Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ja jestem małomówna, to kto Ci przeszkadza rozmawiać? :-o Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_'] ja jestem małomówna, to kto Ci przeszkadza rozmawiać? :-o Zostaw kota i mów normalnie :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo posty w dziwnych miejscach o różnym czasie wskakują :crazyeye: nie zauważyłam tego :roll: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_'] nie zauważyłam tego :roll: Tiaaaaa.....i cóż mi teraz rzec, żeby nie oberwać? :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Zostaw kota i mów normalnie :diabloti: :roll: przecież mówię normalnie :eviltong:, ale chyba za dużo chlapię tym jęzorem :shake: i zamkne się w końcu Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']:roll: przecież mówię normalnie :eviltong:, ale chyba za dużo chlapię tym jęzorem :shake: i zamkne się w końcu to szantaż? :razz: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Tiaaaaa.....i cóż mi teraz rzec, żeby nie oberwać? :diabloti: prawdę, całą prawdę i tylko prawdę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']prawdę, całą prawdę i tylko prawdę :diabloti: Kobieta księdzem? :crazyeye:.......co za czasy :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_'] No ładnie - szantaż :placz::placz: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Kobieta księdzem? :crazyeye:.......co za czasy :shake: :evil_lol: ksieNdzem :eviltong: czasy to som współczesne przeca :roll: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']No ładnie - szantaż :placz::placz: ja nic nie mówię ...:eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):ksieNdzem :eviltong: czasy to som współczesne przeca :roll: No, no..... :klacz:....dołączyłaś do mówiących inaczej :diabloti: ale mimo wszystko - niewieście się spowiadać? :shocked!: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_'] ja nic nie mówię ...:eviltong: ....tylko pytką machasz....wiem, wiem :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No, no..... :klacz:....dołączyłaś do mówiących inaczej :diabloti: ale mimo wszystko - niewieście się spowiadać? :shocked!: :diabloti: jestem bystra i inteligentna :cool3: :roll: :diabloti: trzeba spróbować jak to jest :cool1: :p Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']....tylko pytką machasz....wiem, wiem :eviltong::evil_lol: tak se ino nóżką kręcę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):jestem bystra i inteligentna :cool3: :roll: :diabloti: trzeba spróbować jak to jest :cool1: :p Grunt to autoreklama :happy1:......:evil_lol: To spróbuj pierwsza i powiedz później mi jak było :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']tak se ino nóżką kręcę :diabloti: .....i patrzysz tylko czy lakier jeszcze na paznokciach dobrze wygląda? :razz: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Grunt to autoreklama :happy1:......:evil_lol: To spróbuj pierwsza i powiedz później mi jak było :diabloti: noooo :cool1: trza umieć sie autoreklamować:p coby w tym świecie nie zginąć :cool3: Ja mam sobie się spowiadać? :roll: i później Ci o tym opowiadać? jakoś mi to perwersyjką zalatuje :cool3: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):noooo :cool1: trza umieć sie autoreklamować:p coby w tym świecie nie zginąć :cool3: Ja mam sobie się spowiadać? :roll: i później Ci o tym opowiadać? jakoś mi to perwersyjką zalatuje :cool3: :eviltong: No to Ci powiem - więcej grzechów nie pamietam :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś'].....i patrzysz tylko czy lakier jeszcze na paznokciach dobrze wygląda? :razz: noooooo i na ręcach też :cool3: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No to Ci powiem - więcej grzechów nie pamietam :diabloti: skleroza :evil_lol: za dużo masełka Menrzusiu, za dużo :mad: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']noooooo i na ręcach też :cool3: Wszystko jest idealnie? :razz: (goopie pytanie - wiem :roll:) Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):skleroza :evil_lol: za dużo masełka Menrzusiu, za dużo :mad: :diabloti: Strzeliłas kulą w płot - masła nie jadam :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystko jest idealnie? :razz: (goopie pytanie - wiem :roll:) tak, wszystko pięknie wygląda :multi: i na ręcach i nogach lakier nieskazitelnie wygląda :eviltong: nic się nie odpryszczyło :razz: ponoć nie ma goopich pytań :evil_lol: Quote
Recommended Posts