Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

W temacie Trocoxilu moge powiedzieć tylko tyle: w kwietniu '2011 podawałem go przez ok. dwa tygodnie mojej ś.p. Nikuni

• . Nie wiem jaka skuteczność - czy Jej to przedłużyło życie.... ? Raczej nie mialo wpływu, miala 14 lat i były inne, niesprzyjajace i symptomy i dolegliwości.... Ale na pewno Ją doraźnie podnioslo...

But na łapkę..... Tu ---> http://www.dogomania.pl/threads/207080-PIĘKNY-DEL-już-w-DS-kochany-zaopiekowany-czeka-go-jeszcze-rehabilitacja-po-zabiegu/page14
    Nie trzeba było dać wczesniej znać? Czy np. mi albo Karolinie Bros?
    Jakby coś - to ten bucik Delkowy oddam dla Kaniska..... jest bardzo OK

• Edited by WILCZUREK
    Posted

[quote name='WILCZUREK']W temacie Trocoxilu moge powiedzieć tylko tyle: w kwietniu '2011 podawałem go przez ok. dwa tydodnie mojej ś.p. Nikuni

• . Nie wiem jaka skuteczność - czy Jej to przedłużyło życie.... ? Raczej nie mialo wpływu, miala 14 lat i były inne, niesprzyjajace i symptomy i dolegliwości.... Ale na pewno Ją doraźnie podnioslo...

But na łapkę..... Tu ---> http://www.dogomania.pl/threads/207080-PIĘKNY-DEL-już-w-DS-kochany-zaopiekowany-czeka-go-jeszcze-rehabilitacja-po-zabiegu/page14
    Nie trzeba było dać wczesniej znać? Czy np. mi albo Karolinie Bros?
    Jakby coś - to ten bucik Delkowy oddam dla Kaniska..... jest bardzo OK

• oj, nie wiedzialam, ze masz na zbyciu; ale jak sie schodzi tamten juz kupiony dla kanisa to uderzymy do ciebie - dziekuje;

Posted

Tattoi napisał(a):
    Chyba ma na zbyciu but, nie trocoxil :-) Bo trocoxil pakowany po 2 tabletki.

no but, but ;)
    jasne, ze but :)

WILCZUREK napisał(a):
    Oczywiście ze tak! czy Tobie bezpośrednio - czy przez Bros.
    Ładnie Delowi w nim było i chyba wygodnie :)

no to sie bedziemy upominac w razie czego ;)
    przez bros nie ma sensu, najwyzej wrzucisz do koperty i wyslesz do rudy slaskiej ok?

Posted

OK! dobrze, tak się zrobi - jak będzie tylko potrzeba. Mogę też go do Rudy Śl. zawieźć! No problem. Poznać osobiście Kanisa i ucałować Mu Pyszczuś? Zabrać Go - chociażby na kilkunastominutowy spacer? Pozwoli mi P. Kasia?
    BEZCENNE !!!!

Posted (edited)

Tattoi napisał(a):
    :roflt:Ojejku- i Ty piszesz, że masz ciemny wieczór? :calus:

mialam ciemny, ale widze, ze ciemnosc byla rozpostarta szerzej niz myslalam :evil_lol:

co do butow to tak jak mowilam kanis juz ma porzadny but, ktory poki co sprawuje sie bardzo dobrze; jak bedziemy w potrzebie to chetnie skorzystamy z oferowanej pomocy za ktora bardzo dziekujemy w imieniu tymczasowych opiekunow

Edited by kakadu
    Posted

nowie wiesci - kanisek czuje sie dobrze, jest wesoly i ciagle sie do wszystkich przytula; chyba nigdy wczesniej nie byl taki wyscickany i wycalowany co teraz, a baaaardzo to lubi :)

Posted

kakadu napisał(a):
    nowie wiesci - kanisek czuje sie dobrze, jest wesoly i ciagle sie do wszystkich przytula; chyba nigdy wczesniej nie byl taki wyscickany i wycalowany co teraz, a baaaardzo to lubi :)

Super, oby jak najszybciej doszedł do siebie po zabiegu.

Posted

Witaj kasiajock, fajnie, że się zalogowałaś :) To fantastycznie, że będziemy mieli info z pierwszej ręki i będziemy Ciebie molestować o zdjęcia :) Życzymy Kaniskowi szybkiego powrotu do zdrowia i do łagodności w stosunku do psiaków, które są rezydentami, kumplami :)

Posted (edited)

eski doplacila do kupionego zamszowego "obrazka" 10 zlotych - dopisze to do kwoty bazarku:
    http://www.dogomania.pl/threads/221305-quot-obrazy-zamszowe-quot-i-jeden-zwyk%C5%82y-na-kanisa-do-28-01-g.-22-00?p=18421711#post18421711
    czyli bedzie z niego nie 33, a 43 zlote, ale z rozliczeniem musze poczekac na wpłate juliaikamil
    eski - dziekujemy bardzo :loveu:

i jest jeszcze jedna bardzo smutna sprawa - paja, ktora bedzie robila ogloszenia dla kanisa boryka sie sie z olbrzymimi problemami osobistymi i juz pal szesc, ze sie przez to te ogloszenia opoznia; paja potrzebuje wszelkiej pomocy i błagam ludzi z wroclawia i okolic, zeby pochylili sie nad problemem; wszyscy sie na pewno dołączą;

Edited by kakadu
    Posted

kasiajock napisał(a):
    Witam wszystkich jezeli chodzi o kaniska to czuje sie dobrze ,nic mu nie brakuje i juz doszedł do siebie po zabiegu . Jest kochany .

Witamy serdecznie na dogo i pozdrawiamy !

Posted

dziekujemy Kasiu za zdjęcia i za opiekę nad Kanisem :), Kanisek taki spokojny i uśmiechnięty, chyba podoba mu się czesanko
    trzymam kciuki by szybko wrócił do formy po zabiegu, niech szybciutko wstaje i chodzi :)
    nasze psy sie bardzo ślizgają na panelach, musieliśmy położyć nawet niewielkie dywaniki i wykładziny, a jak radzi sobie Kanis?