Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miśka prosiła żeby życzyć wszystkim Cioteczkom i ich czworonoznym podopiecznym wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku:) i ja sie również podłączam do życzeń

Posted

[quote name='kaja69']Miśka prosiła żeby życzyć wszystkim Cioteczkom i ich czworonoznym podopiecznym wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku:) i ja sie również podłączam do życzeń

Ja również życzę wszystkiego najlepszego :)
Kaja, mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie lepszy od tego, który mija! I żebyś już nie musiała tych bezdomniaczków zgarniać, żeby ludzie w końcu zrozumieli, że zwierząt nie porzuca cię jak zepsutych zabawek. Dla Ciebie, całej rodziny i wszystkich psiaków!! I dla Misuni! :)

Posted

Dziękujemy za życzenia:)

Miśka dzielnie zniosła wybuchy...odkąd zaczęły się wystrzały bieganie po podwórku skróciła sobie na maxa,a w domu merda radośnie jak nigdy dotąd:) paniki nie było,apetyt dopisuje :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Witam w Nowym Roku i szybko dobrego domku życzę :)

Tez bym chciała :) Miśka jest naprawdę super psiakiem :) mam podejrzenia ,że to taki pies -ideał :)

Posted

Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła...pan odpadł w przedbiegach,długo nie rozmawialismy...Miska jest psem domowym,dystyngowanym i za alarm nikomu robić nie bedzie:angryy:

Posted

kaja69 napisał(a):
Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła...pan odpadł w przedbiegach,długo nie rozmawialismy...Miska jest psem domowym,dystyngowanym i za alarm nikomu robić nie bedzie:angryy:

Tyle dobrego, że facet był szczery :angryy:

Posted

Przed chwile był ten telefon?
Bo do mnie dzwoniła jakaś pani z daleka gdzieś...., 'po tego psa z ogłoszenia, czy ja go mam' a ja masę ogłoszeń różnym psom porobiłam i wcale nr tel swojego nie podawałąm :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Przed chwile był ten telefon?
Bo do mnie dzwoniła jakaś pani z daleka gdzieś...., 'po tego psa z ogłoszenia, czy ja go mam' a ja masę ogłoszeń różnym psom porobiłam i wcale nr tel swojego nie podawałąm :)

Po 21-ej dzwonił pan,ale gdzies chyba z ok Wocławka,bo chciał do Wieńca podjechac ,żeby ja obejrzeć:angryy: normalnie komis samochodowy,dobrze,ze o przebieg i rocznik się nie pytał:angryy: aaaa i ktos mu podpowiadał ,że "nie na łańcuch,bo teraz nie mozna"...czekamy dalej:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła..

To może niech pan sobie bębenek kupi, i gania z nim po podwórku.
Ludzie są naprawdę durni.

Posted

mala_czarna napisał(a):
To może niech pan sobie bębenek kupi, i gania z nim po podwórku.
Ludzie są naprawdę durni.

pewnie w końcu znajdzie takiego psiaka...czekamy dalej,ten domek musi gdzies przecież być:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Nikaragua odnowiła allegro dla Miśki:loveu::loveu::loveu:

Bardzo dziękuję! :)
Kaja, a teraz bez kłamstw. Jak Misia z karmą stoi, kiedy zamówić? :)
Bo ja wiem, że pewnie mi zaraz napiszesz, że Misia ma jeszcze caaaały worek!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Bardzo dziękuję! :)
Kaja, a teraz bez kłamstw. Jak Misia z karmą stoi, kiedy zamówić? :)
Bo ja wiem, że pewnie mi zaraz napiszesz, że Misia ma jeszcze caaaały worek!

No cos Ty!!! Przeciez psa nie głodzę,hi hi ale faktycznie karme jeszcze ma,troche mniej niz połowa worka:)
Miśka wychodzi na bardzo krótkie bieganko,zaraz wraca do domu ...chyba to ma zwiazek z wystrzałami...u nas jeszcze dzisiaj strzelali i to takie mocno hukowe:angryy:

Posted

Moja sunia sika na klatce. Sprzątam cały czas, ale załamana jestem.
Nie wiem czy jutro nie pójść do weta po sedalin w żelu :(

Umówmy się, że za 2 tygodnie zamówię taką samą karmę. Smakuje psiakom?
Bo ja mam nadzieję, że inne też dostają?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Moja sunia sika na klatce. Sprzątam cały czas, ale załamana jestem.
Nie wiem czy jutro nie pójść do weta po sedalin w żelu :(

Umówmy się, że za 2 tygodnie zamówię taką samą karmę. Smakuje psiakom?
Bo ja mam nadzieję, że inne też dostają?

Qrcze ,trauma po tych wystrzałach to jeszcze długo będzie siedzieć w psiakach:-(
Miśka z taka ilościa ruchu raczej nie schudnie...karme wcina :) ale tylko jej daje,bo to w końcu jej :) raz chyba inne dostały,bo kurier z dostawa dla innych sie spóźniał...

Miska ,zauważyłam,ze zaczyna dopiero jeść jak inne kończą a ona wtedy powolutku po jednym chrupku wcina i ostrzegawczo powarkuje,żeby żaden sie nie zbliżał...dzisiaj dostały gotowane :) Miska też :)

Posted

Kaja, proszę Cię!
Ja bym bardzo chciała żeby wszystkie psy dostawały. To nie jest tylko karma Misi. Pamiętasz jak się umawiałyśmy? :eviltong:
Właśnie tym bardziej, że jeszcze misi gotujesz, i ja naprawdę nie czuję się z tym komfortowo. Jak się będziesz sprzeciwiać to wpadnę w czasie urlopu i inaczej pogadamy :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kaja, proszę Cię!
Ja bym bardzo chciała żeby wszystkie psy dostawały. To nie jest tylko karma Misi. Pamiętasz jak się umawiałyśmy? :eviltong:
Właśnie tym bardziej, że jeszcze misi gotujesz, i ja naprawdę nie czuję się z tym komfortowo. Jak się będziesz sprzeciwiać to wpadnę w czasie urlopu i inaczej pogadamy :evil_lol:

To ostatnie zdanie najbardziej mi się podoba :) kiedy masz urlop???

mała,słuchaj...machniom...Ty masz układy w sznaucerach ja mam podobno sznaucerkowata tymczaske Dafi...oceń okiem fachowca czy ona trąci faktycznie sznaucerem a jeśli tak to czy mogłabys pomóc gdzies ja umieścic gdzie sznaucerkowate sa lansowane :) co???

Posted

Jak Waszce strona zadziała to ją wrzuci :)
Ja już mówiłam, Dafi to prawdziwa piękność, i naprawdę się dziwię, bo telefony powinny się urywać ;)
Kaja, a myślałaś może o zrobieniu wydarzenia na FB? Opis wstawiłaś taki, że mucha nie siada, zdjęcia są genialne, czego chcieć więcej?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jak Waszce strona zadziała to ją wrzuci :)
Ja już mówiłam, Dafi to prawdziwa piękność, i naprawdę się dziwię, bo telefony powinny się urywać ;)
Kaja, a myślałaś może o zrobieniu wydarzenia na FB? Opis wstawiłaś taki, że mucha nie siada, zdjęcia są genialne, czego chcieć więcej?

O ja głupia cipa,o fb nie pomyslalam :) tzn pomyslalam i zapomniałam ze pomyslalam,teraz mi przypomniałaś...

Posted

Wczoraj byłam swiadkiem takiej sceny: Miska siedzi z zadartym łepkiem,z jednej strony Cymek daje buziaczki z drugiej strony Ahmed a gwiazda siedzi nieruchomo:) W ogóle zauwazyłam,ze psy ja bardzo lubią,przyjęły ja do stada bez żadnych fochów :)