nicolaczek Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dobra mogę dać 50 zeta miesięcznie na tego skriszka (to moja pierwsza deklaracja \o/ ;). Proszę o nr konta i info co mam wpisać w tytule przelewu Podobnie jak Was męczy mnie nieustannie kwestia Onków z Korabiewic;/. A co z tym drugim biedakiem, który sobie sam miskę nosił (nie pamiętam imienia)? Quote
tripti Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 dziękuje, ten z miską to Reks tak roboczo, piękny psiak. W tytule przelewu to najlepiej swój nick z dogo i np "dla Lupusa", wtedy można szybko odszukać. Quote
bela51 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Super nicolaczku ! W nowych uzytkownikach dogo cala nadzieja. Ja i mnie podobni przez te pare lat zdązyli sie obłozyc deklaracjami po same uszy. Quote
nicolaczek Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale dajcie mi nr konta dziewuszki! :) Ustawię sobie stałe zlecenie z konta (co by moja skleroza nie miała szans), także dobrze by było żeby był on stały i się nie zmieniał. Co do Reksa: będziecie go wyciągać? Ile w ogóle jeszcze (pi razy drzwi) psów zostało w Korabiewicach? Quote
chauwa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 nicolaczek napisał(a):Dobra mogę dać 50 zeta miesięcznie na tego skriszka (to moja pierwsza deklaracja \o/ ;). Proszę o nr konta i info co mam wpisać w tytule przelewu Podobnie jak Was męczy mnie nieustannie kwestia Onków z Korabiewic;/. A co z tym drugim biedakiem, który sobie sam miskę nosił (nie pamiętam imienia)? Dziekujemy!!!! Która z Was może mi napisać co nie co o temperamencie Lupsia? Musze jakoś te moje nieboraki rozplanować w głowie i przygotować się na ich charakterki :) Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 nicolaczek napisał(a):Ale dajcie mi nr konta dziewuszki! :) Ustawię sobie stałe zlecenie z konta (co by moja skleroza nie miała szans), także dobrze by było żeby był on stały i się nie zmieniał. Co do Reksa: będziecie go wyciągać? Ile w ogóle jeszcze (pi razy drzwi) psów zostało w Korabiewicach? Bardzo dziekujemy :):):) Akurat dostałam konto od malvaa, więc zaraz wyślę :) A Reksa na razie będę ogłaszać Oby znalazł się kochający domek dla Niego Jest taki rozbrajający :loveu: Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bardzo dziękuję zaproszonym przeze mnie cioteczkom za obecność na wątku i wszelką pomoc :):):) Vutz, joteska, unixena, Bela51, Martika&Aisha, Marycha35, Beta&Czata, fochu - :modla: :modla: :Rose::Rose::Rose: Quote
mysza 1 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale fajnie, chłopak ma już trochę kasy. Chyba trzeba go jak najszybciej wyciągać, żeby nie uciekła mu ta szansa, bo różnie może być a on wygląda kiepsko :( Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a co to za reks co miskę nosił sobie w zębach ? czy TAM są jakieś rottweilery ? Quote
malvaaa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 dziekujemy za kolejne pieniazki :) dzieki za dostarczenie nr konta, ja dopiera do domu dotarlam... zaraz uzueplnie.. jesli chodzi o jego temperament to mi jest ciezko cokolwiek powiedziec, zobaczylismy go w czasie karmienia, psiakow duzo wiec i czasu mało zeby kazdego obserwować... ale przy jedzeniu z drugim psem nie bylo zgrzytów, tyle wiem. Quote
malvaaa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 tak sie jeszcze zastanawiam, jaka on powinien jesc teraz karme? przydalaby sie jakas dobrej jakosci, zeby uzupelnic braki... Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 albo normalna - uzupełniona witaminami... trzeba by zobaczyć co taniej wyjdzie... droga witaminizowana karma czy normalna ale z witaminami... trzeba przekalkulowac. Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 hoop na górę ! ciotki gdzie się zgubiłyście ??? Quote
tripti Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 czy byłaby możliwość odebrania Lupusa w sobotę? tak obawiam sie tego przyszłego tygodnia co z niego wyniknie, bo ma ponoć przyjechać ten właściciel ziemi we wtorek i może być awantura i niezbyt przychylne reakcje, w soboty co do zasady adopcje były bez problemów. Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 jutro w sobotę ? teoretycznie tak, ale dość późno, bo do 15.30-16.00 jestem zajęta... a praktycznie to 26.10 powinnam dostać pensję... i dlatego najwygodniej byłoby mi wówczas... Quote
ewa36 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Czy ja dobrze widzę ? Czy na zdjęciu z kojca są dwa psy ? Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 tak - jeden sziedzi na budzie, a drugi to LUPUS... a widziałaś "cudną" budę ??? tylna ściana prześwituje... jest szpara... jak zatem może dać schronienie na zimę - przed śniegiem, deszczem i chłodem...? Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Vutz']hoop na górę ! ciotki gdzie się zgubiłyście ??? Jestem, jestem :) I podnoszę Lupusa biednego. Ciociu Vutz pytałaś o Reksa, to drugi ONkowaty z K. ale w lepszym stanie. Śni mi się po nocach z tym pustym garnkiem :shake: Będę robić mu ogłoszenia. A to Reks. Czyż nie jest kochany ? Quote
tripti Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Vutz']tak - jeden sziedzi na budzie, a drugi to LUPUS... a widziałaś "cudną" budę ??? tylna ściana prześwituje... jest szpara... jak zatem może dać schronienie na zimę - przed śniegiem, deszczem i chłodem...? Vutz postaram się umówić ten 26sty w takim razie. a tak w temacie bud: czy ktoś może fizycznie pomóc z naprawą bud na miejscu w schronisku w sobotę ewentualnie w niedzielę? Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Vutz napisał(a):no cudny jest ! ma już wątek ??? Nie ma wątku... Z DT w jego przypadku mógłby być mały problem, bo chyba nie lubi towarzystwa innych psiaków - jest sam w zagrodzie... Wykupiłam Mu na razie pakiet ogłoszeń Właśnie usiłuję stworzyć jakiś sensowny tekst z tych niewielu informacji, które mamy Zrobię Mu też ogłoszenie na OwP Quote
joteska Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 zaglądam i tak sie cieszę, że ruszyło w sprawie przeprowadzki Lupusa :lol: dzięki Wam oczywiście:loveu: dziś idzie moje 50 łącznie a Rexio uroczy... i z tą miseczką, kolejne cudo marniejące za kratami:-( Quote
Vutz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ja tego 26.10 mogę od rana... :) to dajcie tylko znać co i jak :) Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 O matko Reksiu jest po prostu cudny :( DONnko ogłaszaj kochana ...oby tylko domek się znalazł jak najszybciej!!! :(:(:(:( Quote
ANETTTA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 masakra .........http://youtu.be/iq29JGx9OBk zobaczcie ten film http://www.facebook.com/event.php?eid=147865408644044 i nowy bazarek dla miski http://www.dogomania.pl/threads/2164...6#post17846836 Quote
Recommended Posts