Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lapki na pewno Aszki nie bola.
W kazdym razie gania jak oszalala.
I byc moze, ze nawet sobie to "rozchodzila", bo jakby mniej zauwazalne juz jest to jej "inne" bieganie.

I mam prosbe w zwiazku z platnoscia za hotelik.
Prosilabym o wplaty za hotel do 5-ego kazdego miesiaca.
To jest zwiazane z moimi zobowiazaniami finansowymi ( ZUS, podatek, oplata za prowadzenie ksiegowosci itp. ),
ktore mam do 10-tego dnia miesiaca.

Posted (edited)

Kochani, w związku z koniecznością opłacenia hotelika, bardzo prosimy o dalsze deklaracje.
Pierwszy miesiąc hotelikowania było pokryte w całości tylko dlatego, że dwie osoby wpłaciły z góry za 5 miesięcy
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]asia-s - 50 zł / stała za 5 miesięcy /
Poker - 100 zł / stała za 5 miesięcy/

[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Edited by Lobaria
Posted

[quote name='Lobaria']Kochani, w związku z koniecznością opłacenia hotelika, bardzo prosimy o dalsze deklaracje.
Pierwszy miesiąc hotelikowania było pokryte w całości tylko dlatego, że dwie Ciotwczki wpłaciły z góry za 5 miesięcy
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]asia-s - 50 zł / stała za 5 miesięcy /
Poker - 100 zł / stała za 5 miesięcy/

[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Podniosę,bo sprawa pilna!

Możemy liczyć na bazarek od kogoś?Ogłoszenia?

Posted (edited)

Przyszło 125 zł od [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]asia-s [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]z Deniskowego konta, do zbilansowania jeszcze 20 zł, które zostało na koncie ZuziM, cytuję wypowiedź z końcowego rozliczenia Deniska

[/FONT][/FONT]
[/FONT]a poniewaz kastracje Denisa oplaci jego wlascicielka info na watku Denisa ( post 2061 ) te 20 zl , ktore zostaly u Zuzi rowniez dokladamy do skarpety suni Aszki

Edited by Lobaria
Posted

Fotki, jak sie wyrobie czasowo, oczywiscie beda.
teraz urwanie glowy, bo wiosna na zmiane z zima .... Na zmiane zabezpieczam psiaki przed goracym sloncem i zimnym wiatrem i sniegie ... mam juz dosc !!!!

W ogole to dziewczyny, naprawde jest potrzeba zeby Aszke zabrac do porzadnej lecznicy z RTG.
Jej trzeba przeswietlic to prawe bioderko. Znow zaczela oszczedzac ta tylna prawa lapke i na moje oko ona naprawde bardzo dziwnie chodzi, chociaz nie pokazuje zeby ja cokolwiek bolalo.
Ja moge z nia pojechac do Jeleniej Gory. Tam porzadnie ja przeswietla i postawia diagnoze.
Koszt bedzie okolo 70 - 80 zl za zdjecie i za transport ( to 50 km w jedna strone ) - 30 zl.
Co mam robic ?
Jesli mam jechac, to moge po Swietach.

A poza tym Aszka ma sie super. Ma wielki apetyt, ogromne poklady energii i wielka fantazje w wymyslaniu coraz to nowych lobuziarskich zagrywek.
Wczoraj na przyklad .... wyrwala posadzona kilka dni temu sadzonke pigwowca :mad:.
Jak mi tak dalej bedzie psocila, to bedzie kiblowala w kojcu ... zaloze szlaban i juz !