barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='iwoniam'] Dziś... od dziś... od około 2 godzin... Daisy jest na osiedlu sąsiadującym z Jagodą.. w nowym domku... Na razie na próbę, bo kociaki, szczególnie jeden bardzo się boi piesków, ludzi z resztą także, ale jak będzie okay to Daisol tam pozostanie. Pani wspaniała. Dokarmia koty w kilku miejcach, jednego pieska też. Pomaga starszym sąsiadom w opiece nad ich kotami. Jak wszystko dobrze pójdzie to się Daisol z Jagodą będą na spacerze w 1 parku spotykać. Oby się wszystko udało, Musi sie udać. :lol: Przecież Daisy jest doskonała. telefony o Tunię - same o psa do budy.. Tunia ??? ... do budy ??? :angryy: A co z Mikrusem ? Bo w jego sprawie też bylas umowiona w niedzielę. Quote
iwoniam Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 pani chyba wybrała drugiego pieska, nie Mikrusa powiedziała, że jak nie zatel to znaczy, ze wybrała sunię, którą miała zobaczyć w 1 kolejności. Mikrus nadal szuka domku. ps. chyba go rozszyfrowałam, ale chwalić się będę za jakiś czas :) barb napisał(a):Musi sie udać. :lol: Przecież Daisy jest doskonała. Tunia ??? ... do budy ??? :angryy: A co z Mikrusem ? Bo w jego sprawie też bylas umowiona w niedzielę. Oj, tak... Daisy jest idealna.. jutro będę telefonować i pytać co u niej. tak, Tunia... buda... NO WAY ! Quote
barb Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 iwoniam napisał(a): Są nadal, mmd je teraz ma :) musisz do niej napisać, ja zaraz też napiszę :), że będziesz do niej o nie pisać. :) Napisalam, czekam na odpowiedź. Quote
mmd Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 barb napisał(a):Napisalam, czekam na odpowiedź. Już wszystko ok :) Wy po nocach szalejecie, a ja już nie :) Idę oglądać miliony psiaków iwoniowych. Quote
Javena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Daisy w domku !!!!!!! Ciesze sie . To chyba mozna ogłoszenia zdjać? Quote
barb Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Javena napisał(a):Daisy w domku !!!!!!! Ciesze sie . To chyba mozna ogłoszenia zdjać? Może jeszcze lepiej nie, żeby nie zapeszyć. Ona jest tak troszkę na próbę...Iwoniam da nam znać czy wszystko jest ok. Quote
iwoniam Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 wiecie co.... siedzę tu smutna i myślę... [quote name='Javena']Daisy w domku !!!!!!! Ciesze sie . To chyba mozna ogłoszenia zdjać? [quote name='fizia']Super!! Wszystkiego dobrego dla Daisy! [quote name='barb']Może jeszcze lepiej nie, żeby nie zapeszyć. Ona jest tak troszkę na próbę...Iwoniam da nam znać czy wszystko jest ok. [quote name='mmd']Ojej, ale fajnie :) Myślę, co u mojej maluniej. Pani powiedziała, że już jest jej i mi jej nie odda.. Daisy podobno ma się super, dziś była z panią na jej działce, wszyscy się nią zachwycali. w czwartek jadę do pani i z Daisy jedziemy na tę działkę dokarmić koty i zrobić interwencję w sprawie pewnego pieska, którego właściciel nie karmi (karmią go okoliczni sąsiedzi i działkowicze...) Pani jest wspaniała, nie może wyjść z zachwytu nad Daisy Jestem szczęśliwa, ale najchętniej zabrałabym ją do siebie.. Mieszka po sąsiedzku z Jagodą, mam nadzieję, ze się wkrótce spotkają Quote
Javena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To nie wiem,czemu siedzisz smutna i myślisz. Jeszcze jednemu piesiowi pomogłaś. Jest szczęsliwa DAISY I PANI. Trzeba sie cieszyć. Quote
iwoniam Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 wiem, ale ja tak mam.... tak to jest jak się dziecko oddaje... tęsknię, ale się cieszę... Javena napisał(a):To nie wiem,czemu siedzisz smutna i myślisz. Jeszcze jednemu piesiowi pomogłaś. Jest szczęsliwa DAISY I PANI. Trzeba sie cieszyć. Quote
wojtuś Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Daisy i Jagoda w swoich domkach:) strasznie się cieszę :) Wyrzucone na mróz, uratowane przez Ciebie.... nie smuć się.... Sunie będą szczęśliwe w swoich domkach i kochane:) Iwonia buziak :loveu: i innym Cioteczkom też buziaki:loveu: no cóż - Walenty kazał... Quote
iwoniam Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 królisia nadal ma się źle dostała leki, antybiogram określił antybiotyk, ale mimo to nie przechodzi... królisia lubi immunoglukan, mogłaby go pić samego :) Quote
karolciasz28 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Iwoniu skoro jest dobrze to nie ma czym się martwić! Super,że Daisy ma się dobrze:lol: Quote
annakom Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to jest chyba najtrudniejsze... ale najważniejsze, że ma cudowny domek Quote
barb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Znów wyrózniłam Tuni ogłoszenie na Allegratka o 1 punkt. Quote
mmd Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 barb napisał(a):Znów wyrózniłam Tuni ogłoszenie na Allegratka o 1 punkt. Wiesz co? Alegratka nie działa już jakoś świetnie. Lepiej inwestuj w tablica.pl. Tydzień 6,99 - dzisiaj wyróżniałam jedno z tego wielkiego stada z Olkusza pod opieką Iwoni. Quote
barb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 mmd napisał(a):Wiesz co? Alegratka nie działa już jakoś świetnie. Lepiej inwestuj w tablica.pl. Tydzień 6,99 - dzisiaj wyróżniałam jedno z tego wielkiego stada z Olkusza pod opieką Iwoni. Na tablicy właśnie jej odświeżylam - 166 wejść. http://tablica.pl/oferta/tunia-piekna-przemila-sunia-szuka-domu-IDF1zD.html Na allegratka 115 wejść - bylo wyrozniane przez tydzień o 2 punkty. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498267_tunia_przemila_sunia_szuka_domu.html Nie ukrywam, że cena wyrożnienia na Allegratka jest dużo niższa - tydzień o 1 punkt to tylko 1,30 zł A ostatnio wyróznialam na tablicy ogloszenia dla kilku psów i niestety nie było wcale telefonow. Iwonko na tablicy trzeba by tez odświezyć ogloszenie Mikrusowi - jesli tego nie robilaś. Ty masz do niego link. Quote
barb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mikruska też wyróżnilam :lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498259_mikropiesek_mikrusek_szuka_domku.html Quote
mmd Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No fakt, że taniej. Teraz taka zima, że chyba wszystkie adopcje marnie wyglądają... Quote
iwoniam Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 zrobię to jutro, dziękuje, ze mnie pilnujesz, dziś kolejne 5 h siedziałam nad pieskami olkuskimi, ale w końcu jest wszystko... padam na klawiaturę, reszta jutro - wszystko, co się da dzięki wątek mordowni: http://www.dogomania.pl/threads/223045-Pieski-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-olkuskiej-mordowni-pod-moj%C4%85-opiek%C4%85-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w. barb napisał(a):Na tablicy właśnie jej odświeżylam - 166 wejść. http://tablica.pl/oferta/tunia-piekna-przemila-sunia-szuka-domu-IDF1zD.html Na allegratka 115 wejść - bylo wyrozniane przez tydzień o 2 punkty. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498267_tunia_przemila_sunia_szuka_domu.html Nie ukrywam, że cena wyrożnienia na Allegratka jest dużo niższa - tydzień o 1 punkt to tylko 1,30 zł A ostatnio wyróznialam na tablicy ogloszenia dla kilku psów i niestety nie było wcale telefonow. Iwonko na tablicy trzeba by tez odświezyć ogloszenie Mikrusowi - jesli tego nie robilaś. Ty masz do niego link. Quote
barb Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Były jakieś telefony o Mikrusa i Tunię ? Quote
mmd Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Czy Mikrusek ma zrobione gumtree? Fajnie, jakby nie miał, bo dubel mi wyrzuci... Kurczę, że ja tak daleko, nic nie pomogę, a widzę, że dla Iwoni doba już za krótka Quote
barb Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 mmd napisał(a):Czy Mikrusek ma zrobione gumtree? Fajnie, jakby nie miał, bo dubel mi wyrzuci... Ja mu nie robilam. Chyba, że Javena ? Kurczę, że ja tak daleko, nic nie pomogę, a widzę, że dla Iwoni doba już za krótka Przecież bardzo pomagasz. Quote
mmd Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Właśnie muszę sprawdzić, czy nie zrobiła. Eee tam, dzisiaj to już się obijam tak jakby trochę ;) edit: ma gumtree u Javeny. Tylko 18 wejść - mało. Coś jest nie tak - albo tytuł, albo zdjęcia... Edited February 17, 2012 by mmd Quote
Recommended Posts