Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Tripi mnie zawołała na wątek w celu wytłumaczenia zasad DT.
Na bezpłatny nie mam miejsc.
Płatny to 180zł za mc plus karma. Jeśli będzie potrzeba z kwoty 180zł mogę odwiedzić z psem weta, zaszczepić, odrobaczyć.
Macie pytania, zapraszam.

Posted

Na ta chwile nie mam strony internetowej. Nie mogę uporać się z blogiem gdzie mam zamiar opisywać oprócz życia Tobiaszka w naszej rodzinie, historie psów które będą pod moja opieka.

Opiszę jakie mogę zapewnić warunki.
Warunki domowe, nie trzymam zwierząt na dworze, wiec odpadają pieski lubiące/przyzwyczajone spać na dworze.
Mam działkę 1ar, koło siebie las, łąki i pola.
Opiekę weterynarza w odległości trochę ponad kilometra.
Ważne by podopieczny nie miał problemów żeby dogadać się z innymi psami.
Pracuje w domu,psie towarzystwo mam pod ciągłym okiem.
Nie wiem co mam jeszcze napisać, pytajcie...

Posted

Myślę, że dobrym pomysłem by było "przejechanie" z psem przez lecznicę, zrobienie badań i zakupienie tabletek na robale, aniprazol chyba najlepszy.

O ile dobrze pamiętam, to Chauwa pisała, że 180 zł plus karma.

Kto chce być skarbnikiem? ;)

Posted

Vutz napisał(a):
Byłoby fajnie. :) A czy myślisz, że dałabyś radę zająć się tą biedą z Korabiewic ? ... ?
aha, masz zamrażarkę w domu ?

Chauwa ma juz zarezerwowane miejsce dla tej biedy ;)

Posted

Z tego co czytałam na wątku pomocowym, to miejsce jest zarezerwowane :)
Właśnie dostałam potwierdzenie od cioci fochu, że bannerek dla Lupusa już się robi :multi:
Jest już ochotnik na skarbnika ???

Posted

cioteczki, dajcie w miare szybko znać o koncie na pw
chyba namierzyłam uroczą osobę spoza dogo co by może na stałą przystała albo choćby na większą jednorazową, z moją stałą 20 to już coś sie uzbiera;)

Posted

[quote name='joteska']cioteczki, dajcie w miare szybko znać o koncie na pw
chyba namierzyłam uroczą osobę spoza dogo co by może na stałą przystała albo choćby na większą jednorazową, z moją stałą 20 to już coś sie uzbiera;)

Ciociu joteska, czy to znaczy, że oprócz 30 zł jednorazowej proponujesz 20 zł stałej ?
Bo na razie jesteś zapisana na jednorazową :)
Pytam tak dla porządku, coby się zorientować, ile Lupus już ma w skarbonce :)

MY CHCEMY SKARBNIKA, MY CHCEMY SKARBNIKA... :):):)

Posted

pod względem formalnym wygląda to tak, że "właściciel" jedzie do schroniska i adoptuje psa, ma również robione zdjęcie razem z psem i podpisuje kartę adopcyjną, później jest proszony o dosłanie zdjęć psa z domu, przyszły "właściciel" wiadomość o psie ma z ogłoszenia.

Posted

chyba najepiej bedzie jak a bede skarbnikiem, zalozylam watek wiec niech tn obowiazek spadnie na mnie :) bede miala dostep do onta i bede mogla uzupelniac na biezaco :) ok?
konto wysle jak wroce do domu, u tza internet dziala fatalnie

miejsce jestdla niego zarezerwowane... oby dogadal sie z innym pami... siedzi w kojcu z jednym i przy jedzeniu nie bylo problemow miedzy nimi, wiec moze jest kontaktowy :)