słodkokwaśna Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Russo jest po kastracji i czuje się wybornie, to po niedzieli zrobię mu sesję zdjęciową razem z Didżejem. A to już Czina, która wg weta może mieć problemy z tarczycą ...ale dopiero badanie krwi nam to okaże. Ma 3-4 lata i jest kochana , ale z dystansem do nowych osób. Spokojna i wyciszona...na razie. Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Sanduś , biega na spacery i nawet ochoczo zaczepia ...chyba do zabawy, ale szybko się zaraz wycofuje. Pozytywny psiak do psów i ciągle merda ogonkiem:) Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Mamy też 3 nowe psy,: Wczoraj od weta trafiła sunia troszeczkę bulinka ...z cieczką . Wesoła i towarzyska grubaska:) ma ok 2-3 lata i imię Dana:) Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Dziś trafiła sunia z sideł tzn. zaplątała się w druty z ogrodzenia i nie mogła wyjść , jeden z drutów wbił się jej w łapkę. Bidulka jest urocza i słodka:) młoda,ok 2-3 lata. Thera:) jeszcze jeden psiak trafił, ale nie ma zdjęć. trochę dziwny/// biega wokół swojego ogona i dziwnie się patrzy. Na smyczy się rzuca. Quote
Istar19 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 piękne psiaki i zdjecia :) jutro postaram się stronę ogarnąć przed pracą - a jak nie przed to po skończę....niestety teraz ciągnę pracę po 6 dni w tyg i nie wyrabiam czasowo...bo do tego do niedzieli mam w sumie 6 psów pod dachem ;) ale w ndz już tylko nasza 4 zostaje....bo Zuzie teraz mamy "na stałe" bo tata wyjechał i jak to sam stwierdził...nie wie kiedy wróci ^^' przez wakacje nie robiłam bazarków, ale jakoś w pierwsze dwa tyg września bazarek powstanie...mam całą szafę - bazarkowy schowek - ciuchów. główonie tych od Ciebie i nie tylko i muszę coś z nimi zrobić ;) oby się coś na bazarku wyprzedało ! Quote
Istar19 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 a te nowe psiaki to jaki mają status? kwarantanna? czy już po ? szczepione, odrobaczone itp ? :) nie chce pomieszać Quote
słodkokwaśna Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Tyko Czina jest szczepiona i odrobaczona. pozostałe na kwarantannie. Mnie jakiś wirus zaatakował, to przepraszam jak mi się nie uda wejść na dogo w najbliższym czasie. Quote
słodkokwaśna Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Piesy w nowych domach:) Cudowna , niesamowicie urocza Reja:) Enter, miłośnik zabawy:) Słodki Alanek:) Niech Wasze życie będzie takie piękne i szczęśliwe jak Wy Jesteście. Quote
słodkokwaśna Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Nowy piesol to Cyklon, ok 3 lata ale charakterek ma trochę jak właśnie cyklon...znienacka potrafi dziabnąć . Na razie się przygląda i obszczekuje wszystko . Ale po zachowaniu widać, że to pies z łańcucha. Nigdy nie był pewnie puszczany, bo cały czas kręci się w kółko . Quote
słodkokwaśna Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Opisałam się całą czapkę co dziś się działo i znikło/////:( Teraz już padam i mam gdzieś pisanie....już mnie to dogo denerwuje:( Tylko to co ważne napiszę. Russo, wesoły , zabawowy . Ładnie chodzi na smyczy. Grzeczny, tylko z dawką pozytywnej energii. Quote
słodkokwaśna Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Djdżej, grzeczny, usłuchany, towarzyski i pełen radości.:) Quote
słodkokwaśna Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Jeszcze na koniec proszę o obejrzenie tego teledysku. Świetna dziewczyna z talentem, która potrzebuje wsparcia. Ma od nas sunię. Quote
Recommended Posts