Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jestem na zaproszenie cioteczki DONnki ....zapisuję biedaka :( Quote
chauwa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Witam Tripi mnie zawołała na wątek w celu wytłumaczenia zasad DT. Na bezpłatny nie mam miejsc. Płatny to 180zł za mc plus karma. Jeśli będzie potrzeba z kwoty 180zł mogę odwiedzić z psem weta, zaszczepić, odrobaczyć. Macie pytania, zapraszam. Quote
Vutz Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 chauwa - a troszkę więcej mogłabyś napisać? masz może jakąś stronę www ? Quote
chauwa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Na ta chwile nie mam strony internetowej. Nie mogę uporać się z blogiem gdzie mam zamiar opisywać oprócz życia Tobiaszka w naszej rodzinie, historie psów które będą pod moja opieka. Opiszę jakie mogę zapewnić warunki. Warunki domowe, nie trzymam zwierząt na dworze, wiec odpadają pieski lubiące/przyzwyczajone spać na dworze. Mam działkę 1ar, koło siebie las, łąki i pola. Opiekę weterynarza w odległości trochę ponad kilometra. Ważne by podopieczny nie miał problemów żeby dogadać się z innymi psami. Pracuje w domu,psie towarzystwo mam pod ciągłym okiem. Nie wiem co mam jeszcze napisać, pytajcie... Quote
mysza 1 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Myślę, że dobrym pomysłem by było "przejechanie" z psem przez lecznicę, zrobienie badań i zakupienie tabletek na robale, aniprazol chyba najlepszy. O ile dobrze pamiętam, to Chauwa pisała, że 180 zł plus karma. Kto chce być skarbnikiem? ;) Quote
Vutz Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Byłoby fajnie. :) A czy myślisz, że dałabyś radę zająć się tą biedą z K. ? ... ? aha, masz zamrażarkę w domu ? Quote
mysza 1 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Vutz napisał(a):Byłoby fajnie. :) A czy myślisz, że dałabyś radę zająć się tą biedą z Korabiewic ? ... ? aha, masz zamrażarkę w domu ? Chauwa ma juz zarezerwowane miejsce dla tej biedy ;) Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Z tego co czytałam na wątku pomocowym, to miejsce jest zarezerwowane :) Właśnie dostałam potwierdzenie od cioci fochu, że bannerek dla Lupusa już się robi :multi: Jest już ochotnik na skarbnika ??? Quote
joteska Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 cioteczki, dajcie w miare szybko znać o koncie na pw chyba namierzyłam uroczą osobę spoza dogo co by może na stałą przystała albo choćby na większą jednorazową, z moją stałą 20 to już coś sie uzbiera;) Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='joteska']cioteczki, dajcie w miare szybko znać o koncie na pw chyba namierzyłam uroczą osobę spoza dogo co by może na stałą przystała albo choćby na większą jednorazową, z moją stałą 20 to już coś sie uzbiera;) Ciociu joteska, czy to znaczy, że oprócz 30 zł jednorazowej proponujesz 20 zł stałej ? Bo na razie jesteś zapisana na jednorazową :) Pytam tak dla porządku, coby się zorientować, ile Lupus już ma w skarbonce :) MY CHCEMY SKARBNIKA, MY CHCEMY SKARBNIKA... :):):) Quote
tripti Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 pod względem formalnym wygląda to tak, że "właściciel" jedzie do schroniska i adoptuje psa, ma również robione zdjęcie razem z psem i podpisuje kartę adopcyjną, później jest proszony o dosłanie zdjęć psa z domu, przyszły "właściciel" wiadomość o psie ma z ogłoszenia. Quote
malvaaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 chyba najepiej bedzie jak a bede skarbnikiem, zalozylam watek wiec niech tn obowiazek spadnie na mnie :) bede miala dostep do onta i bede mogla uzupelniac na biezaco :) ok? konto wysle jak wroce do domu, u tza internet dziala fatalnie miejsce jestdla niego zarezerwowane... oby dogadal sie z innym pami... siedzi w kojcu z jednym i przy jedzeniu nie bylo problemow miedzy nimi, wiec moze jest kontaktowy :) Quote
malvaaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 dziekujemy za banerek... wlasnie zapomnialam napisac o tej adopcji... tripti dobrze ze czuwsz :) Quote
tripti Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 malvaaa numer boksu pamiętasz? bo ja tylko dział :( Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='fochu']banerek podlinkowany Dziękujemy cioteczko :) U Ciebie to, mówisz... i masz :):):) Quote
malvaaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 o kurde, nie pamietam. ale on był 2/3 boksy za labkiem, ostatni kojec w tej alejce, tyle pamiętam... Quote
malvaaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 joteska czy oprocz jednorazowej 30zł deklarujesz 20 stałej? zaraz powysyłam nr konta Quote
Marycha35 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zaprosiła mnie DONnka, dziękuję, porozsyłam chociaż. Quote
joteska Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 malvaaa napisał(a):joteska czy oprocz jednorazowej 30zł deklarujesz 20 stałej? zaraz powysyłam nr konta tak zgadza się:lol: Quote
Beta&Czata Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jestem - Ciotka DONka mnie ściągnęłe. Jednorazowo dam 100 zł., ale dopiero po 25 października. p.s. Odzyskałam bannerek Donia !!! Cud jakiś ? Quote
malvaaa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 dziękujemy bardzo za obecnosc i wsparcie :) zaraz uzupelnie pierwsza strone... Quote
Recommended Posts