Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):no to se Menrzusu poklikaliśmy muszę znikać bo dłużej nie dam rady z nim na kolanach:angryy: a jakbym dała mu poklikać to kupno nowej klawiatury by się szykowało ostatnio tak poklikał że nie dało się pisać i taka robota z tym dzieciakiem;) :evil_lol::evil_lol:....fajnie masz :diabloti: To przyjdź jak zaśnie :razz: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Selket napisał(a):Iv, Ty kanciaro:mad::mad::mad: Mówiłaś mi, że jak Menrzuś przyjdzie to mi da...i so???????? I nic nie dał:placz::placz::placz: :mdleje: boszsz co za kalumnie na mnie rzuca :roll: nic takiego nie mówiłam :niewiem: podłość ludzka nie zna granic :roll: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Iv_']więcej tak nie będę, wyrwło mi się trochę :roll: Witam Wsiech :loveu: :multi: :loveu: Ależ nie krępuj się......tu panuje wolność wypowiedzi :razz: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a Menrzusiu co masz do zaoferowania że tak zapytam bo ciekawa jestem:cool3: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja nie wybrałem szóstki :roll: wiem :razz:, Ty jesteś w porządku :p o innych innych mówiłam :roll: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: boszsz co za kalumnie na mnie rzuca :roll: nic takiego nie mówiłam :niewiem: podłość ludzka nie zna granic :roll: :eviltong: No to któraś tutaj oszukuje.....ale która? :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):dzięki Iza :multi: :loveu:dobrze że nie wybrałaś tego maszkarona nr 6 :roll: jak inni :roll: Proszę Cię bałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłdzo! :p Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):wiem :razz:, Ty jesteś w porządku :p o innych innych mówiłam :roll: ....i o ile pamietam, że Kara z kropką też jak ja głosowała :razz: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):a Menrzusiu co masz do zaoferowania że tak zapytam bo ciekawa jestem:cool3: A skąd Ty masz takie sensacyjne wiadomości? :crazyeye: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oskar śpi ze mną i jak tylko się ruszę z łóżka to jest łłłłłłłłęeeeee muszę lecieć pa może znowu nam się uda trafić :p Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='credita']no już mi się coś dzieje wyrzuca mnie ze strony:evil_lol: Dogo znowu szaleje.....posty przeskakują, spóźniają sie......i w ogóle bajzel jest :angryy: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Aktualizacja ......:razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 1 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 2 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 3 - Iza i Avanti, [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 4 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 5 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket, (:roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 7 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 8 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 9 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 10- [/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.,[/FONT] [FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Dogo znowu szaleje.....posty przeskakują, spóźniają sie......i w ogóle bajzel jest :angryy: :roll: zgłoś to do Admina :eviltong: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a coś mi tu się przeczytało wrócimy do tego dobrej nocy pa Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: zgłoś to do Admina :eviltong: :user: :roflt: Gratuluję dowcipu! :ylsuper: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='credita']a coś mi tu się przeczytało wrócimy do tego dobrej nocy pa boszsz.....cóż takiego? :crazyeye: Paaaaaa :hand: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::user: :roflt: Gratuluję dowcipu! :ylsuper: :cool3: bo wszystkie zażalenia do Admina można tylko traktować w kategori-dowcip :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: zgłoś to do Admina :eviltong: a cóż to zmieni? Przecież wszystko robi dla naszego dobra......powinien sobie na avatarka ślimaka dać - a i to nie wiem czy za szybki to zwierzak na niego Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: bo wszystkie zażalenia do Admina można tylko traktować w kategori-dowcip :evil_lol: :diabloti: A ewentualne odpowiedzi jako: niespodzianka! Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):Oskar śpi ze mną i jak tylko się ruszę z łóżka to jest łłłłłłłłęeeeee muszę lecieć pa może znowu nam się uda trafić :p Kiele 10tej będzie spaaaaaaał....spoko :evil_lol: Quote
Kara. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):....i o ile pamietam, że Kara z kropką też jak ja głosowała :razz: No:mad: Iv:obrazic: I nie gadajcie tak na admina, bo po miesiącu pisania w kółko o tym samym, odzyskałam swój profil:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Stado na chwile zostało samo... ....i "przeczytało" podręcznik do nauki angielskiego oraz slownik angielsko-polski :evil_lol:........czyżby chciały wyjechać? :roll: Zbliżenia Gacorka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kara. napisał(a):No:mad: Iv:obrazic: I nie gadajcie tak na admina, bo po miesiącu pisania w kółko o tym samym, odzyskałam swój profil:diabloti::evil_lol: No, no......poszedł pewnie na całość :evil_lol: Quote
Kara. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Eeee W Angli kryzys. Wytłumacz im, że już się nie opłaca. I pół roku kwarantanny:roll: I ta pogoda:roll: Gdzie im będzie tak dobrze jak w Gdańsku:cool3: A jak już koniecznie chcą to jakieś cieplejsze kraje;) Teraz więc się wielkich napraw nie spodziewajcie. Już na ten miesiąc limit wyczerpany:evil_lol: Quote
Recommended Posts