słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Masakra z tą dogomanią:( ciągle mi ostatni post wyskakuje i nie mogę usunąć zdjęć:( Raduś ostatnio niedomagał:( ale jest lepiej . Dostał kroplówki i leki na wzmocnienie i znowu nabrał siły do życia, ale zupełnie nie wiem dlaczego tak zaniemógł. Bo jak wet go badał, to już było lepiej...jedynie nie je tak jak dawniej , nie rzuca się na jedzonko i szybko zjada, tylko liże ...tak jakby nie mógł gryźć i ruszać szczęką. Dostaje dlatego puszkę rozdziabdzianą z wodą. Może miał udar??? Mamy nowe psiaki: piesek na zdjęciach Gutek :) na razie grzeczny i spokojny . ok 4lata. Jest taki w okolicach kolan. Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Jeju ta dogo... Edi, jak coś to kasuj poprzednie zdjęcia z postów - znaczy Odusi i Reno - już je mam, to się nie martw, że znikną ;) a jak to nic nie da i dalej będzie Ci ciężko wstawiać zdjęcia to wyślij mi je mailem ;) Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 duuuubel , czyli jak zwykle :D edit: 5 zdjeć Gutka już mam ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 10 minut temu, Istar19 napisał: duuuubel , czyli jak zwykle :D właśnie kasuje wszystkie 24foty przy każdym poście:( zamiast ułatwianie pracy , to nam jeszcze dokładają:( Zdjęcia dziś chciałam ładne zrobić, ale to tak jest , że jak ja chcę to aparat nie! I dziś było podobnie , albo ludzie przyjeżdżają albo coś innego się dzieje...a dziś było wszystko: aparat, ludzie i Raduś. To fotki takie sobie, tylko Dylanek ma w miarę ładne:) Zaczynam od Lubaśnej Luby:)' Już smycz opanowana, zawołanie na komendę również , jedynie się rozbrykała , rządzić i bawić się jej chce:) Młodość ;) Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 dogo niestety się popsuło i nie wiadomo, czy naprawiają czy nie...ale jakoś trza sobie radzić ;) Piękna Luba! i zdjęcia już mam.. ogólnie wszystkie zdjęcia jutro na stronie wylądują :) Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 17 minut temu, Istar19 napisał: duuuubel , czyli jak zwykle :D a teraz kasowałam 29 fot:( i to każde pojedynczo Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 dobra, mam zdjęcia które wstawiłaś dotychczas, więc kasuj do woli ...tylko cierpliwość nas uratuje... a spr skasować zdjęcia i w poście tylko coś napisać (nie wstawiaj owych zdjęć) i dopiero w następnym poście wstaw nowe zdjęcia...może wtedy już znikną tamte zdjęcia z odpowiedzi Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 O 30.09.2016 o 20:37, Istar19 napisał: duuuubel , czyli jak zwykle :D a teraz kasowałam 29 fot:( teraz 44 :( co ja mam zrobić??? bo nie mogę zdjęć dodawać....? KUŹNA!!!!! Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 jak wyżej napisałam, spr tak: skasuj foty z odpowiedzi, napisz jakiekolwiek zdanie/słowo i wyślij tylko takiego posta może wtedy się będzie się tylko to zdanie powtarzać a nie zdjęcia...warto spr ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 nawet,, zaznacz wszystko'' nie działa:( Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 skasowałam 44 i nadal są:( Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 jak wyżej napisałam, spr tak: skasuj foty z odpowiedzi, napisz jakiekolwiek zdanie/słowo i wyślij tylko takiego posta może wtedy się będzie się tylko to zdanie powtarzać a nie zdjęcia...warto spr ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 O 30.09.2016 o 21:06, Istar19 napisał: jak wyżej napisałam, spr tak: skasuj foty z odpowiedzi, napisz jakiekolwiek zdanie/słowo i wyślij tylko takiego posta może wtedy się będzie się tylko to zdanie powtarzać a nie zdjęcia...warto spr ;) skasowałam 44 i nadal są:( nic to nie daje:( cały czas tak robię Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 to naprawdę będzie lepiej jak mi na maila wyślesz...po parę zdjęć da radę - spr 10 zdjęć wysłać, jak nie przejdą bo będą mieć za duży rozmiar to wysyłaj po mniej :) tez chwilę zajmie to, ale chyba jednak krócej będzie Quote
Istar19 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 to naprawdę będzie lepiej jak mi na maila wyślesz...po parę zdjęć da radę - spr 10 zdjęć wysłać, jak nie przejdą bo będą mieć za duży rozmiar to wysyłaj po mniej :) tez chwilę zajmie to, ale chyba jednak krócej będzie Quote
andzia69 Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 chyba mam de ya vu :) :) to coś czarne jak nasz Edi - nie? Quote
andzia69 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 nie ogarniam dogomanii po zmianach :( pierdzieli głupoty, a to postów nie można dodać, a to zmienić, a to zdjęć...coraz gorzej tu :( Quote
słodkokwaśna Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 O 7.10.2016 o 19:37, andzia69 napisał: nie ogarniam dogomanii po zmianach :( pierdzieli głupoty, a to postów nie można dodać, a to zmienić, a to zdjęć...coraz gorzej tu :( d..a blada:((( no właśnie !!!!! dlatego to Twoje de ya vu Quote
amalfi Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 To wygląda, jakby się zdjęcia w stopce zapisały. Quote
słodkokwaśna Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 O 7.10.2016 o 19:37, andzia69 napisał: nie ogarniam dogomanii po zmianach :( pierdzieli głupoty, a to postów nie można dodać, a to zmienić, a to zdjęć...coraz gorzej tu :( ............................ Quote
Recommended Posts