Szarotka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Moje koty przewaznie tez byly znalezione, oprocz kotki Szarotki (ktora po 21 latach i 5 miesiacach, przeniosla sie do krainy wieczynch lowow), Niestety nie dam rady wziac od Ciebie koteczki, bo mieszkam za daleko.......... Trzeba by jej szybko zrobic ogloszenia. Idz tez na miau, moze tam znajdziesz domek lub dt. Quote
elaja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Śliczna koteczka . Szkoda Szarotko ,że jesteś tak daleko :-( Św. Mikołaj chyba pomylił adres :shake: ....... Quote
masza44 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Śliczna kicia...ja bym bardzo chciała kotkę właśnie ale przy moim Puppym nie ma szansy na to:( bo sunie do kotów obie ok ale on goni straszliwie:( może za jakieś 10 lat jak Papek będzie starszy ...pies moich rodziców też taki był a teraz ma 13 lat i siostra przygarnęła kotkę, kiedyś to było nie do pomyślenia a teraz jest ok Quote
elaja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Misiaczku , gdzie ten domek dla Ciebie ? ..............:-( Quote
keria Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Hej dziewczyny zmiana planów. Na razie jestem uwieziona w domu. Miałam dziś wypadek samochodowy (panu przyblokowało na śliskiej drodze koła i na łuku zamiast pojechać w prawo wjechał prosto we mnie) auto jest w warsztacie i nadaje się tylko do kasacji.:shake: Muszę czekać na wycenę i odszkodowanie. Całe szczęście, że nam się nic nie stało oprócz moich potłuczeń. Nie mam jak pojechać do hotelu do Misia i zrobić mu fotek. Quote
elaja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Bardzo Ci współczuję Keria , szczęście w nieszczęściu , że jesteście cali i prawie zdrowi . O fotki się nie martw , coś się wymyśli . Quote
keria Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Nie ma żadnego zainteresowania Misiem? Może w święta postaram się mu zrobić jakieś ogłoszenia. UUfff normalnie zestresowana jestem tą całą sytuacją po wypadku, w pracy muszę wyrobić teren, a autko bardzo ułatwiało mi pracę. Miś potrzebuje fotek , Pikuś gdzieś krąży i jeszcze ta kicia. Ale kotkę zawożę dziś przez znajomego do Krakowa, odbędzie kwarantannę u wolontariuszki z miau i raczej na 90% ma już domek stały. Pani będzie czekać do zaszczepienia kici. Quote
elaja Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pewnie marzy o jedynym , tylko swoim , prawdziwym domu - i własnym dwunogu na wyłączność . Mam nadzieję , że Misiowe marzenia się kiedyś spełnią . Oby nie musiał długo czekać .... Quote
schroniskowiec Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Poproszę o dane do przelewu dla Misia.Postaram się dla niego jakiś grosik przesłać na koniec roku:) Quote
Szarotka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kazda wplata jednorazowa mile widziana :):) Quote
elaja Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='schroniskowiec']Poproszę o dane do przelewu dla Misia.Postaram się dla niego jakiś grosik przesłać na koniec roku:) Wysyłam nr konta na priv o ile jeszcze kkanarekk tego nie zrobiła . A przede wszystkim bardzo dziękuję za pomoc dla naszego kochanego poczciwca Misia:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Misiu jest super i zasluguje na pomoc :):) Quote
elaja Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Szarotka napisał(a):Misio do gory. Dobrze Szarotko ,że chociaż Ty pamiętasz o Misiu :loveu: :loveu::loveu: Nie mogę pojąć ,dlaczego taki wspaniały pies , Biały Miś jak z dawnej piosenki , tak długo czeka na dom :shake: Quote
Szarotka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Swieta. Poza tym Henio z mojego podpisu czekal ponad rok, a jest wyjatkowym psem jak chodzi o charakter, ale maly czarny i nie zucal sie w oczy .......... Quote
Asieq_ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Cześć! Co z Miśkiem i jego hotelem? Ma gdzie się podziać? Jeśli sprawa jest beznadziejna, to może udałoby mi się męża przekonać na DT dla Miśka... Mam młodą sukę podhalana na stanie i 2 koty, nie wiem jak by się dogadali. W razie czego piszcie: [email protected] Quote
Szarotka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Witam podhalanska ciotke na watku Misia :):) Quote
Recommended Posts