Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::niewiem: jak Ty nie rozumiesz, to ja stokrotnie bardziej nie rozumiem :nieiwem: Podsumowując............podejrzewam, że Dogo ma znowu problemy techniczne, które im trudno opanować i zapanować nad tym co się tu dzieje :shake: zapewne znowu poniesiemy jakieś straty, albo niedogodności :p Trzeba się chyba przenieść gdzie indziej :shake:.......a tak tu fajnie było kiedyś Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):A mi z Effffą ;) ja częściej "spotykam" Alę w czytaniu(emotkowaniu) jak Effff :razz: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):ja częściej "spotykam" Alę w czytaniu(emotkowaniu) jak Effff :razz: Ale ja mówiłem o konkretnej emotce co mi się skojarzyła ;) Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Trzeba się chyba przenieść gdzie indziej :shake:.......a tak tu fajnie było kiedyś :roll: jak kto gdzie indziej:roll: ledwo tu się trochę zadomowiłam to trza szukać nowego miejsca? :placz: ja się ciężko aklimatyzuję :p Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale ja mówiłem o konkretnej emotce co mi się skojarzyła ;) ja też mówiłam o konkretnej emotce oooooooo tej :grins: wypisz wymaluj Ala :cool3: tzn, jej emota :p Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: jak kto gdzie indziej:roll: ledwo tu się trochę zadomowiłam to trza szukać nowego miejsca? :placz: ja się ciężko aklimatyzuję :p A co zrobić jak nas tutaj nie chcą? :shake:......a ta zazdrosna modka to już nawet Jabłuszkowej nie chce wpuszczać :shake: Niedługo pewnie na nas kolej przyjdzie :-( Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):ja też mówiłam o konkretnej emotce oooooooo tej :grins: wypisz wymaluj Ala :cool3: tzn, jej emota :p Myślisz, że to jest ta Jej gwiazdorska? :razz: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):A co zrobić jak nas tutaj nie chcą? :shake:......a ta zazdrosna modka to już nawet Jabłuszkowej nie chce wpuszczać :shake: Niedługo pewnie na nas kolej przyjdzie :-( a tam od razu nie chcą :p a zazdrosne modki to na każdym forum są :cool1: Japcokowa zbyt chciała błyszczeć to trochę ją zdyscyplinowała tylko :cool3: wszystko wróci do normy :p Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):a tam od razu nie chcą :p a zazdrosne modki to na każdym forum są :cool1: Japcokowa zbyt chciała błyszczeć to trochę ją zdyscyplinowała tylko :cool3: wszystko wróci do normy :p Są na każdym forum? :crazyeye: Może trzeba własne założyć? :razz: A takie postępowanie jest nieludzkie - wiesz jak Jabłuszkowa musi być sfrustrowana? Biedna Jabłuszkowa :placz: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Myślisz, że to jest ta Jej gwiazdorska? :razz: :hmmmm: wiesz.........gdybym miała typować na gwiazdorską to chyba właśnie tą bym wytypowała......:razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Są na każdym forum? :crazyeye: Może trzeba własne założyć? :razz: A takie postępowanie jest nieludzkie - wiesz jak Jabłuszkowa musi być sfrustrowana? Biedna Jabłuszkowa :placz: :cool1: żeby być zazdrosnym.....modem, lub adminem? no no no :diabloti: a tam sfrustrowana :roll: ma teraz czas na inne zajęcia :p a ja nie muszę czuć oddechu konkurencji na plecach :cool3::evil_lol::multi: ale tak swoją drogą co to za gwiazdorzenie bez konkurecyjnej gwiazdy :roll: nie mam dopingu :shake: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::hmmmm: wiesz.........gdybym miała typować na gwiazdorską to chyba właśnie tą bym wytypowała......:razz: :evil_lol: Wy to macie jakieś takie preferencje do pokazywania "garnituru" :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Wy to macie jakieś takie preferencje do pokazywania "garnituru" :diabloti: no wiesz, jak ma się ładny "garnitur" to chyba proste, że pokazuje :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Iv_']no wiesz, jak ma się ładny "garnitur" to chyba proste, że pokazuje :diabloti: Niby tak :evil_lol::evil_lol:....i te warkoczyki ze stelażem :diabloti: Muszę już śmigać na spacerki - piesy zaczęły mnie molestować :roll: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Niby tak :evil_lol::evil_lol:....i te warkoczyki ze stelażem :diabloti: Muszę już śmigać na spacerki - piesy zaczęły mnie molestować :roll: no wiesz, ma się te długie włosy:eviltong: piękne, co? :razz: ach ta moja skromność :roll: jak mus to trza :roll: to se ić :roll: Miłego spacerkowania :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Iv_']no wiesz, ma się te długie włosy:eviltong: piękne, co? :razz: ach ta moja skromność :roll: jak mus to trza :roll: to se ić :roll: Miłego spacerkowania :multi: :loveu: A ileż przy nich roboty musi być :p....eeeeeech Ano mus......paaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Doooooooooooooberek :loveu: czeeeeee Izunia :loveu: :loveu: :loveu: przyszłaś jak my spadamy :roll: Quote
apple Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Century Gothic]Ehhhh jestem z pracy.......a was nie ma:roll: Może to i lepiej bo chyba bysmy za bardzo nie pogadali gdyż iż muli franca jak diabli:mad: To prawda JESTEM SFRUSTROWANA jak diabli:angryy::placz: CHORERNIE:placz: Ja kcem sie spotkac z tą zazdrosną modką i sobie kulturalnie porozmawiać:mad: Ale ostanio meczy mnie taki koszmar senny, że Dogo padło i już was nigdy nie oslepie moim blaskiem:placz: Chyba czas stąd zmykać puki mamy jeszcze ze sobą jakis kontakt wszyscy. W koncu założenie nowego forum to tylko 2 min:razz: A tak poza tym to teraz Iv kochana ja widzę doskonale że ty nie jesteś żadną gwaizdą:roll:....ty jesteś moim księżycem:loveu:.....i jak on świecisz światłem odbitym....a teraz mnie nie ma i nie masz też czego odbijać.....:diabloti::evil_lol::loveu: ja proponuje ( nie żabym podrzegała do buntu:p) jakis mały SZTRAJK......w mojej obronie:p[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ehhhh jestem z pracy.......a was nie ma:roll: Może to i lepiej bo chyba bysmy za bardzo nie pogadali gdyż iż muli franca jak diabli:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To prawda JESTEM SFRUSTROWANA jak diabli:angryy::placz: CHORERNIE:placz: Ja kcem sie spotkac z tą zazdrosną modką i sobie kulturalnie porozmawiać:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale ostanio meczy mnie taki koszmar senny, że Dogo padło i już was nigdy nie oslepie moim blaskiem:placz: Chyba czas stąd zmykać puki mamy jeszcze ze sobą jakis kontakt wszyscy. W koncu założenie nowego forum to tylko 2 min:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak poza tym to teraz Iv kochana ja widzę doskonale że ty nie jesteś żadną gwaizdą:roll:....ty jesteś moim księżycem:loveu:.....i jak on świecisz światłem odbitym....a teraz mnie nie ma i nie masz też czego odbijać.....:diabloti::evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ja proponuje ( nie żabym podrzegała do buntu:p) jakis mały SZTRAJK......w mojej obronie:p[/FONT] :crazyeye: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Niezły wywód... Nawet jak na gwiazdę... :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Niezły wywód... Nawet jak na gwiazdę... :crazyeye: Teraz to do Jabłuszkowej bez zbroi nie ma co podchodzić :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]najpierw było ...potem mnie nie było ... potem ja byłam a dogo nie było a teraz raz jest raz nie ma ...serwer busy :angryy: masz paluszek :razz::razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]najpierw było ...potem mnie nie było ... potem ja byłam a dogo nie było a teraz raz jest raz nie ma ...serwer busy :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]masz paluszek :razz::razz:[/FONT] U mnie to samo.....chyba czas zastrajkowć i se pójśc na inne forum :roll: Jeszcze cUś mi się tu dynda :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Menrzuś']U mnie to samo.....chyba czas zastrajkowć i se pójśc na inne forum :roll: Jeszcze cUś mi się tu dynda :evil_lol: [FONT=Arial]dobra :p ide spać bo mam krzywe myśli :evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dobra :p ide spać bo mam krzywe myśli :evil_lol:[/FONT] :eviltong::eviltong:.....ja też śmigam. Jak rano nie będzie lepiej, to strajkuję przez kilka dni - po co mam se nerwy psuć. Dobrej :multi::loveu: Quote
Recommended Posts