Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iv_']http://img17.imageshack.us/img17/897/94045607sz8.jpg ten mi tutaj podejrzanie wygląda :hmmmm: może on? :mad: :cool3: Gacek go wykończył :lol: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: kto zepsuł Słodziakowi zabawkę :mad: no kto pytam :mad: http://img13.imageshack.us/img13/3893/13795008hz6.jpg Sylwa mu zabawkę zeżarła :shake::roll: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 taaaaa wszyscy wszystkiemu winni, tylko nie Księciunio - Argonek :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):taaaaa wszyscy wszystkiemu winni, tylko nie Księciunio - Argonek :eviltong: :eviltong: :eviltong: Sama sobie odpowiedziałaś :p:evil_lol: Ale nas dzisiaj śniegiem zasypało :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: http://img15.imageshack.us/img15/9755/76063131xs3.jpg niewiniątko :loveu: Witaj :multi: u nas też łupież z nieba leci :roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Znowu proxy :-/ foty piękne....Argon wymiata ;-) całuje ;-* Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]http://img15.imageshack.us/img15/9755/76063131xs3.jpg[/FONT] [FONT=Arial]niewiniątko :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Witaj :multi: u nas też łupież z nieba leci :roll:[/FONT] Prawdziwy buldożer - jak coś złapie, to nie nie puści :roll: Ostatnio demoluje nam chałupę :shake: Czysto przynajmniej się zrobiło :multi:......czeeeeeeść :multi: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :loveu: heeeeellllllllooooooołłłłłłłłłłłłłłł :loveu: oooooooo tu nie ma co czytać nic nie napepłane :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jest tu kto? :roll: Nie ma z kim pogadać :niewiem: co się tutaj dzieje :roll: Dogo schodzi na psy :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: heeeeellllllllooooooołłłłłłłłłłłłłłł :loveu: oooooooo tu nie ma co czytać nic nie napepłane :roll: :diabloti: Witankooooo :multi::loveu: Pepłaki jakoś mi uciekły :shake: Quote
Selket Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :grins: :grins: :grins: Chorera, klikam w tym ątku na odpowiedź, wyświetla mi się okienko, więc zaczyna pisać...i co pierwsze wpisałam... oczywiście, moją gwiazdorską emotkę :obrazic::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):Jest tu kto? :roll: Nie ma z kim pogadać :niewiem: co się tutaj dzieje :roll: Dogo schodzi na psy :cool3: Przeżyłem atak wirusa :crazyeye:.....ale antywirus się dobrze sprawił - kazał mi się tylko zrestartować ;) Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Przeżyłem atak wirusa :crazyeye:.....ale antywirus się dobrze sprawił - kazał mi się tylko zrestartować ;) Chyba całe dogo jest zawirusowane, bo ciągle wszystkich..............resetuje :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a):Chyba całe dogo jest zawirusowane, bo ciągle wszystkich..............resetuje :roll: :evil_lol: :evil_lol: No właśnie. Co to się stało z moim poprzednim postem? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):No właśnie. Co to się stało z moim poprzednim postem? :crazyeye: :roll: no nie wiem, u mnie jakoś dziwnie on wygląda, taki eeeeeeeee wielki i poprzesuwany i.................tylko cytat w nim mojego posta :roll: a Twojego ani jednego słowa w nim nie ma :roll: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Selket napisał(a)::grins: :grins: :grins: Chorera, klikam w tym ątku na odpowiedź, wyświetla mi się okienko, więc zaczyna pisać...i co pierwsze wpisałam... oczywiście, moją gwiazdorską emotkę :obrazic::diabloti: Pierwsze to nie były Twoje gwiazdorskie :eviltong: Dzieńdobereeeeek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: no nie wiem, u mnie jakoś dziwnie on wygląda, taki eeeeeeeee wielki i poprzesuwany i.................tylko cytat w nim mojego posta :roll: a Twojego ani jednego słowa w nim nie ma :roll: No właśnie - nic z tego nie rozumiem :shake: Quote
Selket Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Pierwsze to nie były Twoje gwiazdorskie :eviltong: Dzieńdobereeeeek :multi::loveu: phi :obrazic::-( Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Pierwsze to nie były Twoje gwiazdorskie :eviltong: Dzieńdobereeeeek :multi::loveu: :roll: właśnie :p ta ":grins:" emota to mi się jednoznacznie kojarzy z ...................Alą :cool3::evil_lol: Quote
Selket Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: właśnie :p ta ":grins:" emota to mi się jednoznacznie kojarzy z ...................Alą :cool3::evil_lol: Na wątku już nie można żadnych emot używać:shake::roll: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Menrzuś napisał(a):No właśnie - nic z tego nie rozumiem :shake: :niewiem: jak Ty nie rozumiesz, to ja stokrotnie bardziej nie rozumiem :nieiwem: Podsumowując............podejrzewam, że Dogo ma znowu problemy techniczne, które im trudno opanować i zapanować nad tym co się tu dzieje :shake: zapewne znowu poniesiemy jakieś straty, albo niedogodności :p Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Selket napisał(a):phi :obrazic::-( Teraz lepiej :multi::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Selket napisał(a):Na wątku już nie można żadnych emot używać:shake::roll: ależ można :crazyeye: w jednym poście nawet chyba ze 30ści :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: właśnie :p ta ":grins:" emota to mi się jednoznacznie kojarzy z ...................Alą :cool3::evil_lol: A mi z Effffą ;) Quote
Menrzuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Selket napisał(a):Na wątku już nie można żadnych emot używać:shake::roll: Nie przejmuj się - ZAZDRASZCZA Ci :evil_lol: Quote
Recommended Posts