Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']Noo :) Misia delikatna jest :)
Apetycik narazie nie szwankuje...trzy posiłki zjedzone co do jednego chrupka :)[/QUOTE]

to ją podtuczysz zamiast odchudzić ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']to ją podtuczysz zamiast odchudzić ;)[/QUOTE]

A moze jej rasa własnie takie ma gabaryty;) a potem ktos sie będzie czepiała ,ze psa głodzę:razz:
W czwartek była u mnie p.wetka i stwierdziła,ze za dobrze wygladają ,zwłaszcza sunie:razz: , ale stwierdziłam ,ze sie czepia:evil_lol: A tak na powaznie,Misia dostaje bez dokładek jedzonko,wydzielone i tylko psie :)

A poza tym Misia oszczekuje na podwórku,jak ktos zza rogu wychodzi :) ale tak bez agresji...

Posted

[quote name='bric-a-brac']No bo co jej się będą obcy kręcić na jej terenie? :evil_lol:

Znaczy, że się już pewniej czuje :) Jak u siebie :)[/QUOTE]

Tak jeszcze nie do końca...ale jest całkiem nieźle...poza tym cieszy mnie,ze ona biega z psami ,obawiałam sie ,ze nie będzie tolerowac innych,ale jak narazie utryzmuje przyjacielskie stosunku:)

Posted

Misia chetnie i wesoło biega po podwórku jak ja jestem ,jak idę do domu Misia też:) jeszcze mamy małe problemy z wchodzeniem do domku,ale jest coraz lepiej...w domu Miska pcha się juz pod ręke po głaski:) na podwórku owszem przychodzi na zawołanie,ale nie podchodzi,mysle jednak ,ze to ze wzgledu na inne psy...póki co pies bezproblemowy,zobaczymy jak bedzie jak sie juz poczuje pewnie...

Posted

[quote name='mala_czarna']Kaja, Ty mi lepiej powiedz, czy rodzina się nie dopytuje o to kiedy Misia w końcu znajdzie swoje stałe lokum;)
To naprawdę cud boski, że na Ciebie trafiła, bo zima za pasem![/QUOTE]

Cos tam się pytali,ale udawałam,że nie słyszę :) TZ cos mówił,ze ona tam miała swoje zycie,ale mu wmowiłam,ze ona woli zime w domku spędzić :)

[quote name='Awit']Bardzo się cieszę, że Misia nie wróciła tam skąd Kaja ją wzięłaś:-)[/QUOTE]

Ciekawe czy Miska też:)

Mam juz aparat,tylko teraz troche czasu muszę wygospodarować i porobie zdjęcia:) mozna bedzie Miske ogłaszać,bo i tak zanim domek ja namierzy to troche potrwa,a w kolejnych bedzie mozna uaktualniać o zachowanie Miski...no tak sobie myslę...

Posted

Kaja, a jak fakturka? ;) Przepraszam, że ja tak dopytuję, ale własne pieniążki przecież wyłożyłaś!!
Jak Cię będą chcieli eksmitować to pisz mi pw, pomieścimy się jakoś u mnie w Wawce :)
Ciesz się, że Misia już taka przytulaśna i coraz bardziej domowa się robi, bo co by nie mówić dzikusek był straszny!

Posted

Wczorajsza i dzisiejsza sesja zdjęciowa,niestety nie potrafie psługiwac się profesjonalnie aparatem,tylko pstrykam i jakos zdjęć jest jaka jest czyli beznadziejna...

Posted

[quote name='mala_czarna']Kaja, a jak fakturka? ;) Przepraszam, że ja tak dopytuję, ale własne pieniążki przecież wyłożyłaś!!
Jak Cię będą chcieli eksmitować to pisz mi pw, pomieścimy się jakoś u mnie w Wawce :)
Ciesz się, że Misia już taka przytulaśna i coraz bardziej domowa się robi, bo co by nie mówić dzikusek był straszny![/QUOTE]

Fakturke juz mam :) ja nie wykładałam za sterylke,to jest zadłuzenie u p.wetki :) pieniadze wpłyną na jej konto i tam pozostaną :) Jak masz gdzies pod ręka adres do soemy to mi przeslij :) bo ja ostatnio z uporem maniaka słałam na stowarzyszenie....
Myska faktycznie przytulaśna jest i lubi chyba domowe pielesze...ale tez i z psami ładnie biega,w ogóle jej nie przeszkadzaja :)

Myslisz ,że bysmy sie pomieścili w Warszawce???wiesz ja mam spory czworonozny dobytek i jak juz to ekmisja co do jednej łapy :)

edit

Ale przyznajcie,że Miska jest piekna:)

Posted

śliczna jest Misia!! :) Kaja, jakie ona ma futerko lśniące!! I to spojrzenie! Taka na luzie dziewczyna jest, odważna, na głowie zero śladu tej rany. GENIALNE fotki i Misia super! :) Kaja, pewnie już pisałaś, a mnie umknęło, na ile mniej więcej wetka ją oceniła??

Posted

Procedura sterylkowo - fakturowa:diabloti:
- jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie
- jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy, fakturę ślecie do mnie
- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze
- jeśli refundacja jest 50% - to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 50% na konto SSPZ

Skopiowałam z wątku Sterylkowej Skarbonki:

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT]

[FONT=Arial] [SIZE=3]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial] [SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT]

Posted

[quote name='mala_czarna']Skopiowałam z wątku Sterylkowej Skarbonki:

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT]

[FONT=Arial] [SIZE=3]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial] [SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT]

No własnie na ten adres to nie wysyła się :) myslałam,ze masz ten drugi :)

A Miska ma max 2-3 lata :)

Posted

[quote name='kaja69']Fakture wystawia sie na te dane ,ale wysyła sie gdzie indziej ...[/QUOTE]

Kurde, to może na prywatny adres Soemy???
Zaraz sprawdzę, czy jest na FB? Soema, nie adres :)