Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):No to nie wiem, czy się da....:cool1: na podstawie fotki, która dołączyłas do maści, to sie da....no, chyba, że to fotomontaż :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):na podstawie fotki, która dołączyłas do maści, to sie da....no, chyba, że to fotomontaż :evil_lol: GAD :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):GAD :diabloti: Gdzie? :crazyeye:......nie cierpię gadzin :eek2: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Gdzie? :crazyeye:......nie cierpię gadzin :eek2: Żadnych fotek nie było, i mi tu nie imputuj, bo Główny Moderator mnie faktycznie zlinczuje!!!:mad::diabloti: Quote
Asior Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):Asior!!! Jak sie robi takie piękne dzieci??? Ja też chcę!!! Menrzuś wie :) CI powie :evil_lol::evil_lol: Menrzuś napisał(a):Ale musi być spełniony jeden, konieczny warunek - mamusia musi być pięknistą kobitką - uroda faceta nie ma znaczenia :roll: tia.....pięknistą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aś wymyślił :lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):Żadnych fotek nie było, i mi tu nie imputuj, bo Główny Moderator mnie faktycznie zlinczuje!!!:mad::diabloti: Gadzina u mnie w domu :crazyeye: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Gadzina u mnie w domu :crazyeye: Okropność :crazyeye::crazyeye::crazyeye: yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Quote
Asior Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś... Ty byś chociaż tę gadzinę szmatusią przejechał.. jak to takie nieodkurzone pokazywać :roll: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asior napisał(a):Menrzuś wie :) CI powie :evil_lol::evil_lol: właśnie powiedziałem :evil_lol: tia.....pięknistą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aś wymyślił :lol: a co Ty tam wiesz, jak lustra nie masz :eviltong: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asior napisał(a):Menrzuś wie :) CI powie :evil_lol::evil_lol: tia.....pięknistą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aś wymyślił :lol: On się droczy cały czas, a nie mówi :shake: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asior napisał(a):Menrzuś... Ty byś chociaż tę gadzinę szmatusią przejechał.. jak to takie nieodkurzone pokazywać :roll: to futerko jest :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):On się droczy cały czas, a nie mówi :shake: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
halbina Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kacperek... ach... Buziaczki! buziaczki! buziaczki! A TZ... można znaleźć dla Imbirki na wątku: "Spokojne młode rasowe psy" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103334&page=53 polecam, można się obśmiać i TZ znaleźć! Quote
Asior Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):właśnie powiedziałem :evil_lol: a co Ty tam wiesz, jak lustra nie masz :eviltong: właśnie mam :roll: niestety :roll: futerko powiadasz.... ehhh to ja jutr musze pościerać to futerko z telewizorka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 halbina napisał(a):Kacperek... ach... Buziaczki! buziaczki! buziaczki! A TZ... można znaleźć dla Imbirki na wątku: "Spokojne młode rasowe psy" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103334&page=53 polecam, można się obśmiać i TZ znaleźć! O to to.....Imbirce trzeba podesłać :loveu:.... może sie skusi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asior napisał(a):właśnie mam :roll: niestety :roll: Ale chyba takie z lunaparków :eviltong: futerko powiadasz.... ehhh to ja jutr musze pościerać to futerko z telewizorka :evil_lol: a po co?....żeby znowu potem ścierać? Eeeeee tam :loveu: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś :mad::mad::mad: A ja dopiero teraz zauważyłam Twój podpis :mad::mad::mad:Doceniam, ale fyraj mi z nim, ale to już:mad::mad::mad: Mała, biedna Gonia:cool1::cool1::cool1: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):Menrzuś :mad::mad::mad: A ja dopiero teraz zauważyłam Twój podpis :mad::mad::mad:Doceniam, ale fyraj mi z nim, ale to już:mad::mad::mad: Mała, biedna Gonia:cool1::cool1::cool1: jaki podpis??? :crazyeye: jaka mała, biedna??? :crazyeye: no i jakie fyraj???????? :crazyeye:......boszsz, co to znaczy to fyraj - niech mi ktoś przetłumaczy.....co to za pały??? :placz: Quote
Asior Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 nie z lunaparku jeno prawdziwe.. wiesz..lusterko prawde CI powie ;) Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asior napisał(a):nie z lunaparku jeno prawdziwe.. wiesz..lusterko prawde CI powie ;) nooooo....powiedz lustereczko, kto jest najpiękniejszy...... :evil_lol: Nie martw się, to nie Ty, tylko to małe cuś :loveu: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):jaki podpis??? :crazyeye: dobrze wiesz :mad: Menrzuś napisał(a): jaka mała, biedna??? :crazyeye: dobrze, duża biedna] Menrzuś napisał(a): no i jakie fyraj???????? :crazyeye:......boszsz, co to znaczy to fyraj - niech mi ktoś przetłumaczy.....co to za pały??? :placz: Dziecko... "fyraj" po poznańsku znaczy "spadaj", "wymiataj" '''' "mi z tym" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GoniaP napisał(a):dobrze wiesz :mad: dobrze, duża biedna] Dziecko... "fyraj" po poznańsku znaczy "spadaj", "wymiataj" '''' "mi z tym" :evil_lol: nic nie wiem, ale se idem......buuuuuuuuu.....idem..... :placz: Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Menrzuś napisał(a):nic nie wiem, ale se idem......buuuuuuuuu.....idem..... :placz: No nie idź, bo w niezgodzie z Tobą, nie zasnę :placz: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 GoniaP napisał(a):No nie idź, bo w niezgodzie z Tobą, nie zasnę :placz: zgoda jest pełna :loveu:, ale muszę, bo Moderator zawarczał Dobrej nocki Wam :multi::loveu: Quote
Recommended Posts