Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

lula2010 napisał(a):
.....ta....chory facet to gorzej niz KONIEC SWIATA....:diabloti:

Dokładnie. Nie znam gorszej zarazy niz facet z podwyższona temperatura ;-)

Alicja napisał(a):
U mnie Kubę położyło , my z TZtem się trzymamy , a wirus wyjątkowo paskudny bo zaczyna się dolegliwościami żołądkowo-jelitowymi , potem wysoka temperatura , do 39 stopni a potem 2-3 dni typowe objawy grypopodobne ....już kilka osób spośród znajomych to przeszło

U nas też coś ala grypa panuje, ale najpierw traci się siłę, zaczynają się zawroty głowy a później gorączka. Do tego kaszel, katar... Dzieci zniosły dzielnie, moja mama też, ale Seban... jessu... dzisiaj ledwo wszedł do parku juz musiał wracać, bo go biodro bolało, później kręciło się w głowie a na koniec miał nadwrażlwe całe ciało:crazyeye::crazyeye: Nie pytaj co to znaczy, bo sama nie wiem ;) Nie miał siły nic robić, cały dzień przegnił w łóżku z telefonem... dziwne, że od tego telefonu mu się w głowie nie kręciło i nadwrażliwości nie miał ;-):mad:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bira napisał(a):

U nas też coś ala grypa panuje, ale najpierw traci się siłę, zaczynają się zawroty głowy a później gorączka. Do tego kaszel, katar... Dzieci zniosły dzielnie, moja mama też, ale Seban... jessu... dzisiaj ledwo wszedł do parku juz musiał wracać, bo go biodro bolało, później kręciło się w głowie a na koniec miał nadwrażlwe całe ciało:crazyeye::crazyeye: Nie pytaj co to znaczy, bo sama nie wiem ;) Nie miał siły nic robić, cały dzień przegnił w łóżku z telefonem... dziwne, że od tego telefonu mu się w głowie nie kręciło i nadwrażliwości nie miał ;-):mad:

czyli bolał go cały człowiek :lol: ( ja tak zawsze mówiłam jak będąc szczylem zachorowałam :lol:)
Znam to jak facet chory ....nawet katar to choroba smiertelna ... kiedyś pytałam czy mam już miarę na trumne brać :diabloti: jak TZ na katar umierał

Posted

Alicja napisał(a):
czyli bolał go cały człowiek :lol: ( ja tak zawsze mówiłam jak będąc szczylem zachorowałam :lol:)
Znam to jak facet chory ....nawet katar to choroba smiertelna ... kiedyś pytałam czy mam już miarę na trumne brać :diabloti: jak TZ na katar umierał

U nas poza katarem jest gorączka... całe 37 i kilka kresek! Wyobrażasz sobie? to gorzej niż źle...

Posted

Alicja napisał(a):
:modla: to już agonia :diabloti:

Renifery u Was grasują ;)
http://images34.fotosik.pl/506/425c249627eaf0b4.jpg

śliczne ozdoby na choince :cool2:

Grasują ;-) Do tej pory a Mikołąj już dawno poleciał do domu ;-)
Do tego dostałam z pazura po tym jak zrobiłam to zdjęcie, bo babka nie życzy sobie żadnych przebieranek ;-)

Ozdoby Inga wrzucała do koszyka. Ona lubi takie zabawki :-) i najważniejsze, , żeby były świecące ;-)

całe dwie minuty szaleństwa na plaży, bo zaraz zswialiśmy po tym jak luneło...

Księżniczka i jej liwaro ;-) Teraz juz malutkie i niepozorne, ale całe oko jeszcze niedawno mieniło się jak tęcza...

sarenki

Posted

bira napisał(a):

Ojej skądś to znam.Mój małżonek 3 tydzień choruje i ciągle marudzi :(.U nas w Warszawie grasuje taki wirus, cholera jakaś okropna, wszyscy chorzy.

Posted

bira napisał(a):

to ekstra. U nas też jakby lepiej. W zasadzie na razie jest normalny, ale u nas to wraca, szczególnie po niektórych pokarmach. A byłaś u lekarza z Teosiem?

Nie byłam, bo ten do którego chciałam iść wyjechał na święta :/

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie byłam, bo ten do którego chciałam iść wyjechał na święta :/

Ale skoro już mu przeszło to może nie ma potrzeby :-) Oby już nie wróciło. U nas odpukać też jest ok.

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki,pozdrawiamy:)

Dziękuje :-)

Posted

cytaty mi nie działaja...
Magda witaj w domu :-)

Lula dzięki :-)

Dzisiaj moja Birra miała stan przedzawałowy ;-) Byłyśmy prawie trzy godziny na spacerku z dzieciakami i znajomą i jej dzieciarnią a, ze wracałyśmy koło domu koleżanki ta zaoferowała się, że zawiezie dziewczyny do domu, bo zaczęło padać i były padnięte, szczególnie Cześka dla której nie zabrałam wózka... :roll: Jak dla mnie oferta była nie do odrzucenia, bo wlekła bym się z nimi jeszcze z pół godziny, więc wsadziła je do auta i pojechały... i zaczęło się... Birrra dostała szału. Zaczęła skowyczeć, jakby ją samą z auta wysadzili i zaczęła biec za autem ze mną na końcu smyczy. Boże co ona biedna przeżyła to jej ;-) Próbowałam do niej gadać, ale jak tylko powiedziałam, ze Ingusia pojechała z ciocią, to ta jeszcze bardziej w szał wpadała i ciągnęła jak ciągnik. W domu prawie się posikała jak zobaczyła dziewczyny... Cały stres tak ją wymordował, że padła i spała do 20 bez przerwy od 15... Dzieci jej porwali ;-)

A z racji tego, że strasznie mi się nudzi wklejam fotki ;-)

Trochę morza :-)

Posted

[quote name='agaga21']
boże, dzieci jej porwali a ty się dziwisz, że w panikę wpadła!!:evil_lol::evil_lol:

Najlepsze jest to, ze zna Justynę od lat... widzi ją prawie codziennie i taki stres babcia miała ;-) Chyba, że miała nadzieje na darmowa podwózkę, tylko nie wiem, gdzie by się jeszcze zmiescila ;-)

[quote name='agaga21']http://images34.fotosik.pl/512/fdc52acad185ff4cmed.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam!

Mój skarb :-)