Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajno nowe foty zobaczyć ;) Czas leci strasznie , Justynko zdrowia życzę :loveu: Ostatnio mój syn odwiedził Szwecję , tylko na 1 dzień , ale bardzo mu się podobało :razz: Ja też się wybiorę , tyle że nie wiem kiedy :shake: Pozdrawiam serdecznie całą ekipę i ciebie Justynko i Grzesia :painting::painting::kciuki::kciuki:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja" :smile:

Posted

Radosnych , pogodnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych , smacznego Jajeczka :buzi:

życzy Wam
po cichutku , ale systematycznie tu obecna i wiernie Wam kibicująca
Toska

Mnóstwo głasków dla zwierzaków !

Posted

Aga zgadza się Justysia jest dzielna, tyle znosić z tym nie jedzeniem, gdy w dodatku ma chłopa jedzącego normalnie w domku :roll:

Egradska również dziękujemy za pozdrowienia :loveu:

Zgadza się, czas mija bardzo szybko, już prawie rok mija, gdy zjawiliśmy się na skandynawskiej ziemi.

I na pewno nie żałujemy tego, że znaleźliśmy się w Szwecji.

Aga nam również miło zagościć Cię na wątku :eviltong:
Oczywiście dziękujemy za życzonka zdrówka dla Justysia :loveu:

Peter postaramy się systematyczniej dawać jakieś zdjęcia w wolnych chwilach.
Oj zdajemy sobie sprawę z tego że Szwecja jest urokliwym krajem. Oczywiście dziękujemy za pozdrowienia :loveu:

Shirrrapeira dziękujemy gorąco za pozdrowienia :loveu:

Posted

Oj czs płynie, czas płynie. Aż nie chce się wierzyc, że my się widzieliśmy .. PÓŁ ROKU TEMU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Kiedy to minęło???

Szczęścia i zdrówka, kochani! oraz Wesołych Świąt :loveu:

Posted

Aga dziękujemy za jajeczne pozdrowienia :evil_lol: :loveu:

Przyszła pora pokazać naszych chłopaków w nowej scenerii :diabloti:
tzn. nie tak do końca nowej bo ta stara mimo wszystko jeszcze jest obecna ;)

Tak to wygląda nasza ferajna gdy Pańcia ma troszkę sił na wspólny spacerek

Tutaj panowie w słoneczny kwiecień spacerują po leśnej drodze ;)

Szariczek nie ma już zdrówka na dłuższe spacerki, nie dość, że kamyki kłują to jakoś brak sił na szybkie chodzenie, tak więc na spacerkach się powolutku snuje :roll:

Zmiana scenerii na bardziej zieloną

Nie będę pisał co z dziadkiem robię ale powiem jedno to sprawia że przemieszcza się znacznie szybciej :diabloti:

Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie :loveu:

Posted

Hej, hej :Cool!:

Reno :loveu:
Spostrzegawcza z Ciebie kobieta, oj spostrzegawcza :evil_lol:

I kochana oczywiście też :calus: Dziękuję za życzenia zdrówka itp…

W sumie to raz jeszcze wszystkim Wam dziękuję i tak nieśmiało chciałabym poprosić Was o małą przysługę :oops:
Po prostu tak ślicznie i skutecznie do tej pory wychodziło Wam trzymanie kciuków, więc,….. no więc, ja bym chciała zamówić u Was jeszcze troszkę takich kciuków :oops:

Bardzo by mi się przydały w najbliższym czasie – szczególnie w przyszłą środę, ale później też bym nie pogardziła, (z tego co się dowiaduję to przez 3 miesiące jest ryzyko). To „nie pogardziła” troszkę niezbyt zachęcająco zabrzmiało, więc się poprawiam teraz i piszę odpowiednio – byłabym szczęśliwa gdybym mogła skorzystać z waszych zaciśniętych paluchów :grins:

To jak ? Jest ktoś chętny ? ;)

Posted

I kolejne kciuki – ale fajnie :multi: :multi:

hi hi :cool2:

Dziękuję ślicznie za wsparcie, bo na pewno się ono bardzo przyda.
Już się pogodziłam z faktem operacji, (niestety nie mam już innej szansy) i nie mam innego wyjścia jak tylko ufać chirurgom, ale doszłam do wniosku, że dodatkowe kciuki mi na pewno nie zaszkodzą - a wręcz przeciwnie :grins: :grins:

Posted

Ja tez się przyłączam i trzymam mocno :kciuki:przez 3 miesiace - jak nie będę mogla tak czysto fizycznie to myślach i sercu. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Przeskoczył post :roll:
To oczywiście tyczyło się też Ciebie ALMA2 :)

Jakoś ostatnio ponuro u nas. Słoneczko siedzi bez przerwy za chmurami, jakoś tak melancholijnie się robi, człowiek siedzi śpiący i nic mu się nie chce,... heh ;)
Da się tak żyć, nie powiem, że nie, ale nie stałoby się nic gdyby chociaż część dnia słonko świeciło... Hmm, rozmarzyłam się :)

Posted

A dziękuję :loveu:

Tak, jest niezbędna. Decyzję podjęliśmy już jakiś czas temu a utwierdziło nas w tym pare sytuacji...
Czekaliśmy na spotkanie z gastrologiem żeby go poinformować o naszej decyzji i niestety nie doczekaliśmy się - wylądowałam na chirurgii.
A tam oczywiście też nikt nie miał wątpliwości, cieszyli się tylko (my oczywiście również ;) ), że nie doszło do skrętu i można mnie do operacji przygotować... Na szybko, bez przygotowania, przy strasznym osłabieniu itp, operacja tego typu jest absolutnie nie wskazana - szkoda tylko, że moi polscy lekarze jakoś nijak nie dali się przekonać do tej jakże oczywistej (dla nich chyba jednak niekoniecznie oczywistej) tezy :roll: to jeden z głównych powodów dla których się nie zgadzałam.

Mojego stanu się już nie cofnie. Potwierdza to między innymi rezonans robiony pod koniec marca; nic się nie zmieniło mimo leczenia. Moje zwężenia są już tak bardzo zabliźnione, że praktycznie każdy kawałek jedzenia jest dla moich jelit ekstremalną przeszkodą - a blizn już się nijak nie cofnie.
Do tego mam sporą osteoporozę i muszę coś z tym robić a przyjmowanie wapnia zakończyło się tak jak się można było spodziewać... dodatkowym nawarstwieniem na zwężeniach :roll:

Jak sami widzicie wyjścia nie ma :niewiem: ;)

Czy tutaj jest lepiej ?
Hmm, pod wieloma względami zapewne tak, ale mam też trochę zastrzeżeń :puppydog:

Posted

My oczywiście też przyłączamy się grupy trzymających kciuki, Justynko;) i wciąż mamy nadzieję, że jednak jest szansa na poprawę.
Jesli chodzi o słoneczko, to pociesz się, że wraz z nim rozpanoszyły się kleszcze:mad: Oczywiście jako histeryczka musiałam wzywać pomoc przy usuwaniu pajęczaka w 2 dzień świąt... Skoro u Was chłodniej, to pewnie i te wampiry jeszcze nie grasują - zawsze to jakiś plus;)