Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye: Dogo mi zadziałało :multi: w końcu :mad:, bo wczoraj wieczorem byłam chwile, a potem dostałam taaaaaaakiego kopa, że do tej pory nie mogłam tu wejść :shake: :angryy:
Nikogo nie ma :roll: pewnie i Wy macie embargo na dogo :cool3:
od razu lepiej się czuję, że nie jestem odosobnionym przypadkiem :diabloti::eviltong:
Mam nadzieję, że ta awaryjność niedługo się skończy i będzie można normalnie znowu tu być :p
Mam tu pewne "porachunki :mad:" z gwiazdą nr 2, za kalumnie jakie tu na mnie rzuciła :roll: jak wróci to ........pogadamy sobie:cool1: :diabloti:

aaaaaaaa i do Menrzusia i Bilusi.......moje prace w dzierganiu zostały zakończone :cool1: :razz:

Posted

[quote name='Iv_']
Mam tu pewne "porachunki :mad:" z gwiazdą nr 2, za kalumnie jakie tu na mnie rzuciła :roll: jak wróci to ........pogadamy sobie:cool1: :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuuuu podwójna osobowość ....niedobrze :shake::diabloti: Sama ze sobą będziesz się rachować:evil_lol: No bo ja jestem GWIAZDĄ nr 1!!!:p[/FONT]

:crazyeye: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Niezły wywód... Nawet jak na gwiazdę... :crazyeye:
[FONT=Century Gothic]Że co niby myślałaś, ze nie potrafię zdania poprawnie złozyć:crazyeye::mad::evil_lol:[/FONT]

Teraz to do Jabłuszkowej bez zbroi nie ma co podchodzić :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Tylko Ci co maja nagrabione....reszta jest bezpieczna:evil_lol:[/FONT]

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIM. Dogo to horror:angryy:, dziś mnie wpuściło, jak będzie za chwilę, nie wiadomo:placz:. Iv,czekamy na bazarek:cool3:

Posted

Czeeeee Wsiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Udaje nam się wpadać na chwilę na dogo :evil_lol:
tylko jeden Menrzuś coś ma przywalone na dogo, że Go w ogóle nie wpuszcza :roll: ciekawe co? :hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIM. Dogo to horror:angryy:, dziś mnie wpuściło, jak będzie za chwilę, nie wiadomo:placz:. Iv,czekamy na bazarek:cool3:

no zrobię zrobię bazar, może jutro :cool3:
tylko nie wiem jak to z nim będzie, jak Menrzuś nie wchodzi na dogo, to kto kupi rusiofy szaliczek? :roll:

Posted

[quote name='Iv_']no zrobię zrobię bazar, może jutro :cool3:
tylko nie wiem jak to z nim będzie, jak Menrzuś nie wchodzi na dogo, to kto kupi rusiofy szaliczek? :roll:
[FONT=Century Gothic]Ja kupię:diabloti:...jak mnie Dogo wpuści:roflt:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ja z domu tez nie mogę wejść....tylko z pracy:roll:.......więc Menrzuś pewnie ma to samo...albo strajkuje:evil_lol:

Jakby co to byłam:loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro WALENTYNKI:splat:

W zwiazku z tym, że w pracy Dogo mnie wpuszcza, w domu za to wcale....skorzystam i już dzisiaj życzę Wam Ptasiorki[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]WESOŁYCH I MIŁOŚNYCH WALENTYNEK!:loveu:[/FONT]:loveu::loveu:
http://portadosol.blox.pl/resource/slodkie_walentynki.jpg
[FONT=Century Gothic]
Menrzusiowi z racji "rodzynkowstwa" zasyłam osobno:diabloti:
OBP;)

[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/2965_serce_na_plazy_walentynki_morze.jpg

Posted

:crazyeye: jesooooo w końu tu weszłam :mad: ale jak długo? pewnie zaraz mnie wylotto :cool3:
Może chociaż zdążę zostawić dla Was Kochani Walentynkę :loveu:

a tutaj dla Rodzynka :evil_lol:

Posted

Nie no.......wpuściło mnie :crazyeye:....chyba zazdrosna modka się zlitowała.

Dzięki dziewczęta za miłe słowa......no i że tu wstępowałyście :loveu::loveu:

Ja dam Wam takie skromne.....

..... ale prawdziwe ;)

Posted

Bila napisał(a):
No jesteś, modka odpuściła:multi::multi::multi:. Do czego te kobiety są zdolne:evil_lol:

Sama wiesz chyba do czego są zdolne - kobietą przecież też jesteś :evil_lol:

Czeeeeeeść Biluś po długiej rozłące :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]To ja na dzień dobry :loveu:....dopiero mnie wpuścili :angryy::angryy::angryy:[/FONT]
Nooooooo.....jeżeli to Ty, to witam Ciebie gorąco :multi::loveu:

Jakoś dzisiaj bezproblemowo się zalogowałem :roll: