Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']szaleństwo :) super, przynajmniej jest wesoło i coś się dzieje.

http://images41.fotosik.pl/1844/788de01a191c622bmed.jpg
ten łepek wygląda jakby fajkę miał w zębach! :D

a twoje dziewczynki widać, że przejęte bardzo :)już widzę tam mojego kamila, na pewno by mu się podobało.

Faktycznie ten maly wyglada jakby kopcil ;-)

A impreza ekstra :-) Sama uwielbiam. A w przyszlym roku wez dzieciaki i przyjedz, to Kamil bedzie mial fajna atrakcje :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
a wiesz, że bardzo chętnie bym się wyrwała na parę dni :) :cool3:

To dam Ci znac wczesniej i prxyjedziesz z dzieciakami :-) Zreszta zapraszam w kazdej chwili :-)

unikatowydiament napisał(a):
wieczorne dzień dobry:)

Dobry :-)

Posted

U nas swego czasu organizowali Mikołaja na Rynku , przyjeżdżał saniami albo karetą zaprzężoną w czarne konie ... też było to widowiskowe , teraz jakoś idą na komercję i tylko jakiś bajer strzelą na estradzie i finał

Posted

Alicja, super taki Mikolaj... dzieciakom wyobraznia zaczyna pracowac.Zreszta sama lubie takie Mikolajowe klimaty, konie, sanie, snieg... Tutaj Mikolaj jak schodzi ze statku to wsiada na bialego konia. Super :-) W Zdunskiej kompletnie nic nigdy nie organizowali...

Posted

bira napisał(a):
To dam Ci znac wczesniej i prxyjedziesz z dzieciakami :-) Zreszta zapraszam w kazdej chwili :-)
powiedziałam karolowi, że jadę za rok a on na to: "wszędzie, tylko nie do holandi" :roll:

Posted

Dzisiaj zostalam zbesztana przez dziewczyny, bo nazwalam Honorate fladra ;-) Wyszlo kocisko na pol dnia z domu i kiedy robilam obiad zobaczylam, ze wraca po plocie do domu i zagadalam do siebie, wraca fladra jedna, czy jakos tak a moja Ingastala w drzwiach i do mnie... "jak Ty o niej mowisz? Nie wolno tak brzydko o nikim mowic.." Na co Biana... "niegrzeczna jestes, bedziesz miala kare" i poszly...

Posted

bira napisał(a):
Dzisiaj zostalam zbesztana przez dziewczyny, bo nazwalam Honorate fladra ;-) Wyszlo kocisko na pol dnia z domu i kiedy robilam obiad zobaczylam, ze wraca po plocie do domu i zagadalam do siebie, wraca fladra jedna, czy jakos tak a moja Ingastala w drzwiach i do mnie... "jak Ty o niej mowisz? Nie wolno tak brzydko o nikim mowic.." Na co Biana... "niegrzeczna jestes, bedziesz miala kare" i poszly...
hahaha, ale musiałaś mieć minę:diabloti::diabloti:

Posted

Mi sie tez tak wydaje.. co najmniej raz dziennie. Ostatnoo Biana obudzila sie z drzemk, wola mnie, w koncu przyszlam i jej pierwszy tekst... moja doopa mowi pryki... patrz ... Nie wiedzialam co odpowiedziec.. tyljo WOW przeszlo mi przes usta ;-)

Posted

bira napisał(a):
Mi sie tez tak wydaje.. co najmniej raz dziennie. Ostatnoo Biana obudzila sie z drzemk, wola mnie, w koncu przyszlam i jej pierwszy tekst... moja doopa mowi pryki... patrz ... Nie wiedzialam co odpowiedziec.. tyljo WOW przeszlo mi przes usta ;-)

buhahahahahahaha!
chyba też bym nic więcej nie byłą w stanie powiedzieć:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jessu jakie ja byki robie na tym telefonie. chyba za duze lapska mam i mi sie obsuwaja palce.. masakra...

Biana ma ciakwe teksty... czasami sie zastanawiam, jak ona to wszystko co slyszy koduje w swojej malej glowce i pozniej wykorzytuje.. dzieci sa obledne ;-)

Posted

bira napisał(a):

hahhaha:evil_lol: :roflt:dla takich tekstow warto pozniej znosic bunt 5cio latkow:evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Jaką karę miałaś ;)?

Musialam ogladac kucyki pony ;-)

chita napisał(a):
hahhaha:evil_lol: :roflt:dla takich tekstow warto pozniej znosic bunt 5cio latkow:evil_lol:

Zebys wiedziala ;-) Ostatnio ochrzcila sie zlita rybka, barbie, syrenka z ogonem (wszystko naraz) i teraz nie mozna jej nic powiedziec, zadna malutka, gwiazka, kicia czy inna czarownica, bo z miejsca otrzymujesz sprostowanie: "nie jestem (odpowuednie wstaw) tylko zlota rybka, barbie, syrenka z ogonem ;-) Seban mowi, ze dzisiaj dolozyla sobie jeszcze jeden tytul Minimini z kokarda ;-)

Posted

agaga21 napisał(a):
powiedziałam karolowi, że jadę za rok a on na to: "wszędzie, tylko nie do holandi" :roll:

A co on ma do Holandii?
To powiedz mu, że jedziesz do Niemiec ;) A ode mnie do Kasi, to już blisko :)

Posted

.....sie witamy,do nowych fot bulw( i nie tylko ) ZAPRASZAMY :multi:;moja cora z zieciem jakos tak 2x w roku sa w Holandii i sobie chwala :diabloti:,teksty corci -bezcenne:crazyeye:-ja to co mowily moje dzieciaki jak byly male, zapisywalam w zeszycie z poskim odpowiednikiem :evil_lol:,jak sie wyprowadzaly na swoje, dalam do rak wlasnych (jak i inne pamiatki z dziecinstwa ):lol: