Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra mogę dać 50 zeta miesięcznie na tego skriszka (to moja pierwsza deklaracja \o/ ;). Proszę o nr konta i info co mam wpisać w tytule przelewu Podobnie jak Was męczy mnie nieustannie kwestia Onków z Korabiewic;/. A co z tym drugim biedakiem, który sobie sam miskę nosił (nie pamiętam imienia)?

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dajcie mi nr konta dziewuszki! :) Ustawię sobie stałe zlecenie z konta (co by moja skleroza nie miała szans), także dobrze by było żeby był on stały i się nie zmieniał.

Co do Reksa: będziecie go wyciągać? Ile w ogóle jeszcze (pi razy drzwi) psów zostało w Korabiewicach?

Posted

nicolaczek napisał(a):
Dobra mogę dać 50 zeta miesięcznie na tego skriszka (to moja pierwsza deklaracja \o/ ;). Proszę o nr konta i info co mam wpisać w tytule przelewu Podobnie jak Was męczy mnie nieustannie kwestia Onków z Korabiewic;/. A co z tym drugim biedakiem, który sobie sam miskę nosił (nie pamiętam imienia)?
Dziekujemy!!!!

Która z Was może mi napisać co nie co o temperamencie Lupsia? Musze jakoś te moje nieboraki rozplanować w głowie i przygotować się na ich charakterki :)

Posted

nicolaczek napisał(a):
Ale dajcie mi nr konta dziewuszki! :) Ustawię sobie stałe zlecenie z konta (co by moja skleroza nie miała szans), także dobrze by było żeby był on stały i się nie zmieniał.

Co do Reksa: będziecie go wyciągać? Ile w ogóle jeszcze (pi razy drzwi) psów zostało w Korabiewicach?

Bardzo dziekujemy :):):)
Akurat dostałam konto od malvaa, więc zaraz wyślę :)
A Reksa na razie będę ogłaszać
Oby znalazł się kochający domek dla Niego
Jest taki rozbrajający :loveu:

Posted

Bardzo dziękuję zaproszonym przeze mnie cioteczkom za obecność na wątku i wszelką pomoc :):):)
Vutz, joteska, unixena, Bela51, Martika&Aisha, Marycha35, Beta&Czata, fochu - :modla: :modla: :Rose::Rose::Rose:

Posted

dziekujemy za kolejne pieniazki :)
dzieki za dostarczenie nr konta, ja dopiera do domu dotarlam...

zaraz uzueplnie..

jesli chodzi o jego temperament to mi jest ciezko cokolwiek powiedziec, zobaczylismy go w czasie karmienia, psiakow duzo wiec i czasu mało zeby kazdego obserwować... ale przy jedzeniu z drugim psem nie bylo zgrzytów, tyle wiem.

Posted

albo normalna - uzupełniona witaminami...
trzeba by zobaczyć co taniej wyjdzie... droga witaminizowana karma czy normalna ale z witaminami...
trzeba przekalkulowac.

Posted

czy byłaby możliwość odebrania Lupusa w sobotę? tak obawiam sie tego przyszłego tygodnia co z niego wyniknie, bo ma ponoć przyjechać ten właściciel ziemi we wtorek i może być awantura i niezbyt przychylne reakcje, w soboty co do zasady adopcje były bez problemów.

Posted

jutro w sobotę ?
teoretycznie tak, ale dość późno, bo do 15.30-16.00 jestem zajęta...
a praktycznie to 26.10 powinnam dostać pensję... i dlatego najwygodniej byłoby mi wówczas...

Posted

tak - jeden sziedzi na budzie, a drugi to LUPUS...

a widziałaś "cudną" budę ??? tylna ściana prześwituje... jest szpara...
jak zatem może dać schronienie na zimę - przed śniegiem, deszczem i chłodem...?

Posted

[quote name='Vutz']hoop na górę ! ciotki gdzie się zgubiłyście ???

Jestem, jestem :)
I podnoszę Lupusa biednego.
Ciociu Vutz pytałaś o Reksa, to drugi ONkowaty z K. ale w lepszym stanie.
Śni mi się po nocach z tym pustym garnkiem :shake:
Będę robić mu ogłoszenia.
A to Reks. Czyż nie jest kochany ?

Posted

[quote name='Vutz']tak - jeden sziedzi na budzie, a drugi to LUPUS...

a widziałaś "cudną" budę ??? tylna ściana prześwituje... jest szpara...
jak zatem może dać schronienie na zimę - przed śniegiem, deszczem i chłodem...?

Vutz postaram się umówić ten 26sty w takim razie.

a tak w temacie bud:
czy ktoś może fizycznie pomóc z naprawą bud na miejscu w schronisku w sobotę ewentualnie w niedzielę?

Posted

Vutz napisał(a):
no cudny jest !
ma już wątek ???

Nie ma wątku...
Z DT w jego przypadku mógłby być mały problem, bo chyba nie lubi towarzystwa innych psiaków - jest sam w zagrodzie...
Wykupiłam Mu na razie pakiet ogłoszeń
Właśnie usiłuję stworzyć jakiś sensowny tekst z tych niewielu informacji, które mamy
Zrobię Mu też ogłoszenie na OwP

Posted

zaglądam i tak sie cieszę, że ruszyło w sprawie przeprowadzki Lupusa :lol: dzięki Wam oczywiście:loveu:
dziś idzie moje 50 łącznie
a Rexio uroczy... i z tą miseczką, kolejne cudo marniejące za kratami:-(