Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie prof. Kiełbowicz nie jest zwykłym wetem, to jeden z lepszych specjalistów jeśli chodzi o okulistykę w Polsce. Tak samo jak dr. Garncarz. Obaj pracują na wydziałach wet. z tą różnicą, że jeden w Warszawie a drugi we Wrocławiu.

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skoro blizej i juz umowiony to tylko sie cieszyc pozostaje. :)
domyslam sie ze dr Garncarz i dr Kolbowicz to ten sam swietny poziom. :)
A czas dla Lolka oczek wazny jest.
Patrze na te zdjecia.. i zaplakac sie idze..
On jest taki bezradny na nich i tak laknacy czyjegos ciepla..

Posted

Biedulek, taki młodziutki, a już tyle wycierpiał... :-(

Wrzuciłam info o spanielku na forum spanielowe.
Na pewno coś wpłacę na leczenie malucha.

Trzymam kciuki, żeby udało się uratować chociaż jedno oczko! :kciuki: :kciuki:

Posted

na FB pojawił sie temat transportu. Trasa Pabianice-Zabia Wola rozumiem? Ja mieszkam powiedzmy po środku i mogłabym dzieciaka przewiezc ale niestety potrzebna skłądka na paliwo bo ciezki miesiac... wyszloby jakies 60zł w obie strony. czekam na info, jakby co gg 13392213 lub 530 501 430. moge po poludniu albo w piatek od rana

Posted

oleska napisał(a):
na FB pojawił sie temat transportu. Trasa Pabianice-Zabia Wola rozumiem? Ja mieszkam powiedzmy po środku i mogłabym dzieciaka przewiezc ale niestety potrzebna skłądka na paliwo bo ciezki miesiac... wyszloby jakies 60zł w obie strony. czekam na info, jakby co gg 13392213 lub 530 501 430. moge po poludniu albo w piatek od rana

A czy dałoby radę powiązać ten transport do samej Warszawy. W schronie w Pabianicach jest też struszek niewidomy i jest dom tymczasowy w Wawie? Szukamy transportu. Mogę sie dorzucić do transportu?

Posted

checi sa ale temat nie jest realny za jednym razem. po 1 mam samochod typowo osobowy, nie wstawie klatki. Bede prawdopodobnie jechac sama ew z siostra, nie ogarne dwoch psow w drodze ponad 120km. Moge pojechac w pt z rana z terierem za ta sama kwote.

Posted

oleska - z tego co mi wiadomo to piechcia się już z Tobą skontatowała i transport jest umówiony na jutro.
Mój TZ wyciągnie malucha ze schronu przed 17:00 i u nas będzie czekac na Ciebie.

Jeśli chodzi o kasę na transport to na konto pabianickiej skarpety

37 1140 2004 0000 3902 6530 4732
Piechowska Magda
Pabianice 95-200
tytuł "spaniel+ login z dogo"

Na to konto zbieramy tylko na transport. Nadwyżkę przekażemy na konto Emira.

Posted

tak umowione jestesmy na jutro ja powinnam byc w pabianicach kolo 18, troche pozno (bede sie starac byc jak najszybciej).
kasa mam nadzieje, ze sie uda zebrac, jak nie bedziemy cos myslec.

Posted

Cieszę się, że maluch niedługo dotrze do Emira.

Dziewczyny mam tylko malutką podpowiedź od właścicielki niewidomego spanielka:

"Dziewczyny, ja chciałam tylko napisać, że w przypadku niewidomego psa znacznie łatwiej jest go wyprowadzać na szelkach - wiem po swoim Leonku. Kontrola nad psem jest wtedy łatwiejsza i nie ciąga się go za szyję niepotrzebnie ".

Posted

Hej,

czy pieniądze wpłacane na to konto, będą przeznaczone również na leczenie pieska :

Piechowska Magda
Pabianice 95-200

Posted

inf z facebooka : Jutro poznym popołudniem jade do Pabianic po malego a potem do Emira. Zbieramy na transport na nr konta: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732
Piechowska Magda
Pabianice 95-200
tytuł "spaniel+ login z dogo" lub "spaniel + login FB (dane)" ew nadwyzka bedzie przekazana Emirowi dla malego (na transport potrzeba 60zl)

Posted

UWAGA!!! syt sie komplikuje. Nie odłowiono psa który koczuje w rowie i jak sie okazało przy martwym towarzyszu. Ktos brutalnie wyrzucil (pewnie z samochodu) dwa psy i jeden wpadl pod samochod, ten zywy pilnuje martwego. Jade zaraz znow na miejsce probowac go zlapac jesli nic sie dzis nie da zrobic a jutro nie odlowia go do hotelu to bede musiala znow jechac po pracy. http://www.facebook.com/event.php?eid=226277110771552 to wydarzenie i informacje. jak wroce to napisze wiecej

Posted

zlota_roza napisał(a):
Hej,

czy pieniądze wpłacane na to konto, będą przeznaczone również na leczenie pieska :

Piechowska Magda
Pabianice 95-200

Na to konto prosimy o wpłaty tylko na transport. Oczywiście wszystko to co zostanie po opłaceniu paliwa będzie przekazane na konto fundacji emir czyli na leczenie malucha.

Posted

oleska napisał(a):
UWAGA!!! syt sie komplikuje. Nie odłowiono psa który koczuje w rowie i jak sie okazało przy martwym towarzyszu. Ktos brutalnie wyrzucil (pewnie z samochodu) dwa psy i jeden wpadl pod samochod, ten zywy pilnuje martwego. Jade zaraz znow na miejsce probowac go zlapac jesli nic sie dzis nie da zrobic a jutro nie odlowia go do hotelu to bede musiala znow jechac po pracy. http://www.facebook.com/event.php?eid=226277110771552 to wydarzenie i informacje. jak wroce to napisze wiecej

Nie bardzo rozumiem, czy ma to związek z jutrzejszym transportem małego?