Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za wieści i trzymamy kciuki, aby już wiosenka ładna przyszła. Aszka, ty się ustatkuj, dziewczyno, bo Cioteczki się zjadą i ...:mad::mad::mad:

Mam nadzieję, że uzbieramy pieniążki na weta. Na razie musimy skompletować na pobyt. Może coś Tulik odda Aszce...

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
nie wiem jak z bazarków Poker tzn ile kasy sie uzbiera/lo ale jakby koś dorzucił coś do moich fantów to mogę bazarek zrobić

Na Ciebie ZAWSZE można liczyć, z bazarków byłaby kasa na weta. W tej chwili na koncie Aszki jest 205 zł, czekam na wpłatę od [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2]lika1771, aby [/FONT][/FONT]przelać całość za hotelik.

Posted

Lobaria napisał(a):
Na Ciebie ZAWSZE można liczyć, z bazarków byłaby kasa na weta. W tej chwili na koncie Aszki jest 205 zł, czekam na wpłatę od [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2]lika1771, aby [/FONT][/FONT]przelać całość za hotelik.
Jutro rano wysle deklaracje

• 2 weeks later...
Posted

W drugim poście uzupełniłam wpływy i wydatki za kwiecień - Aszce zostało na koncie [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2] 205[/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
u Aszki pusto:(

Zuziu można prosić o jakieś nowe fotki Aszki i krótkie info to może ja poogłaszamy? można już?

Pusto , bo nie mogłam odnaleźć jej wątku po wojnie na dogo.