Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a):Jesteś zadowolony? :razz: A z czego niby? :razz: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A z czego niby? :razz: :roll: jak to z czego? Przywitałam Cię jako pierwszego i indywidualnie :eviltong: żebyś nie ryczał "ja zawsze na końcu :placz:" ale jak tu dogodzić facetowi :roll: :roll: jak nawet nie zauważy :mad: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: jak to z czego? Przywitałam Cię jako pierwszego i indywidualnie :eviltong: żebyś nie ryczał "ja zawsze na końcu :placz:" ale jak tu dogodzić facetowi :roll: :roll: jak nawet nie zauważy :mad: Aaaaaaaaaa....no, masz rację :evil_lol: :modla: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaaaaa....no, masz rację :evil_lol: :modla: Potwierdza się stara prawda, że jak i co by nie robić to i tak na jedno wychodzi :roll: Wolisz zawsze pobeczeć i już :eviltong: :obrazic: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a):Potwierdza się stara prawda, że jak i co by nie robić to i tak na jedno wychodzi :roll: Wolisz zawsze pobeczeć i już :eviltong: :obrazic: :diabloti: No dobra - dowal jeszcze :placz: :eviltong: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a):No dobra - dowal jeszcze :placz: :eviltong: :crazyeye: dowalić? nie mogę :shake: bo jesteś ranny w paluszek :placz: a rannych się nie dobija :mad: znam zasady humanitaryzmu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: dowalić? nie mogę :shake: bo jesteś ranny w paluszek :placz: a rannych się nie dobija :mad: znam zasady humanitaryzmu :diabloti: CUś takiego.....to jeszcze są cząstki człowieczeństwa w Tobie :p:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a):CUś takiego.....to jeszcze są cząstki człowieczeństwa w Tobie :p:evil_lol: :roll: noooooo niewielke :shake: ale jednak są :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: noooooo niewielke :shake: ale jednak są :eviltong: :eviltong: :eviltong: :multi::multi::multi:............ale trafiłem w Twój dobry dzień :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a)::multi::multi::multi:............ale trafiłem w Twój dobry dzień :evil_lol: to go nie zepsuj :mad: :mad: :diabloti: Quote
Bila Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :multi::multi::multi:Dzień dobry Cioteczki, Menrzusiu cześć Ci:evil_lol:. Iv, on pewnie przez ten palec ma takie zmienne nastroje:cool3::cool3: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bila napisał(a)::multi::multi::multi:Dzień dobry Cioteczki, Menrzusiu cześć Ci:evil_lol:. Iv, on pewnie przez ten palec ma takie zmienne nastroje:cool3::cool3: Biluś :loveu: :loveu: ach te facety :roll: sami nie wiedzą czego chcą, a raczej szybko im sie odmienia :cool3: a twierdzą, że są stali i w ogóle, a to .......pic na wodę fotomontaż :diabloti: Chyba go boli i dlatego tak :shake: żeby mu tylko nie obcięli go :placz: :placz: Quote
Bila Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iv_ napisał(a):Biluś :loveu: :loveu: ach te facety :roll: sami nie wiedzą czego chcą, a raczej szybko im sie odmienia :cool3: a twierdzą, że są stali i w ogóle, a to .......pic na wodę fotomontaż :diabloti: Chyba go boli i dlatego tak :shake: żeby mu tylko nie obcięli go :placz: :placz: Ja myślę, że sami z siebie to mu nie odetną, gorzej, jak wiesz, będzie chciał być jeszcze bardziej demoniczny i sam o to poprosi:shake::shake: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bila napisał(a):Ja myślę, że sami z siebie to mu nie odetną, gorzej, jak wiesz, będzie chciał być jeszcze bardziej demoniczny i sam o to poprosi:shake::shake: jesooooooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: myślisz, że zaryzykuje :cool3: ale byłby Demonem :cool1: uuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: Quote
apple Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Century Gothic]Dostąpiłam zaszczytu...pod dwóch dniach dobijania się drzwiami i oknami...jestem ale bez rewelacji.....muli jak jasny gwint:angryy: Chciałam powiedzieć, że:razz: ......a to na PW:evil_lol: BUZIAM PTASIORKI:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bila napisał(a):Ja myślę, że sami z siebie to mu nie odetną, gorzej, jak wiesz, będzie chciał być jeszcze bardziej demoniczny i sam o to poprosi:shake::shake: Iv_ napisał(a):jesooooooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: myślisz, że zaryzykuje :cool3: ale byłby Demonem :cool1: uuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: Ale Wy sobie grabicie :evil_lol:.....tak inwalidę traktować :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dostąpiłam zaszczytu...pod dwóch dniach dobijania się drzwiami i oknami...jestem ale bez rewelacji.....muli jak jasny gwint:angryy:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chciałam powiedzieć, że:razz: ......a to na PW:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]BUZIAM PTASIORKI:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Coraz trudniej tutaj być......chyba jednak na koty się przeniosę :shake: No i gdzie to PW? :roll: Quote
Bila Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale Wy sobie grabicie :evil_lol:.....tak inwalidę traktować :eviltong: Dodaj demonicznego inwalidę:cool3::evil_lol:. Witanko wieczorne:multi: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bila napisał(a):Dodaj demonicznego inwalidę:cool3::evil_lol:. Witanko wieczorne:multi: To już Ty dodałaś :eviltong: Dzisiaj to ja będę Ciebie gonił :evil_lol: Witankoooo :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Wy sobie grabicie :evil_lol:.....tak inwalidę traktować :eviltong: grabimy? :roll: no coś Ty :roll: my Ciebie koffffamy Demonie sexu :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :crazyeye: kto zepsuł Słodziakowi zabawkę :mad: no kto pytam :mad: http://img13.imageshack.us/img13/3893/13795008hz6.jpg Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/897/94045607sz8.jpg ten mi tutaj podejrzanie wygląda :hmmmm: może on? :mad: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iv_']grabimy? :roll: no coś Ty :roll: my Ciebie koffffamy Demonie sexu :diabloti: Żadnego sułtana ze mnie nie zrobicie :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts