Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam pomocy dla tego biedaka - ma na imie Niger.
Pies mieszka w koszmarnych warunkach, wciąz na łancuchu na końcu ogrodu, z dala od ludzi.
Bardzo szuka kontaktu z ludzmi, jest przyjazny, niezwykle łagodny.
Pomimo, ze jest wygłodzony - potrafi zostawić przywiezione jedzenie i domaga się kontaktu z człowiekiem.
Niger mieszka na posesji, z której zabraliśmy Łatkę, Gajkę, Tymka i Sisi.
Cały czas mam nadzieje, ze zdołamy pomóc i jemu.
Jakby ktos słyszał o miejscu dla takiego psiaka - u znajomych, rodziny - prosze o kontakt.

• 1 month later...
  • Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj Gajka znowu okulała na tylną łapę, jeśli do jutra jej nie przejdzie to pojedziemy do lecznicy. boimy się tylko żeby to nie był staw biodrowy bo to pewnie by się wiązało z kolejną operacją. miejmy nadzieję że wszystko się ustabilizuje. pozdrawiam

Posted

okazało się że to zwichnięcie, wypadła żepka ze stawu ale wskoczyła na swoje miejsce. miałem jeszcze tabletkę przeciwbólową i przeciwzapalną i podałem jej jak objawy nie ustępowały. teraz jest lepiej ale jak tylko źle stanie to od razu kuleje ale dosyć szybko wraca do siebie. na wszelki wypadek kupiłem zapas tabletek wrazie potrzeby

Posted

Gajula napisał(a):
okazało się że to zwichnięcie, wypadła żepka ze stawu ale wskoczyła na swoje miejsce. miałem jeszcze tabletkę przeciwbólową i przeciwzapalną i podałem jej jak objawy nie ustępowały. teraz jest lepiej ale jak tylko źle stanie to od razu kuleje ale dosyć szybko wraca do siebie. na wszelki wypadek kupiłem zapas tabletek wrazie potrzeby

Oby tabletki okazały się niepotrzebne. Dobrze, ze tylko na tym się skończyło.

• 2 weeks later...
Posted

wygląda na to że tabletki pomogły bo Gaja wróciła do siebie, ale zawsze musimu mieć tabletki w domu żeby przeciwdziałać w razie bólu. chyba już tak
gajka będzie żyła na tabletkach, co prawdz drogie są te tabletki ( bo ludzkich psom dawać nie wolno) ale chyba lepsze to niż operacja