malvaaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 dziewczyny ja moge go zawiezc do chauwy w srode lub w tym tygodniu... powiem ze idzie do mnie na ds, do towarzystwa dla innego psiaka... tripti rozmawialas z panią M. na jego temat? po drodze zaliczyłabym tego weta w Żyrardowie... Quote
Vutz Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 czy mogę dostać nr konta, na które mogłabym przelewać pieniądze dla LUPUSA ? Quote
mysza 1 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malvaaa napisał(a):dziewczyny ja moge go zawiezc do chauwy w srode lub w tym tygodniu... powiem ze idzie do mnie na ds, do towarzystwa dla innego psiaka... tripti rozmawialas z panią M. na jego temat? po drodze zaliczyłabym tego weta w Żyrardowie... Fantastycznie, nie ma na co czekać. Mogę kupić mu karmę i wysłać do Chauwy :) Quote
wieso Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malvaaa napisał(a):bazarek napewno się przyda... cioteczki a jak zrobimy z tą karmą? macie jakies pomysły? musimy jeszcze zachaczyć weta po drodze i zrobic badanie krwi, bo u chauwy nie ma takiej mozliwosci... kurcze gdzie tu po drodze znalezc dobrego weta... wieso, DONka wysylam nr konta. dzieki juz dostalam...... Quote
chauwa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chwilę się zastanawiałam czy patrzeć na te zdjęcia ale jak ma u mnie być to muszę się oswoić z jego widokiem... Makabra!!!!!!!!!! Nie wierze w Boga, takie sytuacje potwierdzaja mnie w ateizmie!!!-to taka moja myśl która musiałam napisać. Przestaje też wierzyć w to, że człowiek jest z natury dobry. Jeszcze Wy dogomaniacy trzymacie mnie w nadziei, że rasa ludzka jest inna niż to widać na załączonych zdjęciach:( poryczałam się i zapewne ryczeć będę dopóki On nie wydobrzeje.... Quote
malvaaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 jesli vutz podaruje Lupusowi 180zł za pierwszy miesiac, to mamy 430zł na ewentualne wydatki! od razu odchodzi 80zł na badania u weta... mysza a ile trzeba byloby ci oddac za karme? jaka to karma? Quote
mysza 1 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malvaaa napisał(a):jesli vutz podaruje Lupusowi 180zł za pierwszy miesiac, to mamy 430zł na ewentualne wydatki! od razu odchodzi 80zł na badania u weta... mysza a ile trzeba byloby ci oddac za karme? jaka to karma? Jaką trzeba zamówię, myśle, że wysokoenergetyczną, o ile nie będzie innych zaleceń weta. Kupię od siebie. Quote
wieso Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 od nas dostanie 200 zl na pierwszy raz a potem zobaczymy bo mam tutaj na dogo jeszcze inne zobowiazania..... Quote
tripti Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 tak z psem uzgodnione - zgodziła się, chociaż i tak nie wie, o którego psa chodzi. Reks zwrócił, bo za szybko zjadł, a tutaj to było inaczej, tak jakby żołądek nie pracował wogóle, dużo było tej wydzieliny widać na tym ostatnim zdjęciu :( Quote
malvaaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Lupus dziekuje za deklaracje i karme!!! mysle ze posluchamy sie weta, po wynikach badan bedzie wiadomo jaka karma bedzie najlepsza... teraz trzeba kombinowac zeby opuscil schronisko... czyli tak jakby cos bylo nie tak... nie dobrze... Quote
DONnka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Vutz, nie przejmuj się i nie przepraszaj :) Przypadki chodzą po ludziach ;) I tak wiele dla Lupusa robisz :) Przecież to Ty opłacisz Mu DT :multi: Dla nas zostaje już tylko ciułanie na karmę i weta :) Malvaa, wysłałaś Vutz numer konta ??? Ależ Lupus jest chudzieńki :shake: To cud, że tak szybko uda się Go zabrać z K. Jeszcze trochę i moglibyśmy nie zdążyć ... Quote
chauwa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 @malvaa dopytaj veta o gotowane jedzenia,chyba, że wcześniej sam czegoś nie zaleci. Ja gotuje, tym bardziej teraz kiedy jest zimno. Karmę też daje ale na zasadzie tego, że jest wysypana i jedzą jak maja ochotę pochrupać. Quote
Vutz Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzięki DONnka. No po prostu beczę jak durna... no nie mogę... :( :( :( myślę, że LUPEK powinien odtrożnie gotowane teraz jeść... w małych, ale częstych porcjach... i nie mieć dostępu do suchego... ze względu na brzuch czy wiecie co to jest RC Ornipural ? to jakaś specjalistyczna karma... na co ? Quote
malvaaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 wlasnie, z tego wszystkiego zapomnialam napisac, ze nic sie nie stalo z tym transportem! bedziesz nas wspierac duchowo w srode :) a Lupus bedzie ci wdzieczny do konca pieskiego zycia za to co zrobilas... Quote
malvaaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 wlasnie, wiesio slyszne pytanie, tripti orientujesz się czy on jest kastrowany? Quote
Vutz Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 CIOTKI !!! a czy któraś potrafi zrobić LUPUSOWI i REKSOWI wydarzenie na face book, owczarek.pl, owczarek.eu, naszej klasie i innych portalach społecznościowych ??? bo chyba te psiny jeszcze nic nie mają... a przydałoby się chyba na już i w miarę poznawania chłopaków, można by zamieszczać aktualne informacje o nich... wydaje mi się, że szkoda czasu... ale to tylko moje skromne zdanie... Quote
anett Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Z akcją ogłoszeniową szczególnie na fb czy nk poczekałabym aż psy zostaną zabrane... bezpieczniej... Stan Lupusa tragiczny :-(:-( Reks może jechać do DT ale potrzebny jest transport do Kluczborka i karma... Quote
bela51 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jestescie wspaniałe dziewczyny. Oby udało sie zdązyc z pomoca. Ja ciagle jeszcze splakana po smieci Kronosa.:-( Postaram sie tez jakos pomoc Lupusowi. Quote
inga.mm Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Vutz napisał(a):CIOTKI !!! a czy któraś potrafi zrobić LUPUSOWI i REKSOWI wydarzenie na face book, owczarek.pl, owczarek.eu, naszej klasie i innych portalach społecznościowych ??? bo chyba te psiny jeszcze nic nie mają... a przydałoby się chyba na już i w miarę poznawania chłopaków, można by zamieszczać aktualne informacje o nich... wydaje mi się, że szkoda czasu... ale to tylko moje skromne zdanie... kasiek. ona umie się tam połapać i jest w tym dobra Quote
malvaaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 wlasnie fb, ja sie kiepsko tam poruszam ale wiem ze jest duze zainteresowanie, a moze allegro cegielkowe czy cos w tym stylu? ale poczekajmy z tym jak będą juz bezpieczne, bella ma racje... cioteczki czy ktos moze pomoc z bazakami? Potrzebuje je Lupus no i Reks zeby uzbierac na karme i transport... Quote
nicolaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Trzymam kciuki za Lupusa i jego transport w środę. Dajcie mi znać od kiedy mam zacząć przelewać moją deklarację, bo z tego co widzę na dzień dzisiejszy chłop ma mocne wsparcie finansowe, więc pierwszą przelałabym w listopadzie (?), a póki co dałabym kasę na Reksa. Quote
Recommended Posts