Iza i Avanti Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dzień dobry wszem i wobec! :loveu: Quote
apple Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy? Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol: Doberek:loveu:[/FONT] Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Buziole poniedziałkowe, dziewczyny i oczywiście soczysty całus dla gospodarza wątku:loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Doberek:loveu:[/FONT] Właśnie, ja też mam jakąś "skurczoną" tą część właściwą, a za to prawa strona z reklamą mi wszystko przesuwa na bok :roll: :roll: Nie podobają mi się te innowacje, a raczej brak kontroli nad techniczną stroną Dogomanii :mad: A tak poza tym to Cześć :loveu: :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :multi: Dziewczyny jednak podocierały tu :loveu: tylko Rodzynek się zawieruszył :roll: :eviltong: ale facety czasem tak mają :cool3: Ciesze się, że Was widzę :loveu: wprawdzie nie wiem jak długo, ale trzeba się cieszyć tym co mamy ponoć :diabloti: a ja mam np ............zimę :roll: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]Padł jeden z 3 serwerów dogo ...podobno ...tak napisano na ADM:roll: sześć i siedem ptasiory i męczyzno :p:evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]zaraz jadę się przyszpilić :evil_lol:jak mi sie uda :cool1:to wejdę po powrocie :p[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Byłam wczoraj na zimowym spacerku w parku u mnie i chciałam Wam pokazać zdjęcia zimy ;) oczywiście jak Menrzuś nic nie będzie miał przeciwko temu :roll: no ale jak może mieć :hmmmm: jak go teraz nie ma :cool3: a jak już wstawię to....................jakoś to On przeżyje :p :loveu: Widok na zamarźniętą Łachę starą odnogę Wisły..... Świątynia Sybilli, znam ją od dziecka, a jednak zawsze mnie zachwyca :loveu: Domek "Chiński" urocza budowla ;) Widok na Pałac Książąt Czartoryskich. Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 THE END :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więcej nie wstawiam, bo chcę żyć :roll: Menrzuś :modla: :modla: tylko nie bij :shake: :oops: "swoich" nie wstawiam, bo moja skrzynka na PW byłaby ciągle zapchana :cool3: :diabloti: a być może i całe Dogo by siadło :roll: buahahaaaaaaaaaa :evil_lol:(skromnisia:cool3:) Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Iv, ale tam ładnie, a z Bilbusiem tam można by przyjść, jak pójść do Ciebie na pączki?:razz: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bila napisał(a):Iv, ale tam ładnie, a z Bilbusiem tam można by przyjść, jak pójść do Ciebie na pączki?:razz: Pewnie, że można :loveu: park mamy śliczny ;) i dużo miejsca do biegania, takiego góra - dół :diabloti: mogą się psie łapy zmęczyć :cool3: i nie tylko :roll: Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja teraz miałam tydzień urlopu i uchodziły się strasznie i cztery łapy i moje dwie;), a jaki apetyt miałam:roll:. To chyba będę musiała dużo paczków zakupić, bo jak zlecimy to wszystko, to chłelera, bardzo głodna będę:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bila napisał(a):Ja teraz miałam tydzień urlopu i uchodziły się strasznie i cztery łapy i moje dwie;), a jaki apetyt miałam:roll:. To chyba będę musiała dużo paczków zakupić, bo jak zlecimy to wszystko, to chłelera, bardzo głodna będę:evil_lol: damy radę :cool3: między pączkami przeszamie się jakiś obiadek i dalej na spacer :evil_lol: Ty miałaś apetyt ;) a Bilbuś nie? :crazyeye: Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Iv_ napisał(a):Ty miałaś apetyt ;) a Bilbuś nie? :crazyeye: Bilbuś ma zawsze apetyt:diabloti:, tyle że on jednak od czasu do czasu wspomaga się na spacerach, tym co znajdzie:diabloti::evil_lol::mad:, a ja jednak wolę domowe jedzenie:cool3:. W tym sensie ze spacerów wracałam bardziej głodna niż on:p Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Iv_ napisał(a):popieram, domowe jedzenie to jest to :happy1: no czasem można coś zjeść na mieście ;) ale trawnikowe przekąski odpadają :roll::cool3: To widzę, że Bilbuś jednak momentami jest szybszy od Ciebie w wypatrywaniu zdobyczy i łykaniu jej :diabloti: Zdecydowanie jest szybszy. Dziś łyknął bułę z serem wywaloną w parku:shake:, co nie oznacza, że ja też miałam na nią ochotę:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll: Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:[/FONT] Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Iv_ napisał(a): a tak w ogóle to ja lubię bułkę z serem :roll: Ja też:evil_lol:, ale ta jakoś mi nie konweniowała:cool3: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bila napisał(a):Bilbuś ma zawsze apetyt:diabloti:, tyle że on jednak od czasu do czasu wspomaga się na spacerach, tym co znajdzie:diabloti::evil_lol::mad:, a ja jednak wolę domowe jedzenie:cool3:. W tym sensie ze spacerów wracałam bardziej głodna niż on:p popieram, domowe jedzenie to jest to :happy1: no czasem można coś zjeść na mieście ;) ale trawnikowe przekąski odpadają :roll::cool3: To widzę, że Bilbuś jednak momentami jest szybszy od Ciebie w wypatrywaniu zdobyczy i łykaniu jej :diabloti: Quote
Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll: Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:[/FONT] Może i kto puścił, żeby taniej było. Farba kosztuje:evil_lol:. O budżet miasta należy dbać. Ala, rób faworki i przynoś, też lubię:multi::multi::multi:. A czego ja nie lubię:roll::oops:? Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bila napisał(a):Zdecydowanie jest szybszy. Dziś łyknął bułę z serem wywaloną w parku:shake:, co nie oznacza, że ja też miałam na nią ochotę:evil_lol::evil_lol: :crazyeye: ale miał śniadanko, tzn drugie śniadanko :cool3: wiesz on ma lekką przewagę, bo jest niższy to łatwiej na ziemi wypatruje tych "perełek" :diabloti: a tak w ogóle to ja lubię bułkę z serem :roll: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg[/FONT] [FONT=Arial]chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:[/FONT] powiem szczerze, że jak go ujrzałam w tej nowej szacie to mnie lekko wycięło :roll: taki rusiofy :roll: a to naprawdę bardzo ciekawa budowla i stara, bo............. [FONT=Arial-BoldMT][FONT=Arial-BoldMT][SIZE=3]Domek Chinski ALTANA CHINSKA [/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=3], zwana tez Domkiem Chinskim, jest rzadkim przykładem architektury ogrodowej wzorowanej na typie chinskiej pagody. Wzniesiona w połowie XVIII w. jest jednym ze starszych zabudowan osady pałacowej. Była prawdopodobnie elementem krajobrazowym parku, słuzyła równiez jako miejsce parzenia i picia herbaty. [SIZE=2]i tak to spartaczyli :shake: a co do pączków, to ja też nie lubię :roll: jem tylko raz do roku, właśnie w tłusty czwartek i to w ilości 3-4 sztuki :evil_lol: Ale jak Bila z Bilbem przyjadą to wcisnę w siebie te pączki na spacerku parkowym, nawet jakbym sie miała........eeeeeeeee jak ten domek :diabloti: [/FONT][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']czesc misie pysie :loveu::loveu::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry wszem i wobec! :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy? Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol: Doberek:loveu:[/FONT] [quote name='Bila']Buziole poniedziałkowe, dziewczyny i oczywiście soczysty całus dla gospodarza wątku:loveu::loveu::loveu: [quote name='Iv_']:multi: Dziewczyny jednak podocierały tu :loveu: tylko Rodzynek się zawieruszył :roll: :eviltong: ale facety czasem tak mają :cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sześć i siedem ptasiory i męczyzno :p:evil_lol:zaraz jadę się przyszpilić :evil_lol:jak mi sie uda :cool1:to wejdę po powrocie :p[/FONT] Witam dziewczęta :multi::loveu: Nie dane mi było wejśc rano :shake: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Iv_']THE END :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więcej nie wstawiam, bo chcę żyć :roll: Menrzuś :modla: :modla: tylko nie bij :shake: :oops: "swoich" nie wstawiam, bo moja skrzynka na PW byłaby ciągle zapchana :cool3: :diabloti: a być może i całe Dogo by siadło :roll: buahahaaaaaaaaaa :evil_lol:(skromnisia:cool3:) Spoko -przeżyjesz ;) Mi trudno odbywać spacerki po Starówce z powodów znanych :roll: Quote
Recommended Posts