Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kava']slicznosci nasze wszystkie.....

i maly Krecio towarzyszy Misce w spacerkach.... pokazuje jej pewnie gdzie co i jak.....[/QUOTE]

Tam jest tajne przejście :) wszystkie psiaki z niego korzystaja :) tylko ja na około musze biegać :)

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ładniutka Miśka :) Faktycznie kluseczka :)[/QUOTE]

Oj tam kluseczka:roll: dostała teraz od małej karme odchudzającą:evil_lol: tzn inne też tymczasy moga się częstować,ale póki co dostaje tylko Miśka,wcina aż jej się uszy trzęsą,tylko,że ja się chyba nie nadaję na odchudzanie psów:shake: Miścę daję troszkę więcej niz się nalezy:razz:,no bo mi jej tak żal,ze może głodna teraz albo cóś...tylko nie krzyczcie:cool3:

Posted

[quote name='mala_czarna']Misia to jest wypisz wymaluj jak moja Frotka. Bez przerwy głodna, ile by jej nie dać to chce więcej :)
Ależ piękne te zdjęcia są. Wszystkie psiaki są super![/QUOTE]

Misia owszem apetyt ma ,ale nie rzuca się na żarełko,zjada wszystko nic nie zostawia,innym tez nie da,ale robi to naprawde dystyngowanie:) poza tym mamy rytuał...jak postawie miseczke nie ruszy dopóki nie pogłaskam i nie kucne przy niej :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Przyszły dzisiaj linki do aktywacji ogłoszeń dla Miski :) oczywiście aktywowałam :)

O rany, tak szybko??? Bardzo się cieszę :)
Mam nadzieję,że Misia się spodoba, i zakotwiczy w jakimś kochającym domu na stałe :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
O rany, tak szybko??? Bardzo się cieszę :)
Mam nadzieję,że Misia się spodoba, i zakotwiczy w jakimś kochającym domu na stałe :)

Nikaragua ma tez odnowić allegro i nowe zdjęcia wstawi ...qrczę zeby tak świeta mogła juz spędzić u swoich ludzi ,ehhh tak sobie marzę...

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie ma co, miła jestem.
Zapomniałam pięknie podziękować za Allegro!!!:modla:Baaaardza dziękuję!!:Rose:

nie robię w oczekiwaniu na podziękowania :)
tylko dlatego że jakoś wsiąkłam w wątki kaja 69 ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jak nasza Misiunia się ma? Czy chudnie aby trochę?? Okruszka to z niej nie zrobimy, ale tak 3-4 kg to by się przydało :p

Misia ma się chyba dobrze:) nic nie mówi,ale widac ,ze coraz lepiej odnajduje sie u mnie...Do wczoraj jak leżała na posłanku to zawsze to była pozycja klasyczna,czyli na brzuszku,od wczoraj lezy rozwalona na całą długość na boczku:) dzisiaj rano ledwo sie przekręciła żeby zjeśc i dalej zaligała:) na podwórku biegac chce tylko tyle ile trzeba i juz jest pod oknem i podglada czy jestem:) bardzo chetnie spędza czas w domu:) no i cały czas gotowa do myziania...
Dzisiaj dałam odpocząc psom od suchej karmy i miały gotowany ryż z drobiem i warzywami,Misia oczywiście tez dostała,no bo jak inaczej...a czy schudła??? pewnie tak...bo przeciez przez te pierwsze dni mało jadła,teraz tylko psie jedzonko...jest taka laska ,ze szok,wszystkie psy się za nia ogladaja :)

Nikaragua napisał(a):
nie robię w oczekiwaniu na podziękowania :)
tylko dlatego że jakoś wsiąkłam w wątki kaja 69 ;)

Będe systematycznie podlewac te swoje watki:) żebys czasem nie wyparowała :)

Posted

Zaglądam do Misi :) Kaja, pewnie z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu? Coś te wszystkie adopcje to jak krew z nosa idą.
Dobrze przynajmniej, że Misia święta spędzi w ciepłym domku, a nie pod ławką :)
Potrzeba Ci Kaja czegoś dla Misi? Bo jak zwykle nic nie mówisz! :eviltong:

Posted

Nic nie mówie ,bo Miska mam jeszcze ponad pół worka karmy,Justyna Klimek swiadkiem :)
Przedwczoraj zauwazyłam,że Misia super bawi sie na podwórku z innymi psami...dzisiaj zajęta była kopaniem,nie widziałam dokladnie gdzie i po co kopała,ale wydał ja brudny nochal :)

Posted

No czuje się dziewczyna już jak u siebie :)
Tylko, że ja nie wiem, czy to tak dobrze ;)
Cieszę się, że z pozostałą gromadką się dogadała, bo myślałam, że problemy będą.

kaja69 napisał(a):
Nic nie mówie ,bo Miska mam jeszcze ponad pół worka karmy,Justyna Klimek swiadkiem :)
Przedwczoraj zauwazyłam,że Misia super bawi sie na podwórku z innymi psami...dzisiaj zajęta była kopaniem,nie widziałam dokladnie gdzie i po co kopała,ale wydał ja brudny nochal :)

Posted

kaja69 napisał(a):

Potwierdzam - pół worka karmy widziałam, z Misią się głaskalam, nosek wskazuje na to, że kopała. Misia jest wyważona - chętnie przyjmuje pieszczoty i subtelnie o nie zabiega, ale nie naprzykrza sią ani nie jest nachalna nawet w 2% :)