Asieq_ Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='elaja']Ja Ci Misiu życzę tylko szczęścia w nowym domku - domku , który już zdążyłeś poznać i pokochać:lol: [quote name='Psia Szkoła']Asiu gratuluję adopcji :D gdybyś potrzebowała jakiejś szkoleniowej porady - służę pomocą Bardzo dziękuję :lol!: Rana pooperacyjna ładnie się goi ale powoli, jest jeszcze obrzęk moszny, wczoraj byliśmy u naszych kochanych Pań weterynarz, szwy będą ściągnięte dopiero w sobotę albo i później. Misiowi apetyt dopisuje, humor też :p Chodzi w kołnierzu, żeby nie rozlizywać rany, ale gdy tylko jest okazja, to kołnierz ściągam. Pozdrawiamy Pana Pikusia, trzymamy kciuki za szybkie znalezienie domku dla niego! Quote
Noelle Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 seleven- tutaj jest ogłoszenie o podchalanie do adopcji: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Owczarek-Podhalanski-Noel-szuka-domu-W0QQAdIdZ354338099 śliczny :loveu: Asieq- życzę szczęścia z Misiem, chłopak cudnie trafił :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 I my mamy cudo podhalańskie - 16 sto miesięczna Doria - piękna jest :) Psia Szkoła szuka dla niej pilnie domu ...Zapraszam wszystkich DORIA PROSI - POKOCHAJ MNIE <KLIK Quote
Psia Szkoła Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):I my mamy cudo podhalańskie - 16 sto miesięczna Doria - piękna jest :) Psia Szkoła szuka dla niej pilnie domu ...Zapraszam wszystkich DORIA PROSI - POKOCHAJ MNIE <KLIK Szukamy, szukamy, sunia fajna i chetnie pracuje :) Quote
Recommended Posts