kaja69 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Kava']slicznosci nasze wszystkie..... i maly Krecio towarzyszy Misce w spacerkach.... pokazuje jej pewnie gdzie co i jak.....[/QUOTE] Tam jest tajne przejście :) wszystkie psiaki z niego korzystaja :) tylko ja na około musze biegać :) Quote
toyota Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Wspaniałe zdjęcia. Takie naturalne, a Misia i Wilczuś to nawet mają romantyczne ujęcia. Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Asiu ,Misia w ogole kokietuje meskie towarzystwo :) Qrczę ,miałam cos napisać,rano mi sie przypomniało i zapomniałam,noooo:roll: Quote
bric-a-brac Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ładniutka Miśka :) Faktycznie kluseczka :) Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ładniutka Miśka :) Faktycznie kluseczka :)[/QUOTE] Oj tam kluseczka:roll: dostała teraz od małej karme odchudzającą:evil_lol: tzn inne też tymczasy moga się częstować,ale póki co dostaje tylko Miśka,wcina aż jej się uszy trzęsą,tylko,że ja się chyba nie nadaję na odchudzanie psów:shake: Miścę daję troszkę więcej niz się nalezy:razz:,no bo mi jej tak żal,ze może głodna teraz albo cóś...tylko nie krzyczcie:cool3: Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='bric-a-brac']Kaja :loveu:[/QUOTE] Czyli mam rozumieć ,że dobrze robie ??:) to jeszcze z pięc chrupków jej bede dorzucała z czystym sumieniem :) Quote
mala_czarna Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Misia to jest wypisz wymaluj jak moja Frotka. Bez przerwy głodna, ile by jej nie dać to chce więcej :) Ależ piękne te zdjęcia są. Wszystkie psiaki są super! Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='mala_czarna']Misia to jest wypisz wymaluj jak moja Frotka. Bez przerwy głodna, ile by jej nie dać to chce więcej :) Ależ piękne te zdjęcia są. Wszystkie psiaki są super![/QUOTE] Misia owszem apetyt ma ,ale nie rzuca się na żarełko,zjada wszystko nic nie zostawia,innym tez nie da,ale robi to naprawde dystyngowanie:) poza tym mamy rytuał...jak postawie miseczke nie ruszy dopóki nie pogłaskam i nie kucne przy niej :) Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Przyszły dzisiaj linki do aktywacji ogłoszeń dla Miski :) oczywiście aktywowałam :) Quote
mala_czarna Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 kaja69 napisał(a):Przyszły dzisiaj linki do aktywacji ogłoszeń dla Miski :) oczywiście aktywowałam :) O rany, tak szybko??? Bardzo się cieszę :) Mam nadzieję,że Misia się spodoba, i zakotwiczy w jakimś kochającym domu na stałe :) Quote
kaja69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 mala_czarna napisał(a):O rany, tak szybko??? Bardzo się cieszę :) Mam nadzieję,że Misia się spodoba, i zakotwiczy w jakimś kochającym domu na stałe :) Nikaragua ma tez odnowić allegro i nowe zdjęcia wstawi ...qrczę zeby tak świeta mogła juz spędzić u swoich ludzi ,ehhh tak sobie marzę... Quote
NikaEla Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 dla Miśki http://allegro.pl/show_item.php?item=1992187992 Quote
kaja69 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nikaragua napisał(a):dla Miśki http://allegro.pl/show_item.php?item=1992187992 I tu też wielkie ,wielkie dziękujęmy:loveu::loveu::loveu: Wczoraj zarzuciło mi pocztę ogłoszeniami dla Miśki:lol: Quote
Kava Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 bylam wlasnie w odwiedzinach u Miska i po drodze wpadam do Miski.... zycze dobrego czasu i sukcesow w ogloszeniach... Quote
Justyna Klimek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Zapraszam na całkiem nowy wątek całkiem nowego projektu: http://www.dogomania.pl/threads/2194...9#post18196809 Dzisiaj inauguracja! Czekam na uwagi :smile: Quote
mala_czarna Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Jak nasza Misiunia się ma? Czy chudnie aby trochę?? Okruszka to z niej nie zrobimy, ale tak 3-4 kg to by się przydało :p Quote
malagos Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ja tak po znajomości, na chwilkę, jako bdt zbieram na karmę dla Tiki - moze ktoś chce moje sprawdzone przepisy świateczne, kartofelkowe, sałatkowe, kluseczkowe.... http://www.dogomania.pl/threads/2193...1-na-Tik%C4%99 Quote
mala_czarna Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Nikaragua']dla Miśki http://allegro.pl/show_item.php?item=1992187992 Nie ma co, miła jestem. Zapomniałam pięknie podziękować za Allegro!!!:modla:Baaaardza dziękuję!!:Rose: Quote
NikaEla Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie ma co, miła jestem. Zapomniałam pięknie podziękować za Allegro!!!:modla:Baaaardza dziękuję!!:Rose: nie robię w oczekiwaniu na podziękowania :) tylko dlatego że jakoś wsiąkłam w wątki kaja 69 ;) Quote
kaja69 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Jak nasza Misiunia się ma? Czy chudnie aby trochę?? Okruszka to z niej nie zrobimy, ale tak 3-4 kg to by się przydało :p Misia ma się chyba dobrze:) nic nie mówi,ale widac ,ze coraz lepiej odnajduje sie u mnie...Do wczoraj jak leżała na posłanku to zawsze to była pozycja klasyczna,czyli na brzuszku,od wczoraj lezy rozwalona na całą długość na boczku:) dzisiaj rano ledwo sie przekręciła żeby zjeśc i dalej zaligała:) na podwórku biegac chce tylko tyle ile trzeba i juz jest pod oknem i podglada czy jestem:) bardzo chetnie spędza czas w domu:) no i cały czas gotowa do myziania... Dzisiaj dałam odpocząc psom od suchej karmy i miały gotowany ryż z drobiem i warzywami,Misia oczywiście tez dostała,no bo jak inaczej...a czy schudła??? pewnie tak...bo przeciez przez te pierwsze dni mało jadła,teraz tylko psie jedzonko...jest taka laska ,ze szok,wszystkie psy się za nia ogladaja :) Nikaragua napisał(a):nie robię w oczekiwaniu na podziękowania :) tylko dlatego że jakoś wsiąkłam w wątki kaja 69 ;) Będe systematycznie podlewac te swoje watki:) żebys czasem nie wyparowała :) Quote
mala_czarna Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Zaglądam do Misi :) Kaja, pewnie z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu? Coś te wszystkie adopcje to jak krew z nosa idą. Dobrze przynajmniej, że Misia święta spędzi w ciepłym domku, a nie pod ławką :) Potrzeba Ci Kaja czegoś dla Misi? Bo jak zwykle nic nie mówisz! :eviltong: Quote
kaja69 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nic nie mówie ,bo Miska mam jeszcze ponad pół worka karmy,Justyna Klimek swiadkiem :) Przedwczoraj zauwazyłam,że Misia super bawi sie na podwórku z innymi psami...dzisiaj zajęta była kopaniem,nie widziałam dokladnie gdzie i po co kopała,ale wydał ja brudny nochal :) Quote
mala_czarna Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 No czuje się dziewczyna już jak u siebie :) Tylko, że ja nie wiem, czy to tak dobrze ;) Cieszę się, że z pozostałą gromadką się dogadała, bo myślałam, że problemy będą. kaja69 napisał(a):Nic nie mówie ,bo Miska mam jeszcze ponad pół worka karmy,Justyna Klimek swiadkiem :) Przedwczoraj zauwazyłam,że Misia super bawi sie na podwórku z innymi psami...dzisiaj zajęta była kopaniem,nie widziałam dokladnie gdzie i po co kopała,ale wydał ja brudny nochal :) Quote
Justyna Klimek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 kaja69 napisał(a):Nic nie mówie ,bo Miska mam jeszcze ponad pół worka karmy,Justyna Klimek swiadkiem :) Przedwczoraj zauwazyłam,że Misia super bawi sie na podwórku z innymi psami...dzisiaj zajęta była kopaniem,nie widziałam dokladnie gdzie i po co kopała,ale wydał ja brudny nochal :) Potwierdzam - pół worka karmy widziałam, z Misią się głaskalam, nosek wskazuje na to, że kopała. Misia jest wyważona - chętnie przyjmuje pieszczoty i subtelnie o nie zabiega, ale nie naprzykrza sią ani nie jest nachalna nawet w 2% :) Quote
Recommended Posts