Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy?
Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę
[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:

Doberek:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy?[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Doberek:loveu:[/FONT]
Właśnie, ja też mam jakąś "skurczoną" tą część właściwą, a za to prawa strona z reklamą mi wszystko przesuwa na bok :roll: :roll:
Nie podobają mi się te innowacje, a raczej brak kontroli nad techniczną stroną Dogomanii :mad:

A tak poza tym to Cześć :loveu: :multi: :loveu:

Posted

:multi: Dziewczyny jednak podocierały tu :loveu: tylko Rodzynek się zawieruszył :roll: :eviltong: ale facety czasem tak mają :cool3:

Ciesze się, że Was widzę :loveu: wprawdzie nie wiem jak długo, ale trzeba się cieszyć tym co mamy ponoć :diabloti:
a ja mam np ............zimę :roll:

Posted

[FONT=Arial]Padł jeden z 3 serwerów dogo ...podobno ...tak napisano na ADM:roll:

sześć i siedem ptasiory i męczyzno :p:evil_lol:
[/FONT][FONT=Arial]zaraz jadę się przyszpilić :evil_lol:jak mi sie uda :cool1:to wejdę po powrocie :p[/FONT]

Posted

Byłam wczoraj na zimowym spacerku w parku u mnie i chciałam Wam pokazać zdjęcia zimy ;) oczywiście jak Menrzuś nic nie będzie miał przeciwko temu :roll: no ale jak może mieć :hmmmm: jak go teraz nie ma :cool3: a jak już wstawię to....................jakoś to On przeżyje :p :loveu:

Widok na zamarźniętą Łachę starą odnogę Wisły.....

Świątynia Sybilli, znam ją od dziecka, a jednak zawsze mnie zachwyca :loveu:

Domek "Chiński" urocza budowla ;)

Widok na Pałac Książąt Czartoryskich.

Posted

THE END :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

więcej nie wstawiam, bo chcę żyć :roll:
Menrzuś :modla: :modla: tylko nie bij :shake: :oops:
"swoich" nie wstawiam, bo moja skrzynka na PW byłaby ciągle zapchana :cool3: :diabloti: a być może i całe Dogo by siadło :roll: buahahaaaaaaaaaa :evil_lol:(skromnisia:cool3:)

Posted

Bila napisał(a):
Iv, ale tam ładnie, a z Bilbusiem tam można by przyjść, jak pójść do Ciebie na pączki?:razz:

Pewnie, że można :loveu: park mamy śliczny ;) i dużo miejsca do biegania, takiego góra - dół :diabloti: mogą się psie łapy zmęczyć :cool3: i nie tylko :roll:

Posted

Ja teraz miałam tydzień urlopu i uchodziły się strasznie i cztery łapy i moje dwie;), a jaki apetyt miałam:roll:. To chyba będę musiała dużo paczków zakupić, bo jak zlecimy to wszystko, to chłelera, bardzo głodna będę:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ja teraz miałam tydzień urlopu i uchodziły się strasznie i cztery łapy i moje dwie;), a jaki apetyt miałam:roll:. To chyba będę musiała dużo paczków zakupić, bo jak zlecimy to wszystko, to chłelera, bardzo głodna będę:evil_lol:

damy radę :cool3: między pączkami przeszamie się jakiś obiadek i dalej na spacer :evil_lol:
Ty miałaś apetyt ;) a Bilbuś nie? :crazyeye:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ty miałaś apetyt ;) a Bilbuś nie? :crazyeye:

Bilbuś ma zawsze apetyt:diabloti:, tyle że on jednak od czasu do czasu wspomaga się na spacerach, tym co znajdzie:diabloti::evil_lol::mad:, a ja jednak wolę domowe jedzenie:cool3:. W tym sensie ze spacerów wracałam bardziej głodna niż on:p

Posted

Iv_ napisał(a):
popieram, domowe jedzenie to jest to :happy1: no czasem można coś zjeść na mieście ;) ale trawnikowe przekąski odpadają :roll::cool3:
To widzę, że Bilbuś jednak momentami jest szybszy od Ciebie w wypatrywaniu zdobyczy i łykaniu jej :diabloti:

Zdecydowanie jest szybszy. Dziś łyknął bułę z serem wywaloną w parku:shake:, co nie oznacza, że ja też miałam na nią ochotę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg
chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll:

Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:
[/FONT]

Posted

Bila napisał(a):
Bilbuś ma zawsze apetyt:diabloti:, tyle że on jednak od czasu do czasu wspomaga się na spacerach, tym co znajdzie:diabloti::evil_lol::mad:, a ja jednak wolę domowe jedzenie:cool3:. W tym sensie ze spacerów wracałam bardziej głodna niż on:p

popieram, domowe jedzenie to jest to :happy1: no czasem można coś zjeść na mieście ;) ale trawnikowe przekąski odpadają :roll::cool3:
To widzę, że Bilbuś jednak momentami jest szybszy od Ciebie w wypatrywaniu zdobyczy i łykaniu jej :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg
chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll:

Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:
[/FONT]

Może i kto puścił, żeby taniej było. Farba kosztuje:evil_lol:. O budżet miasta należy dbać.

Ala, rób faworki i przynoś, też lubię:multi::multi::multi:. A czego ja nie lubię:roll::oops:?

Posted

Bila napisał(a):
Zdecydowanie jest szybszy. Dziś łyknął bułę z serem wywaloną w parku:shake:, co nie oznacza, że ja też miałam na nią ochotę:evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: ale miał śniadanko, tzn drugie śniadanko :cool3:
wiesz on ma lekką przewagę, bo jest niższy to łatwiej na ziemi wypatruje tych "perełek" :diabloti:
a tak w ogóle to ja lubię bułkę z serem :roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i41.tinypic.com/29m90dj.jpg[/FONT]
[FONT=Arial]chińskiego domku nie znałam ...urokliwa budowla tylko co za konserwator zabytków zgodził się na takie kolorki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakby kto pawia puścił na chałupine :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]Kurde ....wiecie co pączków za bardzo nie lubiam ..ale jak jest Tłusty czwartek to muszę wsiamać i to nie 1 a co najmniej 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ale faworki to bym wtryniła już dziś :roll:[/FONT]

powiem szczerze, że jak go ujrzałam w tej nowej szacie to mnie lekko wycięło :roll: taki rusiofy :roll: a to naprawdę bardzo ciekawa budowla i stara, bo.............
[FONT=Arial-BoldMT][FONT=Arial-BoldMT][SIZE=3]

Domek Chinski ALTANA CHINSKA [/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=3], zwana tez Domkiem Chinskim, jest rzadkim przykładem architektury
ogrodowej wzorowanej na typie chinskiej pagody. Wzniesiona w połowie XVIII w. jest jednym ze starszych
zabudowan osady pałacowej. Była prawdopodobnie elementem krajobrazowym parku, słuzyła równiez jako

miejsce parzenia i picia herbaty.

[SIZE=2]i tak to spartaczyli :shake:

a co do pączków, to ja też nie lubię :roll: jem tylko raz do roku, właśnie w tłusty czwartek i to w ilości 3-4 sztuki :evil_lol:
Ale jak Bila z Bilbem przyjadą to wcisnę w siebie te pączki na spacerku parkowym, nawet jakbym sie miała........eeeeeeeee jak ten domek :diabloti:
[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']czesc misie pysie :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry wszem i wobec! :loveu:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dotarłam! Czyzby Dogo wróciło do normy?
Tzn chyba nie całkiem bo ta reklama z boku zasłania mi połowę emotek:angryy:...ale to już sukces ze w ogóle wchodzę
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]:evil_lol:

Doberek:loveu:
[/FONT]
[quote name='Bila']Buziole poniedziałkowe, dziewczyny i oczywiście soczysty całus dla gospodarza wątku:loveu::loveu::loveu:
[quote name='Iv_']:multi: Dziewczyny jednak podocierały tu :loveu: tylko Rodzynek się zawieruszył :roll: :eviltong: ale facety czasem tak mają :cool3:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sześć i siedem ptasiory i męczyzno :p:evil_lol:zaraz jadę się przyszpilić :evil_lol:jak mi sie uda :cool1:to wejdę po powrocie :p[/FONT]

Witam dziewczęta :multi::loveu:
Nie dane mi było wejśc rano :shake:

Posted

[quote name='Iv_']THE END :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

więcej nie wstawiam, bo chcę żyć :roll:
Menrzuś :modla: :modla: tylko nie bij :shake: :oops:
"swoich" nie wstawiam, bo moja skrzynka na PW byłaby ciągle zapchana :cool3: :diabloti: a być może i całe Dogo by siadło :roll: buahahaaaaaaaaaa :evil_lol:(skromnisia:cool3:)
Spoko -przeżyjesz ;)
Mi trudno odbywać spacerki po Starówce z powodów znanych :roll: