słodkokwaśna Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Trafił też do nas ostatnio starszy , wychudzony i bez sił psiak:( cały w ranach . Taki czarno podpalany , średniak ,krótkowłosy. Na chwile obecną jest obserwowany i wzmacniany . Zdjęcia ...może jutro.... Quote
ala123 Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Dziękuję za fotki dziewczynek :) Mnie się podobają :) Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Ten starszy pogruchotany psiak okazał się młodym psem z łańcucha w masakrycznym stanie:( jutro temu bidzie zrobię zdjęcia, bo aż trzęsie się ze strachu. Przytył w ciągu 3 dni ...ale jeszcze jest chudziutki i ledwo się trzyma na łapach:( poza tym pełno ran i brak sierści na szyi po tzw.pasku do łańcucha:( Później wkleję fotki Fabii i Eci ..jak Dana wróci od weta po sterylce. Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Obiecane małe iskierki:) Fabia i Ecia:) obie urocze na swój sposób;)Ecia- grzeczniutka, Fabia - łobuziak. Otwarte przylepy. Na smyczy sobie radzą już dobrze, Ecia bez smyczy też drypta za ludziem a Fabia jeszcze nie sprawdzana. Quote
słodkokwaśna Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Nowy piesek to ok 2 letni psiak , tylko z tragicznych warunków pewnie:( ząbeczki bielutkie, tylko zgryz powykrzywiany( brak witamin) cięzko mi było samej zrobić mu zdjęcia, bo się trząsł . Ale przynajmniej już chodzi bez przewrotek i przytył ładnie:) bo wcześniej tylko leżał bezsilnie:( Ten tzw. pasek do łańcucha pewnie miał założony w wieku szczenięcym , bo szyję ma całą obdartą bez sierści i chudą :( Bida ,,,, może będzie Magnat...lub cosik podobnego, albo na przekór, Krezus. Quote
słodkokwaśna Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Ma też jakąś gulkę na grzbiecie...:( wet musi to zobaczyć. Quote
Istar19 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 dogo wróciło ! Jeszcze nie całe i dobrze, ale coś tam działa :) co u słodkopsiaków ? będę dziś w nocy, albo jutro zmieniać stronę na jesienną ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 O jak dobrze:) U nas jest trochę zmian i zaległości się narobiło przez te postoje na dogo ...to może jutro wieczorem napiszę więcej. Bo muszę z blondynkami jechać na badanie krwi. Quote
dwbem Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Serce się kraje jak się patrzy na te biedy. I nóż się w kieszeni otwiera na tych podłych ludzi, którzy tak znęcają się nad nimi. Gdybym mogła to wzięlabym wszystkie ale niestety mieszkam w bloku i mam trzy psy. Ale od czasu do czasu mimo, że jestem emerytką staram się pomagać finansowo choć też nie dam rady pomóc wszystkim a szkoda. 1 Quote
słodkokwaśna Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 O 25.09.2016 o 18:01, dwbem napisał: Serce się kraje jak się patrzy na te biedy. I nóż się w kieszeni otwiera na tych podłych ludzi, którzy tak znęcają się nad nimi. Gdybym mogła to wzięlabym wszystkie ale niestety mieszkam w bloku i mam trzy psy. Ale od czasu do czasu mimo, że jestem emerytką staram się pomagać finansowo choć też nie dam rady pomóc wszystkim a szkoda. Tak, świat się zmienia...postęp a u nas nadal znieczulica i znęcanie się nad słabszymi:( Nowe piesy: Sunia czarna, młoda ok 2 letnia . Kochana, podobno miała właściciela. Biega od dłuższego czasu samopas po wsi. Mega głodna i cała w wielkich kołtunach . oraz mały psiak, chyba z łańcucha , bo jak zwykle ma ślad po pasku lub obroży . Przy pierwszym kontakcie , mała zadziorka a po kilku chwilach słodziak:) Quote
słodkokwaśna Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 O 25.09.2016 o 18:01, dwbem napisał: Serce się kraje jak się patrzy na te biedy. I nóż się w kieszeni otwiera na tych podłych ludzi, którzy tak znęcają się nad nimi. Gdybym mogła to wzięlabym wszystkie ale niestety mieszkam w bloku i mam trzy psy. Ale od czasu do czasu mimo, że jestem emerytką staram się pomagać finansowo choć też nie dam rady pomóc wszystkim a szkoda. Tak, świat się zmienia...postęp a u nas nadal znieczulica i znęcanie się nad słabszymi:( Nowe piesy: Sunia czarna, młoda ok 2 letnia . Kochana, podobno miała właściciela. Biega od dłuższego czasu samopas po wsi. Mega głodna i cała w wielkich kołtunach , ale jest grubiutka. Może ktoś tą słodziarę dokarmiał lub ciąża:( Imię to może Oda ...nie pamiętam czy była...? oraz mały psiak, chyba z łańcucha , bo jak zwykle ma ślad po pasku lub obroży . Wet mu wpisał w książeczkę Reno. Przy pierwszym kontakcie , mała zadziorka a po kilku chwilach słodziak:) Quote
słodkokwaśna Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Kuźna o co chodzi z tym dogo!!!?????? więcej dziś nie piszę...Marzenko zadzwonię, bo mnie coś zaraz weźmie...jakaś choroba czy cuś:( od 37minut próbuję dodać posty i mi zżera a potem wszystkie naraz dodaje. Dodam tylko, że wyniki badań blondynek są bardzo dobre:) Quote
Istar19 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 dogo nie kasuje postów z okienka "odpowiedź" trza sobie przy nowej odpowiedzi najpierw skasować starą w okienku ;) plus jak pisze, że nie mogło dodać postu - znaczy, że i tak dodało, to samo się dzieje, jak się chce post edytować...czyli na spokojnie można to połapać, ignorując komunikaty ^^ -> piszesz post, dajesz "dodaj odpowiedź" i nie zważając na to co Ci się wyświetli piszesz se już drugi post -> kasując z okienka poprzednio napisaną wiadomość, która rzekomo się nie dodała...ot chora filozofia dogo, która próbuje stanąć na nogi :) dzwoń, ale pod wieczór - 18-19 ;) (nie później niż 21 proszę -> mam teraz 9 dni pracy pod rząd, więc z aktualizacją strony, proszę o cierpliwość) na jesienną stronę też wkrótce zamienię, ale nie wyrobiłam dziś. Dobrej nocy ! :) Quote
Recommended Posts