Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, jaki piękny jest ten skrzywdzony psiaczek.... Życzę Ci najlepszego domeczku na świecie! Bez oczek też da się szczęśliwie spędzić życie! Brawo Emir! Brawo pabianickie wolontariuszki!

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ciocia Gosia
Posted

Małgorzata Gulczyńska napisał(a):
Ja go dzisiaj zawiozę do Warszawki bo i tak jadę do Ząbek. Będę dość późno- mam nadzieję, że może uda mi się zobaczyć przyszłą właścicielkę. Muszę mu poszukać jakieś poduchy aby było mu mięciutko... Mam nadzieję, że dobrze zniesie podróż. Dam Wam znać w poniedziałek jak poszło.

Przepraszam ludziska- ja zakręcony człowiek jestem. Pomyliłam wątki. Ale wstyd...

Posted

napotkałam fajną sprawę tylko szkoda, że tak późno, a mianowicie
Ludzie z Warszawy, prywatni, nie fundacja postanowili nakręcić program tv o adopcjach schroniskowych. Każdy 25min program będzie poświęcony jednej adopcji, czyli wizyta przed adopcyjna, wizyta ludzi w schronisku i wizyta psa w domu, a być może po czasie też wrócą do nich zobaczyć jak się pies miewa. No i szukają takich sprawdzonych adopcji. Ludzie obojętni czy młodzi, czy seniorzy, rodziny czy single. Byle w promieniu max 200km od Warszawy. jeśli w najbliższym czasie kilku dni lub kilku tyg trafi wam się taka adopcja, a ludzie wyrażą zgodę aby to nagrać to kontaktujcie się z ta osobą. Kontakt do tej osoby, która się tym zajmuje:
[email protected] tel. 604 50 74 76
a oto ich fB; http://www.facebook.com/pages/Hacker/300292469983344

Posted

[quote name='piechcia15']oo kurde... ale on u nas chyba nic nie niszczył, a tez był w pokoju i miał pole do działania:(

Wiesz to jest proste wytłumaczenie, tylko cicho nie mówię głośno bo mnie Emir udusi. Powiem tak od siebie, z moich obserwacji osobistych zresztą. Emir, tak ta "groźna i niedobra dla ludzi" Emir wymięka jak jest psiak, szczególnie skrzywdzony psiak, im bardziej skrzywdzony tym bardziej. Śmiem twierdzić że i uwierz wiem co mówię (ciiiii) że on po prostu jest rozpieszczany i wie że serce Emirowej wymięka z jego powodu to i sobie pozwala ot i co. Myślę, że nawet zaczął Emir kontrolować i mam na to dowód. Loluś bardzo dokładnie przejrzał kalendarz z notatkami, zapiskami Emir, efekt na zdjęciu - widac uznał że jakieś terminy mu nie pasują:

[quote name='bira']Widocznie chciał się pokazać, że pracowity z niego chłopak :loveu:

No myślę że to tez miało wpływ. Ambitny jest więc chce "zarobić" na siebie. Umęczony "ciężką pracą" zległ na podłodze...

• 2 weeks later...
Posted

Hihi, no tak, widzę że mały rozbestwił się w najlepsze.. :)
Aż się serce kraje jak się czyta jego historię, ale cudownie widzieć go takiego radosnego :)

Posted

a czy coś w sprawie adopcji się ruszyło? jakie są plany? pisała do mnie jedna pani zainteresowana adopcją ale odesłałam ją do fundacji.
Przypomniało mi się że jest jeszcze parę groszy na koncie naszej skarpety dla Lolka, czy mam je przelać na konto fundacji?
bo nie chcę wyjść na oszusta:)

Posted

[quote name='piechcia15']a czy coś w sprawie adopcji się ruszyło? jakie są plany? pisała do mnie jedna pani zainteresowana adopcją ale odesłałam ją do fundacji.
Przypomniało mi się że jest jeszcze parę groszy na koncie naszej skarpety dla Lolka, czy mam je przelać na konto fundacji?
bo nie chcę wyjść na oszusta:)[/QUOTE]

Piechcia nie żartuj, wiesz jak ktoś uznaje ze Ty i majqa jesteście oszustkami to cos z nim nie tak :).

Do adopcji sa chętni dla Lolusia, ale pókio co nie zapadły decyzje, ma mieć jeszcze jakieś badanie. Kasa niestety nadal potrzebna tym bardziej że sytuacja finansowa Fundacji jest że tak powiem tragiczna. Myśę że w poniedziałek/wtorek coś więcej napiszę. Niestety w ostatnich dniach minionego tygodnia odciągneły mnie inne tematy, nie miałam już czasu na aktualizacje Lolka. Ale nadgonię :)

Posted

ok to w takim razie zaraz wykonam przelew na konto fundacji na kwotę 80zł.
a czemu tak zwlekają z adopcją Lolka?przez te badania?nie mógłby tych badań odbywać już w domu?

edit
już przelałam i jak tylko zaksięgują wpłatę to wyślę ci plik do przerobienia i wstawimy tutaj foto dla potwierdzenia:)

Posted

[quote name='piechcia15']ok to w takim razie zaraz wykonam przelew na konto fundacji na kwotę 80zł.
a czemu tak zwlekają z adopcją Lolka?przez te badania?nie mógłby tych badań odbywać już w domu?

edit
już przelałam i jak tylko zaksięgują wpłatę to wyślę ci plik do przerobienia i wstawimy tutaj foto dla potwierdzenia:)[/QUOTE]

Trzeba domki sprawdzić i to na wylot przenicowac, Lolus musi trafic super. Dzięki. Ślij jasne zawsze nie tylko to ale jak potrzebujesz przerobić pdfa na obrazek.

Posted

Dom na pewno w Warszawie - żeby był na oku Emira :)
Jak będę wiedziała coś więcej to dam znać.

Wiem tylko, że domek sprawdzony, przeszedł weryfikację i mały jeszcze w tym tygodniu zmienia adres.

Posted

[quote name='modliszka84']Dom na pewno w Warszawie - żeby był na oku Emira :)
Jak będę wiedziała coś więcej to dam znać.

Wiem tylko, że domek sprawdzony, przeszedł weryfikację i mały jeszcze w tym tygodniu zmienia adres.[/QUOTE]
Wspaniale!
Lolusiu szczęścia w nowym domku życzę. :loveu: