apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']:roll::roll::roll::roll::roll::niewiem:nie no nic:roll:......zupełnie nic....tak mi się na twarz padło jak usłyszałam jaka ty zachłanna na te pały:diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']nie no nic:roll:......zupełnie nic....tak mi się na twarz padło jak usłyszałam jaka ty zachłanna na te pały:diabloti::evil_lol: :roll: a tam zachlanna zaraz:roll: poprostu co dwie pały to niejedna.... a jak wiecej to - od przybytku głowa nie boli:evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']:roll: a tam zachlanna zaraz:roll: poprostu co dwie pały to niejedna.... a jak wiecej to - od przybytku głowa nie boli:evil_lol:No to ja juz nie mam pytań:evil_lol: albo mam tylko jedno....malutkie......po co ci dwie pały:crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']No to ja juz nie mam pytań:evil_lol: albo mam tylko jedno....malutkie......po co ci dwie pały:crazyeye: no nie wiem w sumie....:roll::roll::roll: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']no nie wiem w sumie....:roll::roll::roll: a tak mniej matematycznie:razz: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']a tak mniej matematycznie:razz: :hmmmm: gupia baba zagieła mnie :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']:hmmmm: gupia baba zagieła mnie :placz::placz::placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tylko nie gupia:mad::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tylko nie gupia:mad::evil_lol: a jaka?:roll: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']a jaka?:roll:Szprytna i przebiegła:evil_lol: ewentualnie złosliwa:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Szprytna i przebiegła:evil_lol: ewentualnie złosliwa:evil_lol: :grin: tak tak i madra i wogole tak??:evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']:grin: tak tak i madra i wogole tak??:evil_lol:Pytasz jak wiesz!:evil_lol: W ogóle NAJ:B-fly: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Pytasz jak wiesz!:evil_lol: W ogóle NAJ:B-fly: :roll:tak tak appelka Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']:roll:tak tak appelkaTaaaaaaaaaaak:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Taaaaaaaaaaak:diabloti: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??? Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??? TAK :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']TAK :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: :crazyeye:TAK:crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Alternatywą jest zaopatrzenie się w broń ciężką... Bazooka? :evil_lol: :hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']:crazyeye:TAK:crazyeye: NO A JAK INACZEJ:niewiem: A tak poza tym to witam Menrzusia- gospodarza w końcu, bądź co bądź:roll: My się tu tak rozgościłyśmy i chyba się wczoraj zawstydał i nie przyszedł a to wszystko przez Eff bo go różem po okach:evil_lol: A i jeszcze mam takie małe zapytanie:razz: Czy ty wciąż fufasz czy sobie dałeś spokój bo u mnie nadal słonka nie widać.....nic a nic:shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol: .............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!.................. Doberek Menrzusiu! Ja na razazie tylko na chwilke! Jadę z Zuzią n a kontrolę po ostrzyku. Wpadnę później! Muuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']A tak poza tym to witam Menrzusia- gospodarza w końcu, bądź co bądź:roll: My się tu tak rozgościłyśmy i chyba się wczoraj zawstydał i nie przyszedł a to wszystko przez Eff bo go różem po okach:evil_lol: A i jeszcze mam takie małe zapytanie:razz: Czy ty wciąż fufasz czy sobie dałeś spokój bo u mnie nadal słonka nie widać.....nic a nic:shake: Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll: No a jak miałem fufać jak go zamknęli? Ale nie martw się - już słonko jest blisko :razz: Dzieńdobereeeek :multi::loveu: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll: No a jak miałem fufać jak go zamknęli? Ale nie martw się - już słonko jest blisko :razz: Dzieńdobereeeek :multi::loveu:czekam niecierpliwie.......bardzo niecierpliwie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: No i co mi rozjeżdżasz wątek :evil_lol: Dzieńdoberek :multi: [quote name='Iza i Avanti']Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol: .............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!.................. Doberek Menrzusiu! Ja na razazie tylko na chwilke! Jadę z Zuzią n a kontrolę po ostrzyku. Wpadnę później! Muuuuuuuuuuuuua Powodzenia tam.....wiesz, że trzymamy.... :p Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś'] Powodzenia tam.....wiesz, że trzymamy.... :pNo przecież to oczywiste, jasne jak słońce i pewne jak to ze na każdego przyjdzie koniec więc nie trzeba tego przypominać;) Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']No przecież to oczywiste, jasne jak słońce i pewne jak to ze na każdego przyjdzie koniec więc nie trzeba tego przypominać;) Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;) Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;)Aaaaaaa to już inna kwestia:evil_lol: Quote
Recommended Posts