Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj rano Gajce zaczęła lecieć krew z rany. Pojechaliśmy do kliniki gdzie okazało się że pękł krwiak. krwiak został usunięty a miejsce po nim przepłukane. teraz krwawienie jest już bardzo małe ale mamy wyciskać żeby wyszła wszystka krew. jeśli wszystko będzie w porządku to wizyta będzie w czwartek, bo ta jutrzejsza została właśnie na czwartek przełożona. ważne żeby wszystko dobrze się skończyło.

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gajula napisał(a):
dzisiaj rano Gajce zaczęła lecieć krew z rany. Pojechaliśmy do kliniki gdzie okazało się że pękł krwiak. krwiak został usunięty a miejsce po nim przepłukane. teraz krwawienie jest już bardzo małe ale mamy wyciskać żeby wyszła wszystka krew. jeśli wszystko będzie w porządku to wizyta będzie w czwartek, bo ta jutrzejsza została właśnie na czwartek przełożona. ważne żeby wszystko dobrze się skończyło.

A już myślałam, że wszelkie kłopoty pooperacyjne Gajeczka ma już za sobą.
Trzymajcie się dzielnie kochani !!!

Posted

Wielkie podziękowania dla Fundacji ZEA, która pokryła koszt zabiegu w wysokosci 255 zł. dzięki czemu Gajka mogła mieć szybciej przeprowadzony zabieg i większe szanse na to że w przyszłości nie będzie trzeba przeprowadzać poważnego zabiegu. Szczególne podziękowania przesyła Gajka.

Posted

Gajula napisał(a):
Gaja jest bardzo dzielna i bez problemu daje sobie przemywać ranę i wyciskać krew. mamy nadzieję że to krwawienie wkrótce się skończy

Czyli krew wciaż zbiera się pod skórą? Martwię się Gajula...

Posted

Witam
Dobre wiadomości na temat powrotu Gajki do zdrowia. Dzisiaj zostały zdjęte szwy, ma jednak jeszcze niewielki wysięk z pozostałości krwiaka,który został przepłukany solą fizjologiczną. Gajusia dostała jeszcze atybiotyki, możemy też robić próby ze zdjęciem klosza, jeśli nie będzie wylizywać operowanych miejsc, to klosz zostanie zdjęty na stałe. Następna wizyta będzie we wtorek tj. 03-04-2012.
Pozdrowienia dla wszystkich

Posted

Gajula napisał(a):
Witam
Dobre wiadomości na temat powrotu Gajki do zdrowia. Dzisiaj zostały zdjęte szwy, ma jednak jeszcze niewielki wysięk z pozostałości krwiaka,który został przepłukany solą fizjologiczną. Gajusia dostała jeszcze atybiotyki, możemy też robić próby ze zdjęciem klosza, jeśli nie będzie wylizywać operowanych miejsc, to klosz zostanie zdjęty na stałe. Następna wizyta będzie we wtorek tj. 03-04-2012.
Pozdrowienia dla wszystkich

Bardzo się cieszę,że Gajuska wraca do zdrowia.Pozdrawiam tez wspaniałych opiekunów sunieczki!

Posted

rano nie było widać już krwi, mamy nadzieję że to już koniec krwawienia ale lepiej nie zapeszać. Gajka coraz weselsza co widać na zdjęciach

Posted

Nareszcie dobre wiadomości !!! Ciekawa jestem, jak przebiegną próby ze zdjęciem kołnierza?
Czuję, ze dobrze, bo Gajeczka zaczyna już figlować - to znak, ze ma sie nieźle !

Posted

Bardzo ciesze się, ze sunia czuje sie coraz lepiej:)
W poniedziałek wstawię wpłaty z allegro.
Selenga - jeszcze raz bardzo dziękuję za aukcję.

Posted

Jak można nie zdrowieć w takich warunkach i pod taką opieką :)
Gajka ma ogromne szczęście, że trafiła na TAKI dom.

Mało się odzywam, ale zaglądam regularnie :)

Posted

dzisiaj od rana Gaja nie krwawi. mamy nadzieję że to nie prima aprilis tylko sygnał powrotu do zdrowia. jest wesoła i chętna do zabawy. we wtorek wizyta w klinice i może zdjęcie ostatniego szwu który został w miejscu krwawienia. i jescze jedno, Gajka chodzi już bez kołnierza i to chyba dla niej największe szczęście.

Posted

Brawo Gajeczko !!! Mamy nadzieję, ze to wszystko jest najprawdziwszą prawdą:diabloti:, mimo, że dziś 1 kwietnia !

Ależ się cieszę, że te problemy, to już czas przeszły !!!
Trzymajcie się zdrowo kochani !!!

Posted

Gajula napisał(a):
dzisiaj od rana Gaja nie krwawi. mamy nadzieję że to nie prima aprilis tylko sygnał powrotu do zdrowia. jest wesoła i chętna do zabawy. we wtorek wizyta w klinice i może zdjęcie ostatniego szwu który został w miejscu krwawienia. i jescze jedno, Gajka chodzi już bez kołnierza i to chyba dla niej największe szczęście.

Wreszcie dobre wieśći!!!

• 2 weeks later...
Posted

nie wiem dlaczego nie wyświetla się 13-sta strona, z Gają już wszystko dobrze, rana się goi i prawie nie kaszle. w klinice są bardzo zadowoleni z tego w jaki sposób Gajka się rchabilituje. mam nadzieje że to juz koniec jej kłopotów i teraz będzie już tylko szczęśliwe życie pieska

Posted

Gajula napisał(a):
nie wiem dlaczego nie wyświetla się 13-sta strona, z Gają już wszystko dobrze, rana się goi i prawie nie kaszle. w klinice są bardzo zadowoleni z tego w jaki sposób Gajka się rchabilituje. mam nadzieje że to juz koniec jej kłopotów i teraz będzie już tylko szczęśliwe życie pieska

Wklejam info w spr. zniknięcia postów z ostatnich kilku dni:
Bazarki, wątki, posty, rozliczenia, ogłoszenia, teksty - wszystko utracone bezpowrotnie:-( Dogo cofneło się w czasie o ponad tydzień do dn. 02.0412.
Informacja od administarcji portalu, że nie da się odzyskać danych i postów z ostatnich kilku dni!!!
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post18944579

Huan Administrator:
"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

Posted

Gajula napisał(a):

To super!!!!!!!!!!