xidna Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Misiu, wszystkiego dobrego w nowym roku! :D Quote
elaja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Misiaczku , życzę Ci Nowego Wspaniałego Domku w tym Nowym Roku !!!:loveu::loveu: Quote
kkanarekk Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='keria']Nie ma żadnego zainteresowania Misiem? Może w święta postaram się mu zrobić jakieś ogłoszenia. UUfff normalnie zestresowana jestem tą całą sytuacją po wypadku, w pracy muszę wyrobić teren, a autko bardzo ułatwiało mi pracę. Miś potrzebuje fotek , Pikuś gdzieś krąży i jeszcze ta kicia. Ale kotkę zawożę dziś przez znajomego do Krakowa, odbędzie kwarantannę u wolontariuszki z miau i raczej na 90% ma już domek stały. Pani będzie czekać do zaszczepienia kici. Z Misiem cisza niestety ja przepraszam, że tak milczałam ale mam szczeniaka na dt i trochę zamieszania :) Skończyło się allegro, trzeba odnowić ogłoszenia bo nikt zupełnie nikt o niego nie pyta [quote name='schroniskowiec']Poproszę o dane do przelewu dla Misia.Postaram się dla niego jakiś grosik przesłać na koniec roku:) Bardzo dziękuuję!!!!!!! Wpłaty doszły rozliczenia na dole :) [quote name='Asieq_']Cześć! Co z Miśkiem i jego hotelem? Ma gdzie się podziać? Jeśli sprawa jest beznadziejna, to może udałoby mi się męża przekonać na DT dla Miśka... Mam młodą sukę podhalana na stanie i 2 koty, nie wiem jak by się dogadali. W razie czego piszcie: [email protected] Asieq bardzo dziękuję za ofertę dt. Co o tym sądzicie dziewczyny? Skąd jesteś Asieq? Miś ma na razie zapewniony byt w hotelu dzięki wspaniałym ciotkom, bez których by zginął!Jednak wiadomo, że hotel to nie dt a poza tym duża oszczędność. Marzy mi się DS dla Misia jeszcze w tym miesiącu .:( Rozliczenie: WPŁATY elaja 200zł JOANNA K z facebooka 50zł za grudzień 2011 Aśka M z facebooka 30zł Była karmicielka Misia i Tediego: 25zł XINDA - 300zł Pani Anna E- 20zł Beata i Krzysztof D. - 30zł Grażyna G. - 50zł JOANNA K z facebooka 50zł za styczeń 2012 Razem: 755zł Wydatki w grudniu 2011: hotel za grudzień : 300zł szczepienie wirusówki: 45zł razem: 345zł Wydatki w styczniu 2012: hotel: 300zł szczepienie wścieklizna: ok.30zł (muszę dopytać) ?? Kastracja??- ok.100zł Razem: 430zł SUMA za grudzień i styczeń: 345+430= 775zł Bez kastracji= 675zł BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WPŁATY NA MISIA. DZIĘKI WAM JEGO LOS JEST BEZPIECZNY NA KOLEJNY MIESIĄC!!! DZIĘKUJEMY!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Miś ma bardzo hojnych sponsorów :multi::multi::multi::multi: Co robimy z kastracją?? i z propozycją DT od Asieq? Quote
Szarotka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Porozmawiaj z ASieq co i jak? Jak chodzi o kastracje to jezeli teraz konieczna, a napewno przed adopcja. Quote
xidna Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Moim zdaniem żaden hotel nie zastąpi domu, nawet tymczasowego. Możliwość funkcjonowania w rodzinie to dla psa to czego potrzebuje to równowagi psychicznej i szczęścia ;) Asieq ma doświadczenie z podhalanami, więc jest przygotowana na podhalański charakter i dodatkowo ma oparcie w swoich zwierzakach ;) Jeżeli propozycja jest ciągle aktualna to szkoda nieskorzystać :-) Quote
kkanarekk Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Super dziękujemy bardzo:) Miś ma cudowne CIoteczki :) Quote
Asieq_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Hejka! Jestem po przerwie sylwestrowej ;) Rozmawiałam z mężem, moglibyśmy zaopiekować się Miśkiem w ramach dt, jeśli uznacie, że my i nasz tryb życia na to pozwala. Jak duży on jest? U mnie pies biega swobodnie po ogrodzie. Mam do dyspozycji dużą budę, mój piesio jest totalny domator i z niej nie korzysta, więc stoi sobie. A, jestem z Myślenic. Quote
elaja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Żaden hotel nie zastąpi domu , nawet jesli to tylko dom tymczasowy . Dla Misia to będzie po prostu jego dom , jego ogród i jego ludzie - myślę ,że warto zozważyć propozycję Asieg_ Quote
Szarotka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja tez jestem za :):)Znajdzcie jakies ciotki z okolic Myslenic, zeby sprawe dograc. Quote
Noelle Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='elaja']Żaden hotel nie zastąpi domu , nawet jesli to tylko dom tymczasowy . Dla Misia to będzie po prostu jego dom , jego ogród i jego ludzie - myślę ,że warto zozważyć propozycję Asieg_ trzymam kciuki, żeby to dt wypaliło! i oby jak najszybciej Misiu znalazł cudny ds!! :) Quote
Asieq_ Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czekamy na Misia! :lol: Byle do piątku :multi: Quote
xidna Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Super!!!:D trzymam kciuki i czekam na relację :D Quote
elaja Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Asieq_']Czekamy na Misia! :lol: Byle do piątku :multi: Czyli juz wszystko uzgodnione z kkanarekk ? :loveu: ( Aga ,uduszę , obiecuję :mad: , wiem ,że teraz masz mało czasu , ale dobre wieści mogłabyś przesłać wcześniej ;) ) . Misiek będzie miał super towarzystwo i to co dla niego najważniejsze - obecność człowieka :loveu: Quote
Asieq_ Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nie duś Agi, bo i tak już ma sporo na głowie :eviltong: Wczoraj wieczorem uzgodniłyśmy przyjazd Misia, więc wieści są świeże :) Quote
elaja Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Asieq_']Nie duś Agi, bo i tak już ma sporo na głowie :eviltong: Wczoraj wieczorem uzgodniłyśmy przyjazd Misia, więc wieści są świeże :) Przed chwilą Aga złożyła obszerną i dokładną relację :evil_lol: więc tym razem daruję ;) - ale tylko tym razem :eviltong: Bardzo się cieszę , że Misiaczkowi sie tak udało :loveu: Quote
schroniskowiec Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 :multi::multi::multi:Zaglądam tu do Misia co jakiś czas i bardzo, bardzo się cieszę tymi dobrymi wiadomościami, że Misio jedzie do Asieq i jej pięknych zwierzaków:) To naprawdę wspaniała wiadomość! Quote
keria Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Ja właśnie wróciłam z Warszawy, a tu takie fajne nowe wieści. Myślę, że dom tymczasowy to super sprawa, przynajmniej dowiemy się jak pan Misio sprawuje się w domowych warunkach i będzie łatwiej dopasować mu jakiegoś "stałego" człowieka. Jestem prawie pewna, że w kontaktach z sunią będzie super, a co do kotków też nie powinno być problemów. Jakoś mam wrażenie, że z domków tymczasowych psiaki szybciej trafiają do domów stałych. I to może być wielką szansą Misia. Quote
keria Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Co u Misia? Czy nadal o niego nikt nie pyta? Ja dalej niezmotoryzowana ale może już niedługo... Quote
elaja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Misio chyba już jest u Asieg_ , przynajmniej takie były plany . KKanarekk nic nie pisze bo pewnie zagoniona , ale to akurat jestem w stanie zrozumieć , a przynajmniej wiem jak to jest:diabloti: Quote
kkanarekk Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tak Miś od wczoraj u Asieq ale jutro wszystko opiszę szczegółowo :) ostatnio mam straszny kocioł... jutro wstawię nowe rozliczenie i wszystkie nowe informacje :) Quote
mojamisia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Misio nareszcie w domu :) Tymczasowym ale w domu :) Asieq-całuski dla Was :) Quote
Noelle Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 cudownie!! oby teraz szybko się znalazł ds! :D Quote
Recommended Posts