Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Dzięki :) to Cormikowa dostała dwa razy nr konta, może się pomyli i wpłaci dwa razy :P hehe :) Miś jest w kiepskiej sytuacji i na razie nie ma zainteresowania na allegro żadnego :( napisałam w tytule, że to bardzo łagodny, rodzinny psiak może komuś się spodoba ...

Przyslijcie mi tez nr. konta, ale wplace dopiero jak pieniadze wplyna na konto.
Moze wstawcie jeszcze raz link do f.b. to znowu rozesle.

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Przyslijcie mi tez nr. konta, ale wplace dopiero jak pieniadze wplyna na konto.
Moze wstawcie jeszcze raz link do f.b. to znowu rozesle.
Jeśli Aga jeszcze nie wysłała nr konta to mogę to zrobić , ogromnie dziękujemy Szarotko za pomoc dla naszego Misia :loveu:
Link do wydarzenia http://www.facebook.com/events/293039590718824/
ostatnio praktykuję też metodę wklejania znajomym na tablicę :diabloti: bo w powiadomienia czy wiadomości nie każdy zagląda .

Posted

Narazie konta nie mam. U mnie to wplacanie jest co nieco skomplikowane, bo ja najpierw wysylam na pay pala, potem na konto i dopiero potem wpalcam.
Czy tablica to jest to miejsce pod profilem ?? Ja na ogol wysylalam pw.

Posted

[quote name='Szarotka']Narazie konta nie mam. U mnie to wplacanie jest co nieco skomplikowane, bo ja najpierw wysylam na pay pala, potem na konto i dopiero potem wpalcam.
Czy tablica to jest to miejsce pod profilem ?? Ja na ogol wysylalam pw.
Wobec tego zaraz wysyłam :lol:
Jeśli chodzi o tablicę to w skrócie można tak to nazwać - wchodzisz na czyjś profil , z lewej strony masz opcje : tablica , zdjęcia , informacje , klikasz w tablice i

Zmień statusDodaj zdjęcie / film

wybierasz zmień status i wklejasz link do wydarzenia , możesz dodać od siebie prośbę o udostępnienie ;)

Posted

[quote name='elaja']Wobec tego zaraz wysyłam :lol:
Jeśli chodzi o tablicę to w skrócie można tak to nazwać - wchodzisz na czyjś profil , z lewy strony masz opcje : tablica , zdjęcia , informacje , klikasz w tablice i

wybierasz zmień status i wklejasz link do wydarzenia , możesz dodać od siebie prośbę o udostępnienie ;)

Tego jeszcze nie przerabialam chyba ............

Posted

xidna napisał(a):
Wyślijcie mi na pw nr konta :-)

:loveu::loveu::loveu: Mogę zdradzić , że dzięki xidna Misiu będzie miał zapewniony bezpieczny pobyt w hotelu przez następny miesiąc :multi::multi::multi:

Posted

Dziękujemy :multi:za wpłaty na Misiaczka oby ten czas wystarczył by znaleźć mu dom.
Może wybierzemy się do niego do hotelu popstrykać mu zdjęcia? Trzeba dać jakieś ciekawsze tło, pokazać go razem z człowiekiem z psami czy kotem, jakieś elementy życia wprowadzić, pomyślę nad scenerią, aparat mogę wziąć nie jest profesjonalny ale powinien wystarczyć. Jest ktoś chętny na wycieczkę? np w sylwestra rano?

Posted

BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WPŁATY NA MISIA. DZIĘKI WAM JEGO LOS JEST BEZPIECZNY NA KOLEJNY MIESIĄC!!!

XINDA - 300zł
Pani Anna E- 20zł

DZIĘKUJEMY!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Miś ma bardzo hojnych sponsorów :multi::multi::multi::multi:

Posted

Allegro robiła kkanarekk , ogłoszenia miał jakiś czas temu , już jako Miś , bez Tediego ( bo Tedi zdążył znaleźć domek ) , ma wydarzenie , album i info na fb . Pewnie zaraz po Świętach trzeba go będzie znów ogłaszać .

Posted

Szarotka napisał(a):
No tak, teraz to tylko mozna by Misia wstawic pod choinke :):)

Miś jako prezent :razz: to nieee .......... ale dom jako prezent pod choinkę dla Misia - jak najbardziej ;)

Posted

elaja napisał(a):
Miś jako prezent :razz: to nieee .......... ale dom jako prezent pod choinkę dla Misia - jak najbardziej ;)

No wiesz jak ja bym mogla to bym sobie z checia zafundowala kota pod choinke, ale mam pewne obawy, co by powiedzial TZ. jak by wrocil z Polski ............

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiesz jak ja bym mogla to bym sobie z checia zafundowala kota pod choinke, ale mam pewne obawy, co by powiedzial TZ. jak by wrocil z Polski ............

Zawsze można zwalić winę na Św.Mikołaja :evil_lol:

Posted

Szarotka chcesz kota?
Ja właśnie dziś znalazłam małą koteczkę. Szukam jej domku!!!
Ja mam 5 swoich kotków nie może u mnie zostać nawet nie ma takiej opcji:-( !!!!!!!
Coś czuję, że ja chyba non stop będę mieć jakieś zwierzostwo do wydania jak będę mieć pracę w terenie:oops:.
Miałam nic nie zbierać ale po prostu nie mogę przejść obojętnie :placz:
Ta mała kicia wczoraj już łaziła po wsi, łasiła się do przechodniów, ale ja zwiałam miałam nadzieję, że jest czyjaś. Dziś kicia była w innym miejscu i straszliwie płakała głosem małego zagubionego, głodnego kociaka. Przybiegła do mnie, pogłaskałam ją no i już nie chciała mnie opuścić biegła za mną krok w krok. Ja szłam w kierunku głównej ulicy, już w myślach widziałam koteczkę na tej ulicy i jeżdżące tam samochody :placz:. Kiedy koteczka przeszła za płot jakiegoś domu ucieszyłam się że teraz uda mi się ją zgubić. Ja szłam po jednej strony płotu a ona podążała po drugiej stronie ale cały czas za mną. Kiedy ogrodzenie domu się skończyło a ona zorientowała się, że to koniec drogi i że musi zostać wpadła w taką panikę, biegała szukała wyjścia, chciała się przecisnąć pod siatką. Widziała jak ja odchodzę i zaczęła tak straszliwie płakać :placz:.
Kurcze.........nie mogłam jej zostawić :-(
Poprosiłam pewnego pana, żeby mi ją przechował w komórce, aż ja skończę teren. Dał jej mleczko i jeszcze coś tam do jedzonka.
Tym sposobem mam szóstego kota.:shake:
Koteczka była wygłodniała jak wilk. Dałam jej kocią puszkę, mleko, serek, makaron z mięsem wpałaszowała wszystko do ostatniego okruszka. Teraz słodko śpi.
Jakby ktoś poszukiwał kotka, strasznie przylepnego....
Zaraz wrzucę fotki.