Behemot Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Uwaga! Ponieważ nagrody dla zdobywców pierwszych trzech miejsc będę wysyłała zwykłą pocztą, proszę autorów wszystkich zdjęć nominowanych w tej edycji konkursu o powiadomienie mnie na PW, czy - w razie wygranej - udostępnią mi swoje adresy domowe. (Nie musicie ich podawać już teraz, wystarczy sama zgoda). Jeśli ktoś nie zechce podać swojego adresu domowego, otrzyma wersję nagrody w postaci elektronicznej - a więc nieco "uboższą" ;-) Quote
Behemot Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Evelina napisał(a): Ja robie tak samo :lol: i chyba poprosze o PW przypominajace o zblizajacym sie zakonczeniu glosowania :oops: OK, tylko przypomnij mi, żebym Ci o tym przypomniała :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Behemot napisał(a):OK, tylko przypomnij mi, żebym Ci o tym przypomniała :evil_lol: I ja też zagłosowałam i mam nadzieję, że obędzie się bez poprawek;) Quote
loozerka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale czy tak formalne podejscie do zabawy jest konieczne :D? Tym bardziej, ze nie samych zdjęc dotyczy a sposobu glosowania, ktore łatwo powtórzyć, bo kawał czasu jeszcze :)) Quote
Behemot Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 APSA napisał(a):A czy zmiana regulaminu w trakcie trwania konkursu jest zgodna z regulaimnem? :shake: Toż nawet w naszym "państwie prawa" prawo nie działa wstecz :roll: Uwierz mi, że wprowadzenie tej zmiany było konieczne..... loozerka napisał(a):Ale czy tak formalne podejscie do zabawy jest konieczne :D? Tym bardziej, ze nie samych zdjęc dotyczy a sposobu glosowania, ktore łatwo powtórzyć, bo kawał czasu jeszcze :)) Nie ma szans, by ktoś zagłosował po raz drugi, wszystko jest pod kontrolą :cool3: Quote
loozerka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Behemot, ja nie o tym, ze ktoś ma drugi raz oddac głos w tym glosowaniu, chodziło mi o to, ze jest dużo czasu, wiec te osoby, ktorych glos ewentualnie z powodu zmian w regulaminie został uznany za niewazny, moge ponownie zagłosowac, juz tym razem wg. nowego regulaminu :) I stwierdziłam, ze pomysł Flaire jest swietny. Ja tak zawsze robie z elementami do wyposażenia wnetrz, meblami, kafelkami, jesli podoba mi sie zbyt wiele rzeczy, ogladam kilkakrotnie i w koncu zostaje to, co sie nie nudzi i nadal podoba :) Quote
Behemot Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 loozerka napisał(a):Behemot, ja nie o tym, ze ktoś ma drugi raz oddac głos w tym glosowaniu, chodziło mi o to, ze jest dużo czasu, wiec te osoby, ktorych glos ewentualnie z powodu zmian w regulaminie został uznany za niewazny, moge ponownie zagłosowac, juz tym razem wg. nowego regulaminu :) Na to liczę :lol: Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 zdjęcia są tak wspaniałe i śliczne że naprawde miałam spory dylemat każdemu chciałam dać te 7 pkt ale cóż nie dało się a szkoda;/ każde zdjęcie jest wspaniale ma w sobie urok a przyniektórych sporo się uśmiałam to naprawde trudny wybór Quote
Psiarka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kurcze no... Nie mogę się zdecydować... W ruch poszły kartki, długopis... I dalej nie jestem zdecydowana. Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Kto jest autorką zdjęcia Koki :Torpeda"? Niedźwiedzica, tak? Chciałam napisać na niej PW, ale nie ma takiego użytkownika :roll: Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dochodzimy do półmetka głosowania.... emocje rosną.... i powiem Wam tylko tyle, że obecny "laureat" ma już prawie 100 punktów! :lol: A wszystko jeszcze może się wydarzyć..... :lol: Quote
loozerka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Behemot, mi sie zawsze wydawalo, ze niedzwiedzica, to był tytuł tego zdjecia, jak teraz zobaczylam w konkursie, to sie zdziwilam, mam wrazenie, ze w miesiacu, w ktorym wygrał, albo w takim zbiorczym topiców z wygranymi zdjeciami , było inaczej... Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 loozerka napisał(a):Behemot, mi sie zawsze wydawalo, ze niedzwiedzica, to był tytuł tego zdjecia, jak teraz zobaczylam w konkursie, to sie zdziwilam, mam wrazenie, ze w miesiacu, w ktorym wygrał, albo w takim zbiorczym topiców z wygranymi zdjeciami , było inaczej... OMG.... ja mam zapisane: Modeka: Koka, autorka: niedźwiedzica, tytuł: "Torpeda".... :roll: Quote
loozerka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wiesz, nie wykluczam, ze ja się ta niedzwiedzica zasugerowalam, bo na zdjeciu, nad woda to jak niedzwiedz wyglada... Quote
panienkabubu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A czy np. moge zagłosowac na swoje zdjecie? Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 panienkabubu napisał(a):A czy np. moge zagłosowac na swoje zdjecie? Hmmm... Tu mnie zagięłaś... Dooobra, głosuj :lol: (dla pełnej jasności, w edycjach miesięcznych nie będzie to dozwolone). Quote
panienkabubu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):Hmmm... Tu mnie zagięłaś... Dooobra, głosuj :lol: (dla pełnej jasności, w edycjach miesięcznych nie będzie to dozwolone). :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ali26762 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Autorką zdjęcia pt. Torpeda jest niedzwiedzica. Z małej litery i bez polskich znaków :) Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Ali26762']Autorką zdjęcia pt. Torpeda jest niedzwiedzica. Z małej litery i bez polskich znaków :) Dzięki! :lol: Quote
KropkaKropka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A czy można każdemu zdjęciu przyznać 7 pkt. ?????? :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nigdy sie nie zdecydujeee :shake: :shake: :placz: Quote
Evelina Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 KropkaKropka napisał(a):A czy można każdemu zdjęciu przyznać 7 pkt. ?????? :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nigdy sie nie zdecydujeee :shake: :shake: :placz:Ja chyba znalazlam metode na glosowanie :evil_lol: Wybieram siedem zdjec, ktore jakos za mna laza i odkleic sie nie chca. Co do kolejnosci przeprowadze konsultacje z rodzina pokazujac im tylko te siodemke :lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Evelina napisał(a):Ja chyba znalazlam metode na glosowanie :evil_lol: Wybieram siedem zdjec, ktore jakos za mna laza i odkleic sie nie chca. Co do kolejnosci przeprowadze konsultacje z rodzina pokazujac im tylko te siodemke :lol: Poproś Thally, żeby dokonała wyboru - będzie najbardziej obiektywnie :evil_lol: Quote
Evelina Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):Poproś Thally, żeby dokonała wyboru - będzie najbardziej obiektywnie :evil_lol:Ty to masz glowe :cool2: Przybory do loterii przeciez mam :sweetCyb: Bede glosowala : 1. Numer en-ty psu z gardla wyjety :evil_lol: 2. .... Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Evelina napisał(a):Ty to masz glowe :cool2: Przybory do loterii przeciez mam :sweetCyb: Bede glosowala : 1. Numer en-ty psu z gardla wyjety :evil_lol: To ja już dokończę, żebyś się nie męczyła :lol: 2. Numer en-ty przez psa połkniety i z pupy wyciągnięty dostanie 7 punktów :jumpie: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 zawzięłam się i zagłosowałam :lol: wszystkie fotki rewelacyjne :evil_lol: Quote
Recommended Posts