Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam, dzisiaj się widziałyśmy, nikt do niej nie przylazł. Ale zakupy do sklepu robią od dzisiaj pracownicy a w piątek jej mąż już wraca, więc na szczęście nie będzie musiała z taką gotówką sama jeździć.

Ale mam dzisiaj lenia. Nic mi się nie chce. Indze zresztą też, bo nawet na rytmikę nie pojechałyśmy... Zaraz się zbierzemy i na spacer z Birrą chociaż wyjdziemy.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefon odnaleziony :-) Ina go znalazła w Biankowych rzeczach :-) Zawinęła mi ten telefon, jakieś klucze i pierdoły do torby i tą torbę zakopała w plastikowych warzywach ;-) Inga dzisiaj sklep robiła i znalazła zgubę :-)

I id dzisiaj postanowiłam definitywnie przejść na dietę. Byłam na aerobiku, ćwiczyłam na przeciwko lustra... i mam depresję. Odchudzam się, dwa lata po porodzie a ja wyglądam jakbym nadal w ciąży była... masakra..
Z Honią się musimy za siebie wziąć ;-)

Posted

Ja poczekam do wiosny ;) Zacznę biegać jak kiedyś i będzie dobrze ;) Zresztą teraz już bałabym się zacząć intensywnie biegać, bo czasem mnie jeszcze rana boli jak mnie Theodor np. kopnie :roll:

Fajnie, że telefon odnaleziony :)

Posted

[quote name='bira']

I id dzisiaj postanowiłam definitywnie przejść na dietę. Byłam na aerobiku, ćwiczyłam na przeciwko lustra... i mam depresję. Odchudzam się, dwa lata po porodzie a ja wyglądam jakbym nadal w ciąży była... masakra..
Z Honią się musimy za siebie wziąć ;-)[/QUOTE]no co ty, kojarzę jakieś twoje foty tegoroczne, to świetnie wyglądasz :)
ale jak idziesz na dietę, to witaj w klubie. podziwiam, że chce ci sie na aerobik chodzić. ja mam słabą kondycję i nie lubię takich sportów ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja poczekam do wiosny ;) Zacznę biegać jak kiedyś i będzie dobrze ;) Zresztą teraz już bałabym się zacząć intensywnie biegać, bo czasem mnie jeszcze rana boli jak mnie Theodor np. kopnie :roll:

Fajnie, że telefon odnaleziony :)[/QUOTE]

Jeszcze to czujesz? Dlugo troche...

[quote name='agaga21']no co ty, kojarzę jakieś twoje foty tegoroczne, to świetnie wyglądasz :)
ale jak idziesz na dietę, to witaj w klubie. podziwiam, że chce ci sie na aerobik chodzić. ja mam słabą kondycję i nie lubię takich sportów ;)[/QUOTE]

W ubraniu jakos moza przezyc, jak sie z profilu nie widze, ale jak zobacze to sterczace brzuszysko to mi mdlo... A dzisiaj doszly waly wylewajace sie spod bluzki i depresje mam. Takze szukam diety. Kazdy poleca cos innego...
A aerobiku nietrawie, ale musze cos ze soba robic, a tam fajne towarzystwo przychodzi, wiec mozna przezyc

Posted

[quote name='bira']Jeszcze to czujesz? Dlugo troche...

a tam fajne towarzystwo przychodzi, wiec mozna przezyc[/QUOTE]

Czuję, ale tylko te zewnętrzne części blizny (tzn. początek/koniec rany). Trochę długo, bo jutro będzie 4 miesiące :roll: Za 2 tygodnie idę na kolejny zastrzyk do ginekologa, to zapytam o co kaman ;)

Towarzystwo męskie :razz:

Posted

[quote name='magdabroy']
Towarzystwo męskie :razz:[/QUOTE]

Oj, gdyby to meskie towarzystwo bylo, to mnie i moich walkow by tam nie bylo ;-)

Posted

[quote name='magdabroy']Wciągnęłabyś brzuch i było by ok ;)[/QUOTE]

Wciągam, wciągam i tylko mi duszno ;-)

[quote name='magdabroy']Kasiu, jak tam buzia u małej? zagoiło się już?[/QUOTE]

Buzia ok. Zagoiła się, później znowu przywaliła i znowu polała się krew, ale już jest ładnie :-) Gorzej, bo znowu ta alergia na poliku wyszła. Już siły nie mam na to. Nie wiem czy się czymś wysmarowała, czy coś zjadła... wylazło paskudztwo i jest...

[quote name='agaga21']co u was dziewczyny?[/QUOTE]

U nas spoko. Odstawiłam sodycze na razie ;-) Więc czasami spoko nie jest, bo mam chyba coś w rodzaju detoksu ;-) Ale dam radę ;-) Muszę.
Druga sprawa, że chyba podjęliśmy decyzję,że zostaniemy tutaj na święta. Rozmawiałam z mamą i powiedziała, że przyjedzie. Jakoś przeraża mnie wizja jazdy w tłoku 1200 km. Raz jechałam do PL ponad 24 godziny. Powrót 48. Tym bardziej, że są dziewczyny i ja muszę prowadzić całą drogę. Nie wiadomo jaka będzie pogoda, więc chyba jednak wolę zostać tutaj. Jeżeli faktycznie zostaniemy, to pojedziemy na tydzień w góry w ostatni tydzień lutego.

[quote name='lula2010']zagladamy,pozdrawiamy,jak corcia ?pytamy...:lol:[/QUOTE]

Córcia wczoraj miała jakąś jazdę, bo spać nie chciała. Wróciłam ze szkoły po 21 a ta prosto do drzwi i w płacz... mamusiu tak tęskniłam... Jakoś udało się uśpić, po czym Inga zaczęła rozpaczać, że czegoś się boi... Jesssu. Ale najważniejsze, że są zdrowe, bo to dodatkowa atrakcja by była ;-)

Posted

Dzisiaj do Holandii przpłynął Sinterklass :-) Jednym z miast, które dzisiaj odwiedził była Haga :-) Jutro m.in Amsterdam :-)
Od dzisiaj można stawiać buciku na parapecie, okna mamy wystrojone na sintowo ;-) Aż w końcu 5 grudnia dzieciaki dostaną prezenciki :-) Od dzisiaj aż do 5 grudnia wszędzie będą sintowe parady i imprezy :-) W przyszłym tygodniu idziemy na kolejną, ale dzisiaj też byliśmy :-)

Holendrzy totalnie szaleją na punkcie Sinta i ci mali i ci duzi. 5 grudnia to dla nich święto jak polska wigilia :-)

Mam trochę fotek, kiepska bardzo jakość, ale co tam ;-)

Zbieramy ciasteczka i słodycze od Zwarte Pitie :-)

Płyną!!!! ;-)

Posted

"Mikojała" się na bała, ale Pita jak najbardziej. Na sam koniec chęć dostania ciasteczka przewyższyła nad strachem i wyciągneła rączkę z zamkniętymi oczami i odwrócną głową ;-)

Przejęta Inguśka

Posted

[quote name='Alicja']Fajna ta uroczystość , duże przeżycie dla dzieciaków i atrakcja :)

Bardzo duze :-) Przynajmniej wiedza, ze ten Mikolaj jest i "widzi" ;-) Inga od poniedzialku zyla tym, ze Sint przyplywa. W szkole juz zaczeli temat walkowac a w srode musialam okno stroic, coby Mikolaj przypadkiem sie nie pomylil, gdzie Inga mieszka ;-)

[quote name='WATACHA']Cóż za strach w oczach;)
http://images42.fotosik.pl/670/f400d52f38df8025med.jpg,
ale wiadomo nie od dziś , że czarne to złe:diabloti:

Bardzo sie ich bala. Nie chciala niczego wziac. dopiero jak juz wracalismy to wziela ciasteczka ;-)

[quote name='dOgLoV']fajny Mikołaj :evil_lol:

Bardzo fajny ;-) Dlatego w sobote idziemy na nastepna parade ;-)

[quote name='magdabroy']I jeszcze karnawał ;)

:-)