Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masakra z tą dogomanią:( ciągle mi ostatni post wyskakuje i nie mogę usunąć zdjęć:(

Raduś ostatnio niedomagał:( ale jest lepiej . Dostał kroplówki i leki na wzmocnienie i znowu nabrał siły do życia, ale zupełnie nie wiem dlaczego tak zaniemógł.

Bo jak wet go badał, to już było lepiej...jedynie nie je tak jak dawniej , nie rzuca się na jedzonko i szybko zjada, tylko liże ...tak jakby nie mógł gryźć i ruszać szczęką. 

Dostaje dlatego puszkę rozdziabdzianą z wodą. 

Może miał udar???

Mamy nowe psiaki:

piesek na zdjęciach Gutek :) na razie grzeczny i spokojny . ok 4lata. Jest taki w okolicach kolan.

IMG_0003 (800x533).jpg

IMG_0005 (800x533).jpg

IMG_0001 (800x533).jpg

IMG_0009 (800x533).jpg

IMG_0010 (800x533).jpg

Posted

Jeju ta dogo...

Edi, jak coś to kasuj poprzednie zdjęcia z postów - znaczy Odusi i Reno - już je mam, to się nie martw, że znikną ;)

a jak to nic nie da i dalej będzie Ci ciężko wstawiać zdjęcia to wyślij mi je mailem ;)

Posted

10 minut temu, Istar19 napisał:

duuuubel , czyli jak zwykle :D

właśnie kasuje wszystkie 24foty przy każdym poście:(  zamiast ułatwianie pracy , to nam jeszcze dokładają:(

Zdjęcia dziś chciałam ładne zrobić, ale to tak jest , że  jak ja chcę to aparat nie!

I dziś było podobnie , albo ludzie przyjeżdżają albo coś innego się dzieje...a dziś było wszystko: aparat, ludzie i Raduś.

To fotki takie sobie, tylko Dylanek ma w miarę ładne:)

Zaczynam od Lubaśnej Luby:)'

Już smycz opanowana, zawołanie na komendę również , jedynie się rozbrykała , rządzić i bawić się jej chce:) Młodość ;)

IMG_0012 (797x800).jpg

IMG_0016 (800x779).jpg

IMG_0017 (800x797).jpg

IMG_0018 (800x800).jpg

IMG_0020 (800x533).jpg

Posted

dogo niestety się popsuło i nie wiadomo, czy naprawiają czy nie...ale jakoś trza sobie radzić ;) Piękna Luba! i zdjęcia już mam..

ogólnie wszystkie zdjęcia jutro na stronie wylądują :)

Posted

dobra, mam zdjęcia które wstawiłaś dotychczas, więc kasuj do woli ...tylko cierpliwość nas uratuje...

a spr skasować zdjęcia i w poście tylko coś napisać (nie wstawiaj owych zdjęć) i dopiero w następnym poście wstaw nowe zdjęcia...może wtedy już znikną tamte zdjęcia z odpowiedzi

Posted

jak wyżej napisałam, spr tak: skasuj foty z odpowiedzi, napisz jakiekolwiek zdanie/słowo i wyślij tylko takiego posta

może wtedy się będzie się tylko to zdanie powtarzać a nie zdjęcia...warto spr ;)

Posted

jak wyżej napisałam, spr tak: skasuj foty z odpowiedzi, napisz jakiekolwiek zdanie/słowo i wyślij tylko takiego posta

może wtedy się będzie się tylko to zdanie powtarzać a nie zdjęcia...warto spr ;)

Posted
O 30.09.2016 o 21:06, Istar19 napisał:

skasowałam 44 i nadal są:(

nic to nie daje:( cały czas tak robię

Posted

to naprawdę będzie lepiej jak mi na maila wyślesz...po parę zdjęć da radę - spr 10 zdjęć wysłać, jak nie przejdą bo będą mieć za duży rozmiar to wysyłaj po mniej :) tez chwilę zajmie to, ale chyba jednak krócej będzie

Posted

to naprawdę będzie lepiej jak mi na maila wyślesz...po parę zdjęć da radę - spr 10 zdjęć wysłać, jak nie przejdą bo będą mieć za duży rozmiar to wysyłaj po mniej :) tez chwilę zajmie to, ale chyba jednak krócej będzie

Posted
O 7.10.2016 o 19:37, andzia69 napisał:

nie ogarniam dogomanii po zmianach :( pierdzieli głupoty, a to postów nie można dodać, a to zmienić, a to zdjęć...coraz gorzej tu :(

d..a blada:(((

no właśnie !!!!!

dlatego to Twoje de ya vu

• 3 weeks later...