Iljova Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 cancer43 napisał(a):Jak to do czego ? - Autobus do sławy i sukcesu !!!! Ha,ha,ha... ale śmieszne... dowcipnisia się znalazła... Autobus do pracy !!!!!!!!!! Quote
Neris Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dobrze CI życzy po prostu! A poczucie humoru po mnie ma... Quote
Abrakadabra Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Halo! Ochłońcie proszę... Iljova wygląda pięknie ... I to wcale nie był żart!!! Quote
cancer43 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Iljova napisał(a):Ha,ha,ha... ale śmieszne... dowcipnisia się znalazła... Autobus do pracy !!!!!!!!!! Oj tam, oj tam !!! Zaraz dowcipnisia !!! powaga to była !!!! Quote
Neris Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Abrakadabra napisał(a):Halo! Ochłońcie proszę... Iljova wygląda pięknie ... I to wcale nie był żart!!! Jesteśmy absolutnie ochłonięte, nikt nie mówi że Iljova nie wygląda pięknie! Odmawiasz jej autobusu do sławy? Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Abrakadabra']Za chwilę Cię zamorduję! Posłuchaj babci Abrakadabry i przestań gadać głupoty :) Życie zaczyna się po 50-tce :) !!! Szczawik jesteś. I tyle na ten temat.[/QUOTE] z tego wniosek, że abra jeszcze nie żyje ;-) Quote
Abrakadabra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Neris']Jesteśmy absolutnie ochłonięte, nikt nie mówi że Iljova nie wygląda pięknie! Odmawiasz jej autobusu do sławy?[/QUOTE] Iliovie nie odmówię niczego :) Nerisowi , Cancerowi i SBDogowi też ... Quote
Abrakadabra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) [quote name='sleepingbyday']z tego wniosek, że abra jeszcze nie żyje ;-)[/QUOTE] Nie pocieszaj mnie. Neris, zapodaj co u Diary. Przelałam brakującą za ten m-c kwotę. Edited May 8, 2012 by Abrakadabra Quote
Neris Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Wczoraj rano kojec buraka zasłany kłakami, tak linieje że nie nadążam wyczesywać. Wczoraj po południu trochę ją poczesałam i wydaje się, że pies z powrotem jest krótkowłosy. Niestety charakter bez zmian, na widok suki wali łapami w drzwi kojca usiłując je otworzyć. Zastanawiam się czy któregoś dnia da radę złamać spawany kątownik. Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 nie pocieszam cie. zreszta sama mam niedługo urodziny i zobaczymy, jka sama będę śpiewać ;-) Quote
Abrakadabra Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Neris']Wczoraj rano kojec buraka zasłany kłakami, tak linieje że nie nadążam wyczesywać. Wczoraj po południu trochę ją poczesałam i wydaje się, że pies z powrotem jest krótkowłosy. Niestety charakter bez zmian, na widok suki wali łapami w drzwi kojca usiłując je otworzyć. Zastanawiam się czy któregoś dnia da radę złamać spawany kątownik.[/QUOTE] Jeśli złamie, to mam tylko jeden plan. Niestety. Quote
Iljova Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Dzięki Wam za wszystko wczoraj byłam wyłączona z życia dzisiaj totalnie wykończona... od 4 do 19 poza domem praca + dojazd, jutro pobudka o 3 już mam dość niech ten tydzień się skończy ... Diara... zmobilizuj się i popraw zachowanie !!!!!!!!!!!!! Quote
Abrakadabra Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Iljova, mam nadzieję, że Ty na codzień nie jesteś w takim kieracie i nie jest to dla Ciebie normą??? Ja jeszcze niedawno narzekałam ( i chyba grzeszyłam....), ale grunt to widzieć plusy w każdej sytuacji :) Daleko od domu, ale jaki widok z okna... [IMG]http://i48.tinypic.com/2efsxs7.jpg[/IMG] Jedzonko super, hotel przyjazny psiakom, pogoda świetna. Jest OK. PS. Sądzę, że nasze pobożne życzenia raczej nie wpłyną na zachowanie Diary. Quote
Abrakadabra Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Neris']Ty gdzie znowu jesteś wywiana?[/QUOTE] Olsztyn. Hotel Pirat. Od przedwczoraj :) Dzisiaj po raz pierwszy w życiu byłam w Kwidzyniu :) poza tym zaliczyłam Elbląg i Malbork . Jesooo... jakie tu są "okoliczności przyrody"! Jutro zaliczam Szczytno i Bartoszyce...:) Quote
cancer43 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Abrakadabra']Olsztyn. Hotel Pirat. Od przedwczoraj :) Dzisiaj po raz pierwszy w życiu byłam w Kwidzyniu :) poza tym zaliczyłam Elbląg i Malbork . Jesooo... jakie tu są "okoliczności przyrody"! Jutro zaliczam Szczytno i Bartoszyce...:)[/QUOTE]To zahacz o Reszel - tam tyz piknie !! Quote
Neris Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Była w Reszlu, mówiła mi kiedyś! Burak będzie siadał: No to usiadł... Mamy tylko zdjęcia z komórki, aparat zmarł na dobre :-( Quote
Iljova Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 No to Abra się szlaja po Olsztynie itp ;-) cześć ...Diara Łobuziara ;-) Nie mam lekkiej pracy i czasami mam serdecznie dość ale nie mam wyjścia ,bo innej nie ma... Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 reszel świetny, byłam ze dwa razy na krótkich wakacjach w św. lipie, moj kumpel tam konserwacje robil. w reszlu bywalismy, to kilka kilosów. wtedy mieszkal tam jeszcze franciszek starowieyski i nudził się, więc zahaczał ludzi w knajpie zamkowej. nam opowiadał, że pielegniarki protestujce przed sejmem popełniają błąd taktyczny, protesety powinny robić topless. gwarantowana uwaga całego świata i w efekcie wpływ na decydentów ;-). w ogóle w międzyczasie okazało się, że jedna z nas, mama mojej koleżanki, robiła mu konserwację jakiegos obrazka, wieki temu. w ogóle to lubie bardzo ten szpital niedaleko zamku, ma niezły horrorowy klimat. a reszelski wąwóz jest super na lato! Quote
Abrakadabra Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='sleepingbyday']reszel świetny, byłam ze dwa razy na krótkich wakacjach w św. lipie, moj kumpel tam konserwacje robil. w reszlu bywalismy, to kilka kilosów. wtedy mieszkal tam jeszcze franciszek starowieyski i nudził się, więc zahaczał ludzi w knajpie zamkowej. nam opowiadał, że pielegniarki protestujce przed sejmem popełniają błąd taktyczny, protesety powinny robić topless. gwarantowana uwaga całego świata i w efekcie wpływ na decydentów ;-). w ogóle w międzyczasie okazało się, że jedna z nas, mama mojej koleżanki, robiła mu konserwację jakiegos obrazka, wieki temu. w ogóle to lubie bardzo ten szpital niedaleko zamku, ma niezły horrorowy klimat. a reszelski wąwóz jest super na lato![/QUOTE] SBD, Cancer, Neris - faktycznie Reszel robi wrażenie. Nocowałam 2 razy (kilka lat temu) w jakiejś komnacie na Zamku :) I z psem byłam w tych zacnych murach!!! Pozwolili mi :) Ale F.Starowieyskiego nie miałam okazji spotkać, a tym bardziej konwersować, czego bardzoooo żałuję, czytając Twoją relację Dzisiaj jakiś radosny Pan wjechał mi w tył i kawałek boku, więc mój pobyt na Warmii i Mazurach przeciągnie się do... poniedziałku. Wylądowałam na 3 dni w Elblągu qrde!!! Neris, zdjęcia Buraka są boskie! Kumata z niej babka. TYlko trochę niewyględna i "charakterna"... Quote
Neris Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 nawet "waruj" dzisiaj zrobiła 2razy pod rząd. Ale zdjęcia się zrobić nie udało, na wszelki wypadek nie schylam się do niej z komórką. Quote
Recommended Posts