Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

Posted

Uwaga! Ponieważ nagrody dla zdobywców pierwszych trzech miejsc będę wysyłała zwykłą pocztą, proszę autorów wszystkich zdjęć nominowanych w tej edycji konkursu o powiadomienie mnie na PW, czy - w razie wygranej - udostępnią mi swoje adresy domowe. (Nie musicie ich podawać już teraz, wystarczy sama zgoda). Jeśli ktoś nie zechce podać swojego adresu domowego, otrzyma wersję nagrody w postaci elektronicznej - a więc nieco "uboższą" ;-)

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelina napisał(a):

Ja robie tak samo :lol: i chyba poprosze o PW przypominajace o zblizajacym sie zakonczeniu glosowania :oops:

OK, tylko przypomnij mi, żebym Ci o tym przypomniała :evil_lol:

Posted

Ale czy tak formalne podejscie do zabawy jest konieczne :D? Tym bardziej, ze nie samych zdjęc dotyczy a sposobu glosowania, ktore łatwo powtórzyć, bo kawał czasu jeszcze :))

Posted

APSA napisał(a):
A czy zmiana regulaminu w trakcie trwania konkursu jest zgodna z regulaimnem? :shake:
Toż nawet w naszym "państwie prawa" prawo nie działa wstecz :roll:

Uwierz mi, że wprowadzenie tej zmiany było konieczne.....

loozerka napisał(a):
Ale czy tak formalne podejscie do zabawy jest konieczne :D? Tym bardziej, ze nie samych zdjęc dotyczy a sposobu glosowania, ktore łatwo powtórzyć, bo kawał czasu jeszcze :))

Nie ma szans, by ktoś zagłosował po raz drugi, wszystko jest pod kontrolą :cool3:

Posted

Behemot, ja nie o tym, ze ktoś ma drugi raz oddac głos w tym glosowaniu, chodziło mi o to, ze jest dużo czasu, wiec te osoby, ktorych glos ewentualnie z powodu zmian w regulaminie został uznany za niewazny, moge ponownie zagłosowac, juz tym razem wg. nowego regulaminu :)
I stwierdziłam, ze pomysł Flaire jest swietny. Ja tak zawsze robie z elementami do wyposażenia wnetrz, meblami, kafelkami, jesli podoba mi sie zbyt wiele rzeczy, ogladam kilkakrotnie i w koncu zostaje to, co sie nie nudzi i nadal podoba :)

Posted

loozerka napisał(a):
Behemot, ja nie o tym, ze ktoś ma drugi raz oddac głos w tym glosowaniu, chodziło mi o to, ze jest dużo czasu, wiec te osoby, ktorych glos ewentualnie z powodu zmian w regulaminie został uznany za niewazny, moge ponownie zagłosowac, juz tym razem wg. nowego regulaminu :)

Na to liczę :lol:

Posted

zdjęcia są tak wspaniałe i śliczne że naprawde miałam spory dylemat każdemu chciałam dać te 7 pkt ale cóż nie dało się a szkoda;/ każde zdjęcie jest wspaniale ma w sobie urok a przyniektórych sporo się uśmiałam to naprawde trudny wybór

Posted

Dochodzimy do półmetka głosowania.... emocje rosną.... i powiem Wam tylko tyle, że obecny "laureat" ma już prawie 100 punktów! :lol:

A wszystko jeszcze może się wydarzyć..... :lol:

Posted

Behemot, mi sie zawsze wydawalo, ze niedzwiedzica, to był tytuł tego zdjecia, jak teraz zobaczylam w konkursie, to sie zdziwilam, mam wrazenie, ze w miesiacu, w ktorym wygrał, albo w takim zbiorczym topiców z wygranymi zdjeciami , było inaczej...

Posted

loozerka napisał(a):
Behemot, mi sie zawsze wydawalo, ze niedzwiedzica, to był tytuł tego zdjecia, jak teraz zobaczylam w konkursie, to sie zdziwilam, mam wrazenie, ze w miesiacu, w ktorym wygrał, albo w takim zbiorczym topiców z wygranymi zdjeciami , było inaczej...

OMG.... ja mam zapisane: Modeka: Koka, autorka: niedźwiedzica, tytuł: "Torpeda".... :roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czy np. moge zagłosowac na swoje zdjecie?

Hmmm... Tu mnie zagięłaś... Dooobra, głosuj :lol: (dla pełnej jasności, w edycjach miesięcznych nie będzie to dozwolone).

Posted

KropkaKropka napisał(a):
A czy można każdemu zdjęciu przyznać 7 pkt. ?????? :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nigdy sie nie zdecydujeee :shake: :shake: :placz:
Ja chyba znalazlam metode na glosowanie :evil_lol:
Wybieram siedem zdjec, ktore jakos za mna laza i odkleic sie nie chca.
Co do kolejnosci przeprowadze konsultacje z rodzina pokazujac im tylko te siodemke :lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Ja chyba znalazlam metode na glosowanie :evil_lol:
Wybieram siedem zdjec, ktore jakos za mna laza i odkleic sie nie chca.
Co do kolejnosci przeprowadze konsultacje z rodzina pokazujac im tylko te siodemke :lol:

Poproś Thally, żeby dokonała wyboru - będzie najbardziej obiektywnie :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Poproś Thally, żeby dokonała wyboru - będzie najbardziej obiektywnie :evil_lol:
Ty to masz glowe :cool2:
Przybory do loterii przeciez mam :sweetCyb:
Bede glosowala :
1. Numer en-ty psu z gardla wyjety :evil_lol:
2. ....

Posted

Evelina napisał(a):
Ty to masz glowe :cool2:
Przybory do loterii przeciez mam :sweetCyb:
Bede glosowala :
1. Numer en-ty psu z gardla wyjety :evil_lol:

To ja już dokończę, żebyś się nie męczyła :lol:

2. Numer en-ty przez psa połkniety i z pupy wyciągnięty dostanie 7 punktów :jumpie: