00! praca... w niedzielę... powtórka... :placz:uciekam do wyrka! juz niedziela... :roll: Quote
Asior Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Halbuś, nie tylko CIebie.. na styczniówkowym forum ciązowym normalnie biją się o niego :D:D:D Quote
Menrzuś Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek :grins:[/quote] Już wstałaś? :lol: Quote
shirrrapeira Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Asiorku a mozesz mi jakis fajny polecic, bo ja nie znam Krakowa. Gdzie można wynająć jakiś fajny pokój. Quote
credita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 o a Menrzuś w niedzielny wieczór odpoczywa ;) Quote
Recommended Posts