Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 shirrrapeira napisał(a):Asiorku a mozesz mi jakis fajny polecic, bo ja nie znam Krakowa. Gdzie można wynająć jakiś fajny pokój. rozglądne się i dam CI znać. Na kiedy potrzebujesz??? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witanko dziewczyny :multi: Do kawki mam chyba z kilogram sernika.....normalnie, sam nie dam rady A dobry jest :razz: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu: sernik ? :cool3::cool3: nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no no nakładaj zostało mi parę godzin na obrzarstwo,w szpitalu już se tak nie pojem :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Creditko :) wracasz do szpitala ? Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Agniest napisał(a):dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu: sernik ? :cool3::cool3: nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol: noooo......fakt, słoneczko jak na wiosnę.....szkoda, że zimy w tym roku nie było. Masz smaka? :razz: credita napisał(a):no no nakładaj zostało mi parę godzin na obrzarstwo,w szpitalu już se tak nie pojem :evil_lol: teraz to Ci tylko kleik zostanie :evil_lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no tak jak Gapcia wszystko miętkie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops: A na jaki dzień masz planowane? Odpoczniesz sobie trochę pod troskliwą opieką, tylko jak to pieski przeżyją? Normalnie zatęsknią się Kłopotki są po to, żeby je rozwiązywać.....nie przejmuj się tym :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):no tak jak Gapcia wszystko miętkie :evil_lol: a jakie pożywne? mmmmmmmmm.....:lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 wiesz wolałabym chyba Gapci rosołek z suchą karmą :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):wiesz wolałabym chyba Gapci rosołek z suchą karmą :evil_lol: Ja też czasami stwierdzam, patrząc do lodówki, że moje pieski lepiej jedzą niż ja :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops: teraz będziesz pod dobrą opieką, więc nie ma się co martwić ;) pamiętaj, dzidziuś też wyczuwa twoje nastroje, więc musisz myśleć pozytywnie, tak jak my tu wszyscy ;) Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no właśnie słyszałam że dzidziuś nastroje wyczuwa ja nic nie chcę mówić ,ale będzie małym nerwusem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):no właśnie słyszałam że dzidziuś nastroje wyczuwa ja nic nie chcę mówić ,ale będzie małym nerwusem :evil_lol: Przynajmniej się nie będziesz nudzić ganiając za nim po pokojach :evil_lol: Muszę śmigać, a Ty wracaj szybko szczęśliwie rozdwojona :multi::loveu: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 pa pa ja też już się zbieram i do zobaczonka , dam znać Agniest jak się mały urodzi ,trzymajcie się ciepło :loveu: Quote
Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops: a na kiedy masz termin??? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Asior napisał(a):a na kiedy masz termin??? Mi też nie odpowiedziała, ale pewnie na początku marca. A jak Ty? Kwitniesz, czy wegetujesz?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 credita napisał(a):pa pa ja też już się zbieram i do zobaczonka , dam znać Agniest jak się mały urodzi ,trzymajcie się ciepło :loveu: eeeeech.....i poooooooszła :shake:.....teraz cała nadzieja w Agniestce :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witam wszystkich serdecznie!! Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol: Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:. Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):Witam wszystkich serdecznie!! Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol: Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:. Ale już z choroby wyszłaś? Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 prawie..... jescze nie jest tak jak byc powinno Quote
Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a): A jak Ty? Kwitniesz, czy wegetujesz?:cool3: wegetuje.. :roll: jeszcze wczoraj mój "pan" dał popis ....... ehhh szkoda gadać :-(:roll: Menrzuś napisał(a):Mi też nie odpowiedziała, ale pewnie na początku marca. to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o szyszka.fr napisał(a): Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:. ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Asior'] to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o Przecież jest początek lutego - najwyżej miesiąc :eviltong: ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;) ja tam nie wnikam jaka to choroba :diabloti: Quote
Recommended Posts