Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale przecież nie ja leję :crazyeye:......zawsze wszystko ja :placz::placz: :evil_lol: boszszsz to nie do Ciebie mówiłam :eviltong: tylko do Bili :cool3: a tak poza tym sam mówiłeś, że idziecie .......sq(lać )na dwór :roll: :eviltong: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):jak zaleje bedzie na Ciebie :eviltong: zgadza się :multi: No ale właściwie, dlaczego?:cool3: Przecież ten hipek to słodzias:evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):......tymi kurczakami? :crazyeye:.......:evil_lol: A co do buteleczki kurczak będzie gratis?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']boszszsz to nie do Ciebie mówiłam :eviltong: tylko do Bili :cool3: a tak poza tym sam mówiłeś, że idziecie .......sq(lać )na dwór :roll: :eviltong: Wiem....ale u mnie, więc i na mnie to pewnie :placz: (boszszsz....która to godzina? :evil_lol:) ....ale to one zraszały trawę :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 1 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 2 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 4 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 5 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 7 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 8 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 9 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 10- Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] jest po równo :evil_lol: Quote
Kara. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Toż to jest horror z tymi skaczącymi postami :mad::mad: Np przeca mówię, że "Pulp fiction".:diabloti: Tam też nikt nic nie wiedział. Idę sobie spać bo przestaję rozumieć kto co i komu pisze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):A co do buteleczki kurczak będzie gratis?:evil_lol: przecież to Ty machasz tym kurczakiem :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):Np przeca mówię, że "Pulp fiction".:diabloti: Tam też nikt nic nie wiedział. Idę sobie spać bo przestaję rozumieć kto co i komu pisze:evil_lol: A inni dziś niepiszący jak tu rano wejdą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to zrobią:crazyeye:, potem :mdleje: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dobranoc.Ja też lecę na siq z Bilbem i spać:multi: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):No ale właściwie, dlaczego?:cool3: Przecież ten hipek to słodzias:evil_lol: Hipek jest cudownisty :multi: :loveu: :evil_lol:, ale jak patrzę na niego to zacznam śmiać się jak szalona :cool3: i zaczynają mi się ręce trząść :roll: i herbatka wylewa :shake:, a więc to Twoja wina pośrednio :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):Np przeca mówię, że "Pulp fiction".:diabloti: Tam też nikt nic nie wiedział. Idę sobie spać bo przestaję rozumieć kto co i komu pisze:evil_lol: ja też się już powoli gubię.....chyba fotki wstawię :razz: Dobrej nocki Wam :loveu: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Dobranoc.Ja też lecę na siq z Bilbem i spać:multi: Jak to mają w zwyczaju fioletowe hipki:evil_lol: Ciekawe, gdzie ten post wyląduje???:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):jest po równo :evil_lol: czyli gu.....???? :crazyeye::crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiem....ale u mnie, więc i na mnie to pewnie :placz: (boszszsz....która to godzina? :evil_lol:) ....ale to one zraszały trawę :eviltong: lubisz być w poczuciu winy:-o co tam godzina:cool1:, dzieciuf chyba tu ni ma :evil_lol: taaaaaaa oneeeeeee :siara: :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):ja też się już powoli gubię.....chyba fotki wstawię :razz: Dobrej nocki Wam :loveu: chcesz zamaskować nasze gadanie fotami :cool3: spać idziesz? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):Np przeca mówię, że "Pulp fiction".:diabloti: Tam też nikt nic nie wiedział. Idę sobie spać bo przestaję rozumieć kto co i komu pisze:evil_lol: e tam, co będziesz szła :razz: tu nikt nie wie co do kogo pisze i o czym :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):czyli gu.....???? :crazyeye::crazyeye: boszszsz :mdleje: co za skojarzenia :eviltong: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):też będziesz po krzakach sq(lać):cool3: to chyba jakaś epidemia :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Jak to mają w zwyczaju fioletowe hipki:evil_lol: Ciekawe, gdzie ten post wyląduje???:diabloti: też będziesz po krzakach sq(lać):cool3: to chyba jakaś epidemia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Jak to mają w zwyczaju fioletowe hipki:evil_lol: Ciekawe, gdzie ten post wyląduje???:diabloti: Oooooo.....znalazłem :evil_lol: Dobrej :multi:.......tylko nie zzieleń przez noc :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):A inni dziś niepiszący jak tu rano wejdą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to zrobią:crazyeye:, potem :mdleje: ale przynajmniej będą mieli co poczytać :cool1: i pośmiać się :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):chcesz zamaskować nasze gadanie fotami :cool3: spać idziesz? :crazyeye: Jeszcze nie idę, ale trudno tu dzisiaj rozmawiać :shake: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze nie idę, ale trudno tu dzisiaj rozmawiać :shake: a w czym niby ta trudność? :hmmmm: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):ale przynajmniej będą mieli co poczytać :cool1: i pośmiać się :diabloti: To ja juz robię :crazyeye:......nic a nic nie kumkam :shake: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):a w czym niby ta trudność? :hmmmm: Bo posty w dziwnych miejscach o różnym czasie wskakują :crazyeye: Quote
Recommended Posts