Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

cancer43 napisał(a):
Jak to do czego ? - Autobus do sławy i sukcesu !!!!

Ha,ha,ha... ale śmieszne... dowcipnisia się znalazła...
Autobus do pracy !!!!!!!!!!

Posted

Iljova napisał(a):
Ha,ha,ha... ale śmieszne... dowcipnisia się znalazła...
Autobus do pracy !!!!!!!!!!

Oj tam, oj tam !!! Zaraz dowcipnisia !!! powaga to była !!!!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Halo!
Ochłońcie proszę... Iljova wygląda pięknie ... I to wcale nie był żart!!!

Jesteśmy absolutnie ochłonięte, nikt nie mówi że Iljova nie wygląda pięknie! Odmawiasz jej autobusu do sławy?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Za chwilę Cię zamorduję!
Posłuchaj babci Abrakadabry i przestań gadać głupoty :)
Życie zaczyna się po 50-tce :) !!! Szczawik jesteś. I tyle na ten temat.[/QUOTE]

z tego wniosek, że abra jeszcze nie żyje ;-)

Posted

[quote name='Neris']Jesteśmy absolutnie ochłonięte, nikt nie mówi że Iljova nie wygląda pięknie! Odmawiasz jej autobusu do sławy?[/QUOTE]

Iliovie nie odmówię niczego :)
Nerisowi , Cancerowi i SBDogowi też ...

Posted (edited)

[quote name='sleepingbyday']z tego wniosek, że abra jeszcze nie żyje ;-)[/QUOTE]

Nie pocieszaj mnie.

Neris, zapodaj co u Diary.
Przelałam brakującą za ten m-c kwotę.

Edited by Abrakadabra
Posted

Wczoraj rano kojec buraka zasłany kłakami, tak linieje że nie nadążam wyczesywać. Wczoraj po południu trochę ją poczesałam i wydaje się, że pies z powrotem jest krótkowłosy.

Niestety charakter bez zmian, na widok suki wali łapami w drzwi kojca usiłując je otworzyć.
Zastanawiam się czy któregoś dnia da radę złamać spawany kątownik.

Posted

[quote name='Neris']Wczoraj rano kojec buraka zasłany kłakami, tak linieje że nie nadążam wyczesywać. Wczoraj po południu trochę ją poczesałam i wydaje się, że pies z powrotem jest krótkowłosy.

Niestety charakter bez zmian, na widok suki wali łapami w drzwi kojca usiłując je otworzyć.
Zastanawiam się czy któregoś dnia da radę złamać spawany kątownik.[/QUOTE]

Jeśli złamie, to mam tylko jeden plan. Niestety.

Posted

Dzięki Wam za wszystko wczoraj byłam wyłączona z życia dzisiaj totalnie wykończona... od 4 do 19 poza domem praca + dojazd,
jutro pobudka o 3 już mam dość niech ten tydzień się skończy ...
Diara... zmobilizuj się i popraw zachowanie !!!!!!!!!!!!!

Posted

Iljova, mam nadzieję, że Ty na codzień nie jesteś w takim kieracie i nie jest to dla Ciebie normą???

Ja jeszcze niedawno narzekałam ( i chyba grzeszyłam....), ale grunt to widzieć plusy w każdej sytuacji :)
Daleko od domu, ale jaki widok z okna...

[IMG]http://i48.tinypic.com/2efsxs7.jpg[/IMG]

Jedzonko super, hotel przyjazny psiakom, pogoda świetna.
Jest OK.

PS. Sądzę, że nasze pobożne życzenia raczej nie wpłyną na zachowanie Diary.

Posted

[quote name='Neris']Ty gdzie znowu jesteś wywiana?[/QUOTE]

Olsztyn. Hotel Pirat.
Od przedwczoraj :)
Dzisiaj po raz pierwszy w życiu byłam w Kwidzyniu :) poza tym zaliczyłam Elbląg i Malbork .
Jesooo... jakie tu są "okoliczności przyrody"!
Jutro zaliczam Szczytno i Bartoszyce...:)

Posted

[quote name='Abrakadabra']Olsztyn. Hotel Pirat.
Od przedwczoraj :)
Dzisiaj po raz pierwszy w życiu byłam w Kwidzyniu :) poza tym zaliczyłam Elbląg i Malbork .
Jesooo... jakie tu są "okoliczności przyrody"!
Jutro zaliczam Szczytno i Bartoszyce...:)[/QUOTE]To zahacz o Reszel - tam tyz piknie !!

Posted

No to Abra się szlaja po Olsztynie itp ;-)
cześć ...Diara Łobuziara ;-)
Nie mam lekkiej pracy i czasami mam serdecznie dość ale nie mam wyjścia ,bo innej nie ma...

Posted

reszel świetny, byłam ze dwa razy na krótkich wakacjach w św. lipie, moj kumpel tam konserwacje robil. w reszlu bywalismy, to kilka kilosów.
wtedy mieszkal tam jeszcze franciszek starowieyski i nudził się, więc zahaczał ludzi w knajpie zamkowej. nam opowiadał, że pielegniarki protestujce przed sejmem popełniają błąd taktyczny, protesety powinny robić topless. gwarantowana uwaga całego świata i w efekcie wpływ na decydentów ;-). w ogóle w międzyczasie okazało się, że jedna z nas, mama mojej koleżanki, robiła mu konserwację jakiegos obrazka, wieki temu.

w ogóle to lubie bardzo ten szpital niedaleko zamku, ma niezły horrorowy klimat. a reszelski wąwóz jest super na lato!

Posted

[quote name='sleepingbyday']reszel świetny, byłam ze dwa razy na krótkich wakacjach w św. lipie, moj kumpel tam konserwacje robil. w reszlu bywalismy, to kilka kilosów.
wtedy mieszkal tam jeszcze franciszek starowieyski i nudził się, więc zahaczał ludzi w knajpie zamkowej. nam opowiadał, że pielegniarki protestujce przed sejmem popełniają błąd taktyczny, protesety powinny robić topless. gwarantowana uwaga całego świata i w efekcie wpływ na decydentów ;-). w ogóle w międzyczasie okazało się, że jedna z nas, mama mojej koleżanki, robiła mu konserwację jakiegos obrazka, wieki temu.

w ogóle to lubie bardzo ten szpital niedaleko zamku, ma niezły horrorowy klimat. a reszelski wąwóz jest super na lato![/QUOTE]

SBD, Cancer, Neris - faktycznie Reszel robi wrażenie. Nocowałam 2 razy (kilka lat temu) w jakiejś komnacie na Zamku :)
I z psem byłam w tych zacnych murach!!! Pozwolili mi :)
Ale F.Starowieyskiego nie miałam okazji spotkać, a tym bardziej konwersować, czego bardzoooo żałuję, czytając Twoją relację

Dzisiaj jakiś radosny Pan wjechał mi w tył i kawałek boku, więc mój pobyt na Warmii i Mazurach przeciągnie się do... poniedziałku.
Wylądowałam na 3 dni w Elblągu qrde!!!

Neris, zdjęcia Buraka są boskie! Kumata z niej babka. TYlko trochę niewyględna i "charakterna"...