Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że ona nie za dobrze wygląda.
Stoi jakoś mało energetycznie, chodzi zamiast biegać.
Apetyt ma doskonały, wypuszczona na próbę z Białym próbowała go zeżreć.
Może bolą ją nogi, stawy?
Humor ma dobry, nie jest ospała ani smutna, ale trochę się martwię. Mariusz też widzi zmianę, więc to nie moja paranoja.

Posted

Wirusa nie podejrzewam, bo rano wyszarpała z drzwi kojca wspawaną tam siatkę. Nie wiem, jak, w kątownik był wspawany gruby pręt przyciskający grubą siatkę. Wszystko pozawijane, pozakańczane.
Dobrze że jej łeb nie przelazł przez otwór bo byłoby po jamnikach...

Posted

Gdyby to był wirus, to chyba "pół biedy".
Ja też zauważyłam, że Diara zachowuje się inaczej niż zwykle.
Przeważnie wariowała na mój widok, usiłowała wskakiwać na ramiona, tarzała się w trawie..
A teraz zdecydowanie wybiera pozycję statyczną... , ale nie jest apatyczna i walczy o jedzenie :)
Neris, co robimy?

Posted

Neris napisał(a):
Wirusa nie podejrzewam, bo rano wyszarpała z drzwi kojca wspawaną tam siatkę. Nie wiem, jak, w kątownik był wspawany gruby pręt przyciskający grubą siatkę. Wszystko pozawijane, pozakańczane.
Dobrze że jej łeb nie przelazł przez otwór bo byłoby po jamnikach...

A jakie są koszty tej demolki?

Posted

agusiazet napisał(a):
Diara nie jest mloda, moze bola ja stawy?

Agusiazet, takie mamy podejrzenia... Nabrała troszkę ciała, gabaryty jej się powiększyły ..
Tak w ogóle.. :) Możesz podać mi na PW swój nr telefonu? Pleeaaaseeeee ..

Ps.Neris - zabieram Twoje ostatnie zdjęcia do ogłoszeń!

Posted

[quote name='Neris']Tego kojca nie rozwali, nie ma mowy, to kojec na kaukaza.
Nie stać mnie na ciągła naprawy, niestety...

Neris, dzwonię, a Ty nie odbierasz...

Mshume!!! Dzięki za wpłatę 100zł !

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Agusiazet, takie mamy podejrzenia... Nabrała troszkę ciała, gabaryty jej się powiększyły ..
Tak w ogóle.. :) Możesz podać mi na PW swój nr telefonu? Pleeaaaseeeee ..

Ps.Neris - zabieram Twoje ostatnie zdjęcia do ogłoszeń!

Mogę, ale mam tylko komórkowy, nada się?:)

Posted (edited)

agusiazet napisał(a):
Mogę, ale mam tylko komórkowy, nada się?:)

Pewnie, że się nada! Dzięki za PW :)

Byłam dziś u Buraczka ...
Na szczęście totalne wk****ienie, czyli zdenerwowanie już mi przeszło, ale ok.17.00 miałam ochotę zabić Neris, Diarę, trzech Maxsiów, kilka jamników, resztę zwierzyńca i podpalić cały Pomiechówek...
Potem chciałam się rzucić się ze skarpy w otchłań Królowej Polskich Rzek, która tworzy nieopadal bajeczne zakola..ale stojąc w kilkukilometrowym korku mogłam wreszcie (fakt, że w stanie dość dużego wzburzenia emocjonalnego) kontemplować ten bajeczny widok...
Powiem szczerze, że niewiele mi to dało ...
Wracałam przez Serock, robiąc spooore kółeczko...

Edited by Abrakadabra
Posted

Abrakadabra napisał(a):
Pewnie, że się nada! Dzięki za PW :)

Byłam dziś u Buraczka :)
Na szczęście totalne wk****ienie, tzn. zdenerwowanie już minęło, ale ok.17.00 miałam ochotę zabić Neris, Diarę, trzech Maxsiów, kilka jamników, resztę zwierzyńca i podpalić cały Pomiechówek...

Korki to też MOJA WINA?????

Posted

[quote name='Neris']Korki to też MOJA WINA?????

Neris, nie rób scen.
Nikt nie twierdzi, że to Twoja wina. I co to znaczy TEŻ?

To, co się dzieje na warszawskich ulicach od pewnego czasu woła o pomstę do nieba.
Kiedyś były sobie "godziny szczytu" i każdy wiedział gdzie i o której. A teraz gdzie się nie wjedzie - KOREK. KOREK. KOREK.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Neris, nie rób scen.
Nikt nie twierdzi, że to Twoja wina. I co to znaczy TEŻ?

Kobiecie w moim wieku niewiele zostało poza robieniem scen...

Posted

[quote name='Neris']Kobiecie w moim wieku niewiele zostało poza robieniem scen...

Podczytuję wątek. Co Ty Nerisku możesz powiedzieć o wieku??? Dostałaś "zieloną kartę"? Bo ja właśnie tak i wydaje mi się, że to głupi żart!!
To totalna pomyłka i ja protestuję! Ludzie powinni mieć tyle lat na ile się czują!:angryy:

Posted

[quote name='Neris']Kobiecie w moim wieku niewiele zostało poza robieniem scen...

Neris "w Twoim wieku"?!?!?!?!?! zaraz chwileczkę, to w jakim to wieku trzeba być żeby pozostało tylko robienie scen ??? !00 czy 120 ?!?!?!?!

[quote name='epe']Podczytuję wątek. Co Ty Nerisku możesz powiedzieć o wieku??? Dostałaś "zieloną kartę"? Bo ja właśnie tak i wydaje mi się, że to głupi żart!!
To totalna pomyłka i ja protestuję! Ludzie powinni mieć tyle lat na ile się czują!:angryy:

Tak było by fajnie dla Ciebie, dla mnie, ale co takimi co mają np. 19 i czują się już na 80 ???
Ja tam nie myślę o moim faktycznym wieku czuję się na 25 i reszta mnie nie obchodzi;):loveu: