szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Asior napisał(a): ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;) :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie weneryczna, ale to byla brzydka odmiana grypy, wystarczy ze powiem, ze nie moglam sie oddalac od toalety, i zgubilam kila kilo:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):prawie..... jescze nie jest tak jak byc powinno A kiedy do roboty wracasz? Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 juz bylam, tylko pol dnia i poradzilam sobie a co u Was? jak faflaki, rozwalone na kanapie? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a)::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie weneryczna, ale to byla brzydka odmiana grypy, wystarczy ze powiem, ze nie moglam sie oddalac od toalety, i zgubilam kila kilo:evil_lol: Są już dostępne superchłonne pampersy:evil_lol: Zmieszczą chyba 2 kilo :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):juz bylam, tylko pol dnia i poradzilam sobie a co u Was? jak faflaki, rozwalone na kanapie? dzisiaj miały intensywny dzień i leżą rozwalone - jedna za mną, a drugi na mnie :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Są już dostępne superchłonne pampersy:evil_lol: :eviltong::eviltong: jestes bez serca!!!! ledwo przezylam , a Ty sie nasmiewasz:mad: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a)::eviltong::eviltong: jestes bez serca!!!! ledwo przezylam , a Ty sie nasmiewasz:mad: kajam się - mae culpa :modla::modla: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):dzisiaj miały intensywny dzień i leżą rozwalone - jedna za mną, a drugi na mnie :lol: to sie nazywa szczescie!!! ja bym wiela dala, zeby sie ktos na mnie lub kolo mnie rozwalal:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):kajam się - mae culpa :modla::modla: :evil_lol: tak culpa...... dobrze powiedziane tylko ten diabelek podejrzany:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Noooooo......szczęście jak chorera :evil_lol: Już niedługo :razz: Oglądałem sobie ostatnio statystyki tego wątku i wiesz kto, oprócz mnie oczywiście, napisał tutaj najwięcej postów? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):tak culpa...... dobrze powiedziane tylko ten diabelek podejrzany:cool3: bo mi się pulpa z culpą pomyliła :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooo......szczęście jak chorera :evil_lol: Już niedługo :razz: Oglądałem sobie ostatnio statystyki tego wątku i wiesz kto, oprócz mnie oczywiście, napisał tutaj najwięcej postów? nie lubie slowa niedlugo bo moze oznaczac tydzien, miesiac, rok i za duzo razy go slyszalam kto?? Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):bo mi się pulpa z culpą pomyliła :diabloti: oj! zadzierasz ze mna!! ale jestem w dobrym nastroju wiec wybaczam... na razie Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):nie lubie slowa niedlugo bo moze oznaczac tydzien, miesiac, rok i za duzo razy go slyszalam kto?? no to niezadługo :eviltong: zdecydowanie Ty - ponad 1500 postów :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):oj! zadzierasz ze mna!! ale jestem w dobrym nastroju wiec wybaczam... na razie :multi::multi::multi:.....tak trzymaj....grunt to mieć dobry humor :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):no to niezadługo :eviltong: zdecydowanie Ty - ponad 1500 postów :crazyeye: e tam!!! ja udzielam sie srednio wciaz wpadam i wypadam z obiegu, jak na kolejce gorskiej Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):e tam!!! ja udzielam sie srednio wciaz wpadam i wypadam z obiegu, jak na kolejce gorskiej liczby nie kłamią - jesteś wyjątkowo rozgadanym Ptasiorem :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 przeciez ja zawsze mam dobry humor :P Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):przeciez ja zawsze mam dobry humor :P noooooooo:evil_lol:.....nie znam kobitki, która miałaby zawsze dobry humor Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 raczej jestem wiernym ptasiorem i nie szlajam sie po innych watkach a tak powaznie to przyssalam sie tutaj i ciezko mi sie odessac Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):noooooooo:evil_lol:.....nie znam kobitki, która miałaby zawsze dobry humor i nie poznasz bo jestem jedyna w swoim rodzaju:diabloti: ja mam zawsze dobry humor, tylko o roznych odcieniach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):raczej jestem wiernym ptasiorem i nie szlajam sie po innych watkach a tak powaznie to przyssalam sie tutaj i ciezko mi sie odessac jeszcze czasami Agniestkę kopnie zaszczyt witać Ciebie :evil_lol: Tak Gremlinę polubiłaś? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szyszka.fr napisał(a):i nie poznasz bo jestem jedyna w swoim rodzaju:diabloti: ja mam zawsze dobry humor, tylko o roznych odcieniach:evil_lol: No to TZ ma szczęście - uśmiechy i głaskanie po główce non-stop :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):jeszcze czasami Agniestkę kopnie zaszczyt witać Ciebie :evil_lol: Tak Gremlinę polubiłaś? :razz: od Ciebie do Agniestki nie daleko to kukne tam czasem, ale ona czesciej tutaj niz u siebie bywa:lol: pojecia nie mam co mnie tak przykleilo chyba calosc: Sylwa+Argon+Menrzus+Danusia= KLEJ:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Menrzuś napisał(a):No to TZ ma szczęście - uśmiechy i głaskanie po główce non-stop :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: poplakalam sie ze smiechu TZ jest masochista wiec mu dobrze ze mna, strasznie teskni:evil_lol: Quote
Recommended Posts