Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 wiem, że łatwo mówić... jak wygląda sprawa w klinice? oprocz Asa żadnego psa nie dadza rady wziasc? Quote
lika1771 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='paulinken']Ja dam 10 zł na miesiąc, jak będzie trzeba to jednorazowo na początek coś jeszcze. Jest miejsce u zuzi i chyba u Karilki też, bo Denis jednak do niej nie jedzie.[/QUOTE] Tu jeszcze cioteczka pomoze.Na wykup dam. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='zuziaM']Kochana ... to jest naprawde szansa, ze uda sie sunie tez wyciagnac ... Tu wazna jest Klaudus, bo to ona bedzie wyciagala tez Asa z przechowalni i to dzisiaj juz !!! Najprawdopodobniej to ja z mezem pojedziemy po niego do samej Pszczyny w niedziele, bo pan z fb sie podobno jeszcze nie odezwal ( a zaproponowal przewiezienie psiaka z Katowic do Wroclawia skad wlasnie ja moglabym go odebrac ). Taka opcja bylaby oczywiscie korzystniejsza dla mnie, ale jesli sie nie da, to sama pojade do konca .... NO ALE CO Z ASZKA ????????? Ostatecznie pewnie bedzie ja mozna zabrac i z Myslowic, ale ..... wszyscy pisza, ze ona tam przepadnie ... cokolwiek by to mialo znaczyc ....[/QUOTE] z mysłowic niby można ją zabrać, ale nikt nie zapewni nas, że jak tam pojedzie to tam będzie!! Jak wygląda sprawa gdy z P. do Mysłowic trafi psiak? on idzie na kwarantanne czy od razu na boksy? Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='lika1771']Tu jeszcze cioteczka pomoze.Na wykup dam.[/QUOTE] czyli jest 210zł dla hoteliku ZuziM i na wykup brakuje na szczepienia, transport... i gdzie "przechować" Aszkę do niedzieli? Quote
zuziaM Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Szczepienia mozna zrobic pozniej, jak juz bedzie u mnie. Na transport chyba nie bedzie problemu, bo jak pojedzie z Asem, to na transport juz sa pieniadze. Dziewczyny zebraly tylko na transport, bo za hotel psiaka placi Asia. Pozostaje jedynie wykup. Reszte deklaracji pewnie da sie dozbierac pozniej przeciez. No i kwestia przetrzymania Aszki do niedzieli. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 na wykup juz jest, kwestia przetrzymania...jakby to nie bylo dzisiaj to bym ja wziela do siebie...a tak to ja do jutra popoludnia jestem uziemiona w pracy :( nie wiem czy nie mozna by bylo jej z Asem w lecznicy umiescic? Quote
asia-s Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 PODSUMOWANIE: 1. ASZKA: lika1771 - 200 zl stala + paulinken - 10 zl stala + asia-s - 10 zl stala - razem stalych na teraz 220 zl + lika1771 - zaplaci za wykup 2. SARA: elik - kupi 20 kg karmy, jesli nie starczy dokupi, + Sara2011 - zaplaci za wykup Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Super, że jest pomoc. Zostaje jeszcze ta pszczyńska czarnulka - pięknota Izi http://www.dogomania.pl/threads/223872-Wystraszona-czarnulka-Izi-b%C5%82agamy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-szukaniu-dt-ds! Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Zuzia, masz skrzynkę zapchaną, Klaudia prosi pilnie o Twój nr tel Quote
asia-s Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lobaria']Zuzia, masz skrzynkę zapchaną, Klaudia prosi pilnie o Twój nr tel[/QUOTE] tel do Zuzi: 695-555-221 Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='asia-s']tel do Zuzi: 695-555-221[/QUOTE] Dzięki, już porozmawiały i wszystko ustaliły. Jest dobrze. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziewczyny zbieramy pilnie deklaracje na Aszkę!Pojedzie w niedzielę z Asikiem do Zuzi! Kto chce zostać skarbnikiem suni? Potrzebujemy na niedzielę 40zł na wykup. Tylko błagam nie opuszczajcie na teraz kiedy potrzebujemy Waszej pomocy. Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 oki, mogę być skarbnikiem Aszki tym bardziej, że mam kontakt z Zuzią. Ale nie przejmę odpowiedzialności finansowej / czytajcie - nie będę mogła sama pokrywać braki /, ponieważ nie jestem bogata. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='lika1771']Prosze o konto w poniedzialek poleci 250zl.[/QUOTE] Jeszcze nie mamy księgowej. Która z cioteczek się tego podejmie?Jeżeli do niedzieli nie będzie chętnych to podeślę Ci Lika swoje.Ale nie ukrywam,że wolałabym aby zajęła się tym osoba,która ma czas prowadzić rozliczenia. Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Avilia']Jeszcze nie mamy księgowej. Która z cioteczek się tego podejmie?Jeżeli do niedzieli nie będzie chętnych to podeślę Ci Lika swoje.Ale nie ukrywam,że wolałabym aby zajęła się tym osoba,która ma czas prowadzić rozliczenia.[/QUOTE] Właśnie się zdeklarowałam, mam czas i konto wolne od opłat od przelewów. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lobaria']Właśnie się zdeklarowałam, mam czas i konto wolne od opłat od przelewów.[/QUOTE] Super,wielkie dzięki. Lika deklarowałaś 40zł z tej kwoty na wykup.Podeślę swoje konto jak możesz wyślesz do mnie to 40zł,a resztę do Lobarii na hotelik. Jeszcze raz naprawdę dziękuję za tak dużą deklarację! Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Avilia']Super,wielkie dzięki. Lika deklarowałaś 40zł z tej kwoty na wykup.Podeślę swoje konto jak możesz wyślesz do mnie to 40zł,a resztę do Lobarii na hotelik. Jeszcze raz naprawdę dziękuję za tak dużą deklarację![/QUOTE] oki, wysyłam konto Cioteczkom, które chcą pomóc Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 A, jeszcze potrzebuję udostępnienie drugiego postu na wątku do rozliczeń. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lobaria']A, jeszcze potrzebuję udostępnienie drugiego postu na wątku do rozliczeń.[/QUOTE] Musisz napisać do moderatora z prośbą o przepisanie 2 postu. Quote
lika1771 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ok 40zl na wykup 210 na hotelik czekam na nr konta w pon.z samego rana wysle. Quote
Lobaria Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Wysłałam konto, do moda napiszę jutro, dziś już padam, wielkie emocje z ratowaniem pisiaków - co ja piszę, żem padła - co Klaudia dziś przeżywa... Ma na to wszystko siły, podziwiam Ją. Bardzo chciałabym być tam, na miejscu, w tej przeklętej Psz... Quote
Recommended Posts