Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuuuuuu dojrzewa Ci chłopak:diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img15.imageshack.us/img15/7615/obraz496alc5.jpg[/FONT] Gacek uwielbia wkurzać Sylwę - dziabnie ją tam z tyłu i zaczyna się gonitwa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Widzę właśnie....wszędzie wlezie i kazdego zaczepia...a jak zacznie to nie popuści:evil_lol:[/FONT] .....normalny Sajgon :shake::evil_lol: Taka mała pchła, a przewraca wszystko do góry nogami :roll: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Gacek uwielbia wkurzać Sylwę - dziabnie ją tam z tyłu i zaczyna się gonitwa :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No wiesz żadna porządna dziewczyna nie pozwoli się tam dziabać:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś'].....normalny Sajgon :shake::evil_lol: Taka mała pchła, a przewraca wszystko do góry nogami :roll:[FONT=Century Gothic]No pchły mają już to do siebie że wszędzie włażą:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...brawa dla Alfy ...fotasy dynamiczne http://img6.imageshack.us/img6/5694/obraz482axm2.jpg a TŁA tysz pikna :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']i dlatego wybuchają afery :evil_lol: A skąd Ty to wiesz? :razz::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ojjjj chciała bym to zobaczyć na żywo:loveu: Noooo kiedyś mnie oblazły:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Spróbuję Ci to nagrać :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ale wszystko...od poczatku....z grą wstępną włącznie:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz żadna porządna dziewczyna nie pozwoli się tam dziabać:evil_lol:[/FONT] i dlatego wybuchają afery :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No pchły mają już to do siebie że wszędzie włażą[/FONT]:evil_lol: A skąd Ty to wiesz? :razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']I cóż tu rzec - tylko sie podpisać. Ja nic takiego nie mam. [FONT=Arial] ;) dużo ludków tu czyta ...więc moze akurat komuś w oczko wpadnie ... ja też nie mam nic z tych ustrojstw ... nawet te z akupunktury mi zabieraja :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Iv_']Ja tylko przejazdem....... :diabloti: Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu:[FONT=Century Gothic]Iv.....ale masz czaderski motor.....mrrr:diabloti: [/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']z grą wstępną to może trochę potrwać :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Spoko nie spieszy mi się. Dla takiego widoku mogę poczekać:razz: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...brawa dla Alfy ...fotasy dynamiczne a TŁA tysz pikna :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Mogę :razz::razz:[/FONT] RUDA ŚLĄSKA,Pozwólmy im normalnie leczyć zwierzęta-PODARUJ IGŁE,STRZYK.WENFLON Jak wiecie są Schroniska,którym nigdy nic nie brakuje i to mnie zadziwia...są też takie,które otwarcie mówią, że brakuje coś konkretnego i potrafią prosić o pomoc... Jest między nimi jedna różnica-Ci ,którzy proszą- leczą psy i dbają o ich zdrowie.Wydają niesamowite pokłady pieniędzy na leki,strzykawki,igły i wenflony SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ I WOLONTARIUSZE zwracają się z prośbą o darowizne w postaci strzykawek,igieł,wenflonów,opatrunków i żeli....To wszystkie idzie jak woda i ciagle tego brakuje.Może ktoś ma jakieś znajomości w przychodniach itd...liczą się nawet przeterminowane... Wydaje się, że to nie jest drogie,jednak po przeliczeniu ilości trafiających psów i kotów,to bajońskie sumy... każdy potrafi odmówić sobie batonika,czekolady i zasponsorować choć 1 przydatną w leczeniu "rzecz" NIE WE WSZYSTKICH SCHRONISKACH ZWIERZĘTA SĄ LECZONĄ, W TYM ZAWSZE- NAWET NAJTRUDNIEJSZE PRZYPADKI,JAK NP.OSKALPOWANA SUNIA.WESPRZYJMY ICH W TYM I POZWÓLMY NORMALNIE LECZYĆ PSY I KOTY ... POTRZEBNE: IGŁY STRZYKAWKI WENFLONY KOŁNIERZE ŚRODKI NA PCHŁY WITAMINY ŚRODKI na kleszcze aktualne bazarki Piekne KOCYKI na schronisko w Rudzie Śląskiej do 17.02.2009 OBRÓŻKI, SMYCZ, HALTER na schronisko w Rudzie Śląskiej do 17.02.2009 I cóż tu rzec - tylko sie podpisać. Ja nic takiego nie mam. Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj chciała bym to zobaczyć na żywo:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooo kiedyś mnie oblazły:roll:[/FONT] Spróbuję Ci to nagrać :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie przesadzaj - aż tak dużo to ich nie ma :shake:....może w podpis włóż - Ty wszędzie wchodzisz ;) [FONT=Arial] :shake:...teraz mało wchodzę ...czasa za mało , dogo nie wpuszcza ... [/FONT] [FONT=Arial] usunę bo mnie o spam posądzą :hmmmm:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja tylko przejazdem....... :diabloti: Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale wszystko...od poczatku....z grą wstępną włącznie:diabloti::evil_lol:[/FONT] z grą wstępną to może trochę potrwać :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Ok....będę polował na tą scenkę ;)[FONT=Century Gothic]I nie zapomnij o dedykacji:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial];) dużo ludków tu czyta ...więc moze akurat komuś w oczko wpadnie ... ja też nie mam nic z tych ustrojstw ... nawet te z akupunktury mi zabieraja :evil_lol:[/FONT] Nie przesadzaj - aż tak dużo to ich nie ma :shake:....może w podpis włóż - Ty wszędzie wchodzisz ;) Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko nie spieszy mi się. Dla takiego widoku mogę poczekać:razz:[/FONT] Ok....będę polował na tą scenkę ;) Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Iv_']Ja tylko przejazdem....... :diabloti: Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu: Jak tylko przejazdem, to trudno :roll: Bryyyyyyyy :multi::loveu: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']że niby Gacek podgryza Sylwę w miejsca intymne dla Ciebie? :crazyeye: :diabloti:[FONT=Century Gothic]No co.....każda dedykacja jest dobra:evil_lol: [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Menrzuś napisał(a):Jak tylko przejazdem, to trudno :roll: Bryyyyyyyy :multi::loveu: :roll: co za miny mi stroisz :roll: przecież każdy wie, że ostatnio na Dogo nie zna się ani dnia ani godziny kiedy weźmie za fraka i wywali stąd :roll: :eviltong: więc często jestem tylko przelotem, albo przejazdem jak tam mi wypada :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:shake:...teraz mało wchodzę ...czasa za mało , dogo nie wpuszcza ... [/FONT] [FONT=Arial]usunę bo mnie o spam posądzą :hmmmm:[/FONT] Nie usuwaj - karoryferkiem Ciebie zasłonię :p Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: co za miny mi stroisz :roll: przecież każdy wie, że ostatnio na Dogo nie zna się ani dnia ani godziny kiedy weźmie za fraka i wywali stąd :roll: :eviltong: więc często jestem tylko przelotem, albo przejazdem jak tam mi wypada :diabloti: Bo tak zabrzmiało jakbyś była jakąś latawicą :diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Menrzuś napisał(a):Mało Ci filmiku pazeroto? :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts