iwoniam Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 barb napisał(a):Na tablicy właśnie jej odświeżylam - 166 wejść. http://tablica.pl/oferta/tunia-piekna-przemila-sunia-szuka-domu-IDF1zD.html Na allegratka 115 wejść - bylo wyrozniane przez tydzień o 2 punkty. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498267_tunia_przemila_sunia_szuka_domu.html Nie ukrywam, że cena wyrożnienia na Allegratka jest dużo niższa - tydzień o 1 punkt to tylko 1,30 zł A ostatnio wyróznialam na tablicy ogloszenia dla kilku psów i niestety nie było wcale telefonow. Iwonko na tablicy trzeba by tez odświezyć ogloszenie Mikrusowi - jesli tego nie robilaś. Ty masz do niego link. Dzięki za wiadomość, odświeżałam wszystkie linki Mikrusa, które miałam na mailach. Jak coś to będę jeszcze patrzeć, ale chyba wszystkie podrzuciłam.. barb napisał(a):Były jakieś telefony o Mikrusa i Tunię ? niestety.. żadnego mmd napisał(a):Czy Mikrusek ma zrobione gumtree? Fajnie, jakby nie miał, bo dubel mi wyrzuci... Kurczę, że ja tak daleko, nic nie pomogę, a widzę, że dla Iwoni doba już za krótka tak, ma :) zrobię wszystkim pieskom jutro nowe zdjęcia i załaczę, ok? po południu na pewno będą Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 iwoniam napisał(a): zrobię wszystkim pieskom jutro nowe zdjęcia i załaczę, ok? po południu na pewno będą Ale Mikrus ma akurat ładne zdjęcia, czemu nikt o niego nie pyta ....:placz: Quote
mmd Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Też tak myślę, że coś z tytułem jest, a nie zdjęciami. Trzeba wysilić umysły ;) co o tej porze dla mnie jeszcze niemożliwe Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 mmd napisał(a):Też tak myślę, że coś z tytułem jest, a nie zdjęciami. Trzeba wysilić umysły ;) co o tej porze dla mnie jeszcze niemożliwe Na allegratka zmieniłam wczoraj tytuł na "Mikropiesek uratowany z olkuskiego pseudschroniska szuka domku" http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498259_mikropiesek_uratowany_z_olkuskiego.html i tekst też wyedytowałam Quote
mmd Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ja dla Wydry napisałam coś takiego: "Merdający ogonek z roczną sunią w pakiecie - za darmo:)" dla Krówki: "Krówka w wersji mini-mini..." - staram się bardziej opisywać psy niż ich sytuację. Słowo schronisko w tytule IMO odstrasza. Ale nie muszę mieć racji przecież - piszę, jak mi się wydaje. Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 mmd napisał(a):Ja dla Wydry napisałam coś takiego: "Merdający ogonek z roczną sunią w pakiecie - za darmo:)" dla Krówki: "Krówka w wersji mini-mini..." - staram się bardziej opisywać psy niż ich sytuację. Słowo schronisko w tytule IMO odstrasza. Ale nie muszę mieć racji przecież - piszę, jak mi się wydaje. Też tak myslalam. Ale Mikrus miał ogloszenia ode mnie dzie teksty i tytuły były bez schronu - tylko info o dt było. To jedno ogloszenie zmieniłam na próbę. Zobaczymy... Quote
iwoniam Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 mmd napisał(a):Ja dla Wydry napisałam coś takiego: "Merdający ogonek z roczną sunią w pakiecie - za darmo:)" dla Krówki: "Krówka w wersji mini-mini..." - staram się bardziej opisywać psy niż ich sytuację. Słowo schronisko w tytule IMO odstrasza. Ale nie muszę mieć racji przecież - piszę, jak mi się wydaje. niezłe :) już są zdjęcia krówki na stronie o olkuszkach barb napisał(a):Też tak myslalam. Ale Mikrus miał ogloszenia ode mnie dzie teksty i tytuły były bez schronu - tylko info o dt było. To jedno ogloszenie zmieniłam na próbę. Zobaczymy... coś chyba wymyślę zaraz dla Mikriego :) dziękuję wam bardzo bardzo za pomoc a tu coś, na co wszyscy czekają :): Jagoda ze swoim panem by IwoniaD, on Flickr Quote
mmd Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Suuuper :) Nie mogę się nadziwić, że taki maleńtasek z niej był, a teraz taka kobita :) Krówkowe zdjęcia juz dokładam. Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Wstawilam tu Mikruska http://www.dogomania.pl/threads/223052-Przygarnę-kupię-pieska-pinczera-miniaturowego Quote
iwoniam Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dzięki, ale mam dziwne wrażenie, że tylko oryginał będzie wchodził w grę. Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 iwoniam napisał(a):dzięki, ale mam dziwne wrażenie, że tylko oryginał będzie wchodził w grę. Trudno. Trzeba próbować. Quote
Javena Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='mmd']Właśnie muszę sprawdzić, czy nie zrobiła. Eee tam, dzisiaj to już się obijam tak jakby trochę ;) edit: ma gumtree u Javeny. Tylko 18 wejść - mało. Coś jest nie tak - albo tytuł, albo zdjęcia...[/QUOTE] Ja sądzę ,ze zdjecia jakies takie dziwne. Wiem ,że cos tam miał ,jakies pogryzienia. Ludzie to wzrokowcy. Nie wszyscy patrza sercem.. Jestem jednak przekonana,że znajdzie domek i to dosć szybko. Quote
krakowianka.fr Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='mmd']Ja dla Wydry napisałam coś takiego: "Merdający ogonek z roczną sunią w pakiecie - za darmo:)" dla Krówki: "Krówka w wersji mini-mini..." - staram się bardziej opisywać psy niż ich sytuację. Słowo schronisko w tytule IMO odstrasza. Ale nie muszę mieć racji przecież - piszę, jak mi się wydaje.[/QUOTE] to dobry pomysl, nalezy przede wszystkim wyroznic jaki to pies jest fajny, a hitorie mozna zawsze osobie na zywo opowiedziec (ja tez tak zaczne robic w ogloszeniach) :) Quote
krakowianka.fr Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='iwoniam']niezłe :) już są zdjęcia krówki na stronie o olkuszkach coś chyba wymyślę zaraz dla Mikriego :) dziękuję wam bardzo bardzo za pomoc a tu coś, na co wszyscy czekają :): Jagoda ze swoim panem by IwoniaD, on Flickr a Daisy, cos ruszylo? Ale sie bedzie mikro-Jagoda z zycia cieszyc...! :) Quote
barb Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='krakowianka.fr']a Daisy, cos ruszylo? Ale sie bedzie mikro-Jagoda z zycia cieszyc...! :)[/QUOTE] Daisy ma już domek. Quote
iwoniam Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 oj krakowianka - zaniedbujesz nas :( -> na pierwszej stronie jest "Daisy ma dom" :)))) co do Mikruska - jest jedno zapytanie mailowe - po ilości pytań odniosłam dobre wrażenie. Mam nadzieję, że się państwo odezwą. Wiem, że on miał te ranki itp.. Może uda mi się zrobić jakieś fajniaste zdjęcia to zamieszczę. Może uda mi się dziś, bo są jakieś tam prześwity słoneczka.. [quote name='krakowianka.fr']a Daisy, cos ruszylo? Ale sie bedzie mikro-Jagoda z zycia cieszyc...! :)[/QUOTE] Quote
barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='mmd']Może wreszcie się coś ruszy :)[/QUOTE] Bardzo bym chciała... Jakbyś Iwoniam robila nowe fotki to również też Tuni i Krowce najlepiej na czerwonym tle jak radzila chyba mmd. Quote
feliksik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 hej, czy potrzebujecie jeszcze kogoś z Żor na wizytę, bo ja mieszkam w Żorach gdyby co Quote
iwoniam Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='feliksik']hej, czy potrzebujecie jeszcze kogoś z Żor na wizytę, bo ja mieszkam w Żorach gdyby co[/QUOTE] ta osoba się już później nie odezwała, ale ja będę Cię mieć na uwadze - dzięki za odpowiedź. [quote name='barb']Bardzo bym chciała... Jakbyś Iwoniam robila nowe fotki to również też Tuni i Krowce najlepiej na czerwonym tle jak radzila chyba mmd.[/QUOTE] Zrobię, na pewno zrobię krówce i Tuni, ale muszę kogoś zaprosić, aby się z nimi pobawił, bo ciężko robić zdjęcia samemu i psy do zabawy zachęcać. Mikrus w sobotę idzie na 2-tygodniowe szkolenie - mam nadzieję, ze będzie super. dziś udało mi się go poskromić - spoko spoko - nie dotknęłam go nawet. Nie atakuje już prawie Dredzika, a ciężko było.. Czytam mądre książki i wprowadzam nowe "pomysły" w życie. On lubi sunie, ale psów młodszych niż mój staruszek Neron raczej nie.. Pracuję nad nim. odpisuję na zapytania mailowe, ale najczęściej jest tylko 1 zapytanie i więcej nic. A ja siedzę... i odpisuję jak głupia. Mogli by choć później napisać - dziękuję, nie jestem zainetersowany/a. ech... czas na lulu :) Quote
iwoniam Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 zaraz dołączę zaległy rachunek za kastrację Mikrusa. Otrzymałam dziś worek karmy na moje małe zoo - od Pauliny B. z okolic Wieliczki. Dziękuję !!! Quote
iwoniam Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Rachunek za kastrację Mikrusa by IwoniaD, on Flickr za kołnierz zapłaciłam 15 zł, nie mam rachunku, za leki przeciwbólowe pan dr nie doliczył. koszt leku - środka dezynfekującego po zabiegu - peroxygel - pokryłam ja. Quote
wojtuś Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Odwiedzam i pozdrawiam Iwonii zoo:) Dzisiaj w Kundlu była Iwonia z Krówką i Sarenką, jak zawsze Iwonia pięknie wyglądała, Psiaki super też się zaprezentowały:) Była mowa o przypadku Olkusza, o wyciąganych Psiakach.... Trzymam kciuki za Psiaki dzisiaj pokazane, może któryś znajdzie domek:) Mikrusek na szkolenie! Super, a jak to wygląda, dowozi się Psiaka na zajęcia? Quote
barb Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='wojtuś']Odwiedzam i pozdrawiam Iwonii zoo:) Dzisiaj w Kundlu była Iwonia z Krówką i Sarenką, jak zawsze Iwonia pięknie wyglądała, Psiaki super też się zaprezentowały:) Była mowa o przypadku Olkusza, o wyciąganych Psiakach.... Trzymam kciuki za Psiaki dzisiaj pokazane, może któryś znajdzie domek:) [/QUOTE] Wystarczy wpisać kundel bury i kocury ? Edited February 23, 2012 by barb Quote
Recommended Posts