kaja69 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 mala_czarna napisał(a):U mnie jest to samo. Jutro o 24 spędzam Sylwestra z moją Frotką w toalecie :( Ja sie z moimi raczej nie zmieszczę w toalecie... Quote
mala_czarna Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 kaja69 napisał(a):Ja sie z moimi raczej nie zmieszczę w toalecie... Wiem, naprawdę współczuję. Tych troglodytów z petardami wieszałabym za....... uszy. Quote
kaja69 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Miśka prosiła żeby życzyć wszystkim Cioteczkom i ich czworonoznym podopiecznym wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku:) i ja sie również podłączam do życzeń Quote
obraczus87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Również życzę wszystkiego dobrego w Nowym ROKU :) Quote
mala_czarna Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='kaja69']Miśka prosiła żeby życzyć wszystkim Cioteczkom i ich czworonoznym podopiecznym wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku:) i ja sie również podłączam do życzeń Ja również życzę wszystkiego najlepszego :) Kaja, mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie lepszy od tego, który mija! I żebyś już nie musiała tych bezdomniaczków zgarniać, żeby ludzie w końcu zrozumieli, że zwierząt nie porzuca cię jak zepsutych zabawek. Dla Ciebie, całej rodziny i wszystkich psiaków!! I dla Misuni! :) Quote
kaja69 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dziękujemy za życzenia:) Miśka dzielnie zniosła wybuchy...odkąd zaczęły się wystrzały bieganie po podwórku skróciła sobie na maxa,a w domu merda radośnie jak nigdy dotąd:) paniki nie było,apetyt dopisuje :) Quote
NikaEla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam w Nowym Roku i szybko dobrego domku życzę :) Quote
kaja69 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nikaragua napisał(a):Witam w Nowym Roku i szybko dobrego domku życzę :) Tez bym chciała :) Miśka jest naprawdę super psiakiem :) mam podejrzenia ,że to taki pies -ideał :) Quote
kaja69 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła...pan odpadł w przedbiegach,długo nie rozmawialismy...Miska jest psem domowym,dystyngowanym i za alarm nikomu robić nie bedzie:angryy: Quote
obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 kaja69 napisał(a):Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła...pan odpadł w przedbiegach,długo nie rozmawialismy...Miska jest psem domowym,dystyngowanym i za alarm nikomu robić nie bedzie:angryy: Tyle dobrego, że facet był szczery :angryy: Quote
NikaEla Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Przed chwile był ten telefon? Bo do mnie dzwoniła jakaś pani z daleka gdzieś...., 'po tego psa z ogłoszenia, czy ja go mam' a ja masę ogłoszeń różnym psom porobiłam i wcale nr tel swojego nie podawałąm :) Quote
kaja69 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nikaragua napisał(a):Przed chwile był ten telefon? Bo do mnie dzwoniła jakaś pani z daleka gdzieś...., 'po tego psa z ogłoszenia, czy ja go mam' a ja masę ogłoszeń różnym psom porobiłam i wcale nr tel swojego nie podawałąm :) Po 21-ej dzwonił pan,ale gdzies chyba z ok Wocławka,bo chciał do Wieńca podjechac ,żeby ja obejrzeć:angryy: normalnie komis samochodowy,dobrze,ze o przebieg i rocznik się nie pytał:angryy: aaaa i ktos mu podpowiadał ,że "nie na łańcuch,bo teraz nie mozna"...czekamy dalej:) Quote
mala_czarna Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 kaja69 napisał(a):Dzisiaj był tel. w sprawie Miśki...pan chciał małego pieska na podwórko ,zeby hałas robiła.. To może niech pan sobie bębenek kupi, i gania z nim po podwórku. Ludzie są naprawdę durni. Quote
kaja69 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mala_czarna napisał(a):To może niech pan sobie bębenek kupi, i gania z nim po podwórku. Ludzie są naprawdę durni. pewnie w końcu znajdzie takiego psiaka...czekamy dalej,ten domek musi gdzies przecież być:) Quote
NikaEla Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zapraszam na kalendarzowy bazar dla baloniarek: http://www.dogomania.pl/threads/220420 Quote
kaja69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nikaragua odnowiła allegro dla Miśki:loveu::loveu::loveu: Quote
mala_czarna Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 kaja69 napisał(a):Nikaragua odnowiła allegro dla Miśki:loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję! :) Kaja, a teraz bez kłamstw. Jak Misia z karmą stoi, kiedy zamówić? :) Bo ja wiem, że pewnie mi zaraz napiszesz, że Misia ma jeszcze caaaały worek! Quote
kaja69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mala_czarna napisał(a):Bardzo dziękuję! :) Kaja, a teraz bez kłamstw. Jak Misia z karmą stoi, kiedy zamówić? :) Bo ja wiem, że pewnie mi zaraz napiszesz, że Misia ma jeszcze caaaały worek! No cos Ty!!! Przeciez psa nie głodzę,hi hi ale faktycznie karme jeszcze ma,troche mniej niz połowa worka:) Miśka wychodzi na bardzo krótkie bieganko,zaraz wraca do domu ...chyba to ma zwiazek z wystrzałami...u nas jeszcze dzisiaj strzelali i to takie mocno hukowe:angryy: Quote
mala_czarna Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Moja sunia sika na klatce. Sprzątam cały czas, ale załamana jestem. Nie wiem czy jutro nie pójść do weta po sedalin w żelu :( Umówmy się, że za 2 tygodnie zamówię taką samą karmę. Smakuje psiakom? Bo ja mam nadzieję, że inne też dostają? Quote
kaja69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mala_czarna napisał(a):Moja sunia sika na klatce. Sprzątam cały czas, ale załamana jestem. Nie wiem czy jutro nie pójść do weta po sedalin w żelu :( Umówmy się, że za 2 tygodnie zamówię taką samą karmę. Smakuje psiakom? Bo ja mam nadzieję, że inne też dostają? Qrcze ,trauma po tych wystrzałach to jeszcze długo będzie siedzieć w psiakach:-( Miśka z taka ilościa ruchu raczej nie schudnie...karme wcina :) ale tylko jej daje,bo to w końcu jej :) raz chyba inne dostały,bo kurier z dostawa dla innych sie spóźniał... Miska ,zauważyłam,ze zaczyna dopiero jeść jak inne kończą a ona wtedy powolutku po jednym chrupku wcina i ostrzegawczo powarkuje,żeby żaden sie nie zbliżał...dzisiaj dostały gotowane :) Miska też :) Quote
mala_czarna Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Kaja, proszę Cię! Ja bym bardzo chciała żeby wszystkie psy dostawały. To nie jest tylko karma Misi. Pamiętasz jak się umawiałyśmy? :eviltong: Właśnie tym bardziej, że jeszcze misi gotujesz, i ja naprawdę nie czuję się z tym komfortowo. Jak się będziesz sprzeciwiać to wpadnę w czasie urlopu i inaczej pogadamy :evil_lol: Quote
kaja69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mala_czarna napisał(a):Kaja, proszę Cię! Ja bym bardzo chciała żeby wszystkie psy dostawały. To nie jest tylko karma Misi. Pamiętasz jak się umawiałyśmy? :eviltong: Właśnie tym bardziej, że jeszcze misi gotujesz, i ja naprawdę nie czuję się z tym komfortowo. Jak się będziesz sprzeciwiać to wpadnę w czasie urlopu i inaczej pogadamy :evil_lol: To ostatnie zdanie najbardziej mi się podoba :) kiedy masz urlop??? mała,słuchaj...machniom...Ty masz układy w sznaucerach ja mam podobno sznaucerkowata tymczaske Dafi...oceń okiem fachowca czy ona trąci faktycznie sznaucerem a jeśli tak to czy mogłabys pomóc gdzies ja umieścic gdzie sznaucerkowate sa lansowane :) co??? Quote
mala_czarna Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jak Waszce strona zadziała to ją wrzuci :) Ja już mówiłam, Dafi to prawdziwa piękność, i naprawdę się dziwię, bo telefony powinny się urywać ;) Kaja, a myślałaś może o zrobieniu wydarzenia na FB? Opis wstawiłaś taki, że mucha nie siada, zdjęcia są genialne, czego chcieć więcej? Quote
kaja69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mala_czarna napisał(a):Jak Waszce strona zadziała to ją wrzuci :) Ja już mówiłam, Dafi to prawdziwa piękność, i naprawdę się dziwię, bo telefony powinny się urywać ;) Kaja, a myślałaś może o zrobieniu wydarzenia na FB? Opis wstawiłaś taki, że mucha nie siada, zdjęcia są genialne, czego chcieć więcej? O ja głupia cipa,o fb nie pomyslalam :) tzn pomyslalam i zapomniałam ze pomyslalam,teraz mi przypomniałaś... Quote
kaja69 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wczoraj byłam swiadkiem takiej sceny: Miska siedzi z zadartym łepkiem,z jednej strony Cymek daje buziaczki z drugiej strony Ahmed a gwiazda siedzi nieruchomo:) W ogóle zauwazyłam,ze psy ja bardzo lubią,przyjęły ja do stada bez żadnych fochów :) Quote
Recommended Posts