Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Kasiu :loveu:.

Aktywowałam już tablicę i zmieniałm trochę treść ogłoszenia, bo tamta była za długa i była to odpowiedź na wątku, a nie gotowy tekst ;). Na razie nie mam głowy, żeby coś ładnego wymysleć, więc wybrałam same konkrety:

"DUNIA w domu jest niezwykle grzeczna, cały czas leży na swoim kocyku, jest nienachalna. Zawołana wdrapuje się na kolana, mogłaby tak siedzieć na kolanach i przytulać się godzinami.

Jak widać na zdjęciach kocha też dzieci. Nie okazuje nigdy niezadowolenia, jest bezgranicznie oddana człowiekowi.

Na spacerach jest ruchliwa i energiczna, podskakuje wesoło, ale spuszczona ze smyczy bardzo się pilnuje.

Nic nie niszczy.

Na smyczy chodzi idealnie.

JEST KOCHANĄ PRZYTULANKĄ.

Jest zdrowa, posiada aktualną książeczkę zdrowia, wysterylizowana."

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A niech to - gumtree usunęło ogłoszenie Duni jako niezgodne z ustawą :crazyeye:.
Nie wiem czy ktoś zgłosił przez przypadek (dziewczyny z dogo prowadzą akcje przeciwko pseuduchom) czy się zagalopowali ? Napisałam odwołanie.

Edited by toyota
Posted

toyota napisał(a):
(...) Teraz schron pozostawia wiele do życzenia, jeśli chodzi o weryfikacje adoptujących i inne rzeczy (brak sterylek, brak wolontariatu i spacerów), ale głodu tam na pewno nie ma i pracują ludzie z sercem do zwierząt.

Brak sterylek w schronie :crazyeye::shake: Tragedia!

Posted (edited)

terra napisał(a):
Zrobię suni kilka ogłoszeń. Jakiś tekst jest gotowy?

U góry strony w poście 326 jest tekst, oczywiście możesz go udoskonalić, jeśli masz wenę twórczą ;). Dziękuję za ogłoszenia.

Wrzucę też ten tekst na pierwszą stronę razem z jakimiś lepszymi zdjęciami.

Edited by toyota
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Wyszło tak, że obie moje dziewczynki miały operacje 14.02 - Dunia- sterylkę, a Farcia w Toruniu- ortopedyczną. Miałam stres, nie powiem :razz:.

Ale już mogę odetchnąć.

Edited by toyota
  • 3 weeks later...
Posted

Dunia to już nie ta sama dziewczyna co kiedyś. Okropnie się rozbisurmaniła ;). Jest wesoła, niestety ustawia mi ciągle moje psy. Nie chce już siedzieć w kuchni. Zajmuje inne legowisko i go pilnuje. Żaden psiak nie może się zbliżyć ;).

Fajnie by było jakby miała już swój dom. Niestety ja mam już za dużo psów :(. Wczoraj byłam z 4 psami w terenie, wyszalały się, wybiegały, były przeszczęśliwe. Niestety pozostała 4 siedziała w domu, a Bosman w kojcu :(. Nie jestem w stanie się rozdwoić czy roztroić :(.

Postaram się zrobić Duni jakieś nowe zdjęcia, chociaż jest z tym problem, bo Dunia jako jedyna boi się aparatu.